samo da se nadovezem gore na moje pitanje oko baterije za lap top....
posto sam ja moju bacio interesuje me kako mogu da vidim koja baterija odgovara za lap top?
Ne mogu ti nikako naplatit carinu i pdv. Budi samo spreman da ce mozda traziti izvod iz banke kao dokaz da je bas toliko placena roba
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
samo da se nadovezem gore na moje pitanje oko baterije za lap top....
posto sam ja moju bacio interesuje me kako mogu da vidim koja baterija odgovara za lap top?
Da li je neko narucivao sa sportsdirecta u zadnji par dana dok traje ova akcija od 20% snizenja za nadrudzbu vecu od 50e, i ako jeste samo da mi objasni kako je dobio vaucer kod?Hvala
ne radi se o popustu, nego vaučeru koji postaje validan kad se primi roba
Jok. Ja sam narucio 140 i nesto eura i trebalo bi da dobijem dva vaucera po 12 eura koje mogu iskoristit do 20 i nekog decembra 2015. Dako ne slazu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ko se koristi sad od forwarderskih sajtova iz Amerike? Nekad sam dosta koristio Forwardit.us ali je prodat pocetkom ove godine i citam da nise vise toliko dobri kao ranije.
Moze li mi ko objasnit kako na amazonu da izračunam cijenu poštarine za neki proizvod. Kad neki proizvod ubacim u korpu, sa strane stoji Estimate shipping and tax. Podešeno je na Podgoricu, ali ne prihvata poštanski broj pg. Je li što do mene ili to još nije napravljeno da radi za nas?
Niko sa Amazona ništa i ne šalje u CG, koliko vidim. Čak ni Kinezi![]()
Naručio sam preko SD robu u utorak, broj za praćenje su mi poslali u petak. A stoji mi da je pošiljka od srijede u Leeds-u, i to stoji tako i danas.
Je li u redu to?
U redu je, nekad se tako zakrci. Ali kad krene iz Leedsa za dan ti je u Pg.
Ja se izvinjavam te ve uznemiravam na zoru, ali koliko dana treba za otvaranje case-a na e-bay? 60?
Fala vi na odgovor.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
" you must do so within 30 days of your actual or latest estimated delivery date."
Znaci maksimum 30 nakon poslednjeg dana procijenjene dostave...
Bih tek da u poslednju uru otvorim, da niko ne bude ostecen, jer stvar putuje i stigne nekad.
Bitno je da se ti osiguraš, da ti ne bude kasno posle, pa te boli uvo za prodavca![]()
Istina, no aj da najpostenije to odradim
Znaci iskustveno, da gledam 40 dana od kad ga platim, pa rajetno...
Hvala.
Stize li sa SD-a uvijek DHL-om? Plaća li im se što?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks