Koji je razlog zasto compact modeli trece serije su znacajno jeftiniji od kupea iste serije osim sto su ekstremno grdni (mnogima) ?
Meni licno pocinje da se svidja dizajn, posebno starog kompakt-a, uz par pristojnih modova moze skroz super da izgleda.
Ima li dobih kroz CG?
dobro slagao bi mu se sa avatarom![]()
She is only here to annoy herself!
Ja se svako malo zapitam jesam li ja blesav ili... Moje auto 2000god. 1.8 benz 81kw troši u zavisnosti od vožnje i klime 12l do 15l po gradu, a na otvoreni put od 7 do 8l. A auto je održavano redovno i po servisnoj knjizi. Može li mi neko objasnit kako onda ova kola od 300ks troše 3l na 100km?
Last edited by RB18; 18-11-14 at 13:32.
Eeee njemac je to
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Topik je BMW, al ajde...pezo ti trosi okej, mozda 1litar viska.
Meni trosi 10-12 u gradu. Ni nov ne moze ispod 10 ali to je takav auto.
Malo su nas ovi bmw-i pretekli od tad, evo 15 godina jel?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ne kažem ja da neko od ovih forumaša laže, da me ne shvate pogrešno. Ali mi je malo da za auto od 1500kg i 150-160ks troši 9l gradske. Sestrino auto 2011 god 1.4 troši 7.5-8l po gradu i to se ne prelazi 50km/h. E sad možda ja griješim ne znam, nisam nikad imao BMW-a.
Last edited by RB18; 18-11-14 at 13:34.
Trosi 9l na 100km kad u te 100km uracunas 40km guranja
Znam momka sa e36 kompaktom kom je otac autolimar, ima farove od e46 redizajn, haubu, branike i čuda, ali to je "radjenje o jadu" naravno...
Napravit pare, kupit g65 i kad te pitaju koliko trosi- reces 60litara.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Fika, kolko si auto "izmijenja"nisi valjda na ovo spa
![]()
Ima li ko da prodaje e36 u djelove?
Uhvatiste se potrošnje
Samo da saopštim da mi 740i troši 10l na otvoreno, 20l u grad PLINA, sekvent STAG 300...
Kad preračunam "eure" i cijenu plina... Ispade mi kao 6l benzina otvoreno, 12l grad...
I da, zvuk mi je kao da je jahta prošla![]()
džabana
A rega mu je bas fina![]()
A mora nesto i da se plati, jbg.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
I njemu i A8ci je registracija u krv,da su "normalnije" prezalio bi covjek to gorivo
preko 2499 kubnih se ne isplati drzat nista pred kucu
Mene je za 2.2 300e manja od 4.2 rega
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks