Koji je razlog zasto compact modeli trece serije su znacajno jeftiniji od kupea iste serije osim sto su ekstremno grdni (mnogima) ?
Meni licno pocinje da se svidja dizajn, posebno starog kompakt-a, uz par pristojnih modova moze skroz super da izgleda.
Ima li dobih kroz CG?
dobro slagao bi mu se sa avatarom![]()
She is only here to annoy herself!
Ja se svako malo zapitam jesam li ja blesav ili... Moje auto 2000god. 1.8 benz 81kw troši u zavisnosti od vožnje i klime 12l do 15l po gradu, a na otvoreni put od 7 do 8l. A auto je održavano redovno i po servisnoj knjizi. Može li mi neko objasnit kako onda ova kola od 300ks troše 3l na 100km?
Last edited by RB18; 18-11-14 at 13:32.
Eeee njemac je to
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Topik je BMW, al ajde...pezo ti trosi okej, mozda 1litar viska.
Meni trosi 10-12 u gradu. Ni nov ne moze ispod 10 ali to je takav auto.
Malo su nas ovi bmw-i pretekli od tad, evo 15 godina jel?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ne kažem ja da neko od ovih forumaša laže, da me ne shvate pogrešno. Ali mi je malo da za auto od 1500kg i 150-160ks troši 9l gradske. Sestrino auto 2011 god 1.4 troši 7.5-8l po gradu i to se ne prelazi 50km/h. E sad možda ja griješim ne znam, nisam nikad imao BMW-a.
Last edited by RB18; 18-11-14 at 13:34.
Trosi 9l na 100km kad u te 100km uracunas 40km guranja
Znam momka sa e36 kompaktom kom je otac autolimar, ima farove od e46 redizajn, haubu, branike i čuda, ali to je "radjenje o jadu" naravno...
Napravit pare, kupit g65 i kad te pitaju koliko trosi- reces 60litara.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Fika, kolko si auto "izmijenja"nisi valjda na ovo spa
![]()
Ima li ko da prodaje e36 u djelove?
Uhvatiste se potrošnje
Samo da saopštim da mi 740i troši 10l na otvoreno, 20l u grad PLINA, sekvent STAG 300...
Kad preračunam "eure" i cijenu plina... Ispade mi kao 6l benzina otvoreno, 12l grad...
I da, zvuk mi je kao da je jahta prošla![]()
džabana
A rega mu je bas fina![]()
A mora nesto i da se plati, jbg.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
I njemu i A8ci je registracija u krv,da su "normalnije" prezalio bi covjek to gorivo
preko 2499 kubnih se ne isplati drzat nista pred kucu
Mene je za 2.2 300e manja od 4.2 rega
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks