Ne budite vickasti no recite moze li ovo jeftinije da se dobije, ozb pitam
Imate sad na akciji trio maxi za 45.9e to vam je extra:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne budite vickasti no recite moze li ovo jeftinije da se dobije, ozb pitam
Tu es mon héro!
Pozdrav drugari. Može li mi neko pomoć oko mojih prava. Pokvario mi se telefon sa garancijom iz t-coma. Pokvario se blic i kamera ( dok sam koristio telefon kao lampu, odjednom stane ) Telefon je predat u t-com prije 19 dana. Garancija je odbijena jer su iz Integre stručnjaci zaključili da je telefon skvašen i odbili su garanciju (a voda nema kuda da udje u kameru sa zadnje strane a i tel nije kvašen ) E sad ... moj telefon je tamo skoro 3 nedelje. Zašto je tamo toliko dugo ako neće da ga poprave i kako da reklamiram telefon kao neispravan ako su oni odbili garanciju? ko njih kontroliše ? Agencija za zaštitu potrošača ? I kako da ih naćeram više da mi vrate telefon jer svaki dan idem u t-com da vidim jesu li ga vratili ?
Trola vas mrsi najstrasnije...
U pisanoj formi progovor servisu i telekomu. U suprotnom trzisna inspekcija...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nomercy
Osnovni extra trio. Nekad mi dodje 39 nekad 40 nekad 41 to se ne zna nista.![]()
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
I ja osnovni imam + arena, 45-50e, svaki mjesec. Ne trolam no pitam ima li sta jeftinije
Tu es mon héro!
Isto i kod mene.
Skinuli su mi sa racuna 50€ na 3G, samo sto sam otvorio youtube, koristim ove opcije 7 dana za par € i to.. a ja nisam znao da mi je to isteklo, nisu me ni obavijestili da jeste i eto... Zalio sam se i nista, nece da mi vrate pare. PIH.
Nije valjda da si na prepaid racunu drzao 50€ ?
Da mada ne vidim u cemunje tu problem?
Moraju te obavijestiti kada ti ističe paket. Žalbu na rješenje predaj Agenciji za elektronske komunikacije.
Pitanje: Pošto se mijenjaju cijene internet paketa, i promotivno su snizili Extra trio maxi paket, da li će sad snižavati i cijene ostalih Extra trio paketa?
Đe se nalazi T-com-ov serviser za HTC?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ovako razmišljam da uzmem neki telefon kod njih sa tim što sam pripaid i oću da ga prebačim na postpaid, da li moram da čekam određeni period da bih uzeo telefon ili mogu već odmah da uzmem telefon.Ili da uzmem novi postpaid broj i telefon odjednom, ne razumijem se u to, a crnjak mi je nešto da mlatim do njih. Ako neko zna neka mi objasni u PM. Hvala
sve mozes odmah da zavrsis, prvo ide prelazak na postpaid i onda uz taj ugovor se veze i novi telefon
Extra trio postojeci paket koji imas se ne snizava. Ima ponuda da predjes na manji/jeftiniji ili veci/skuplji paket.
Last edited by Apolo; 22-11-14 at 12:07.
Ja bih opet kod njih prebačih se na postpeid i telefon mi ne daju no moram sačekat 3 mjeseca vele
Ima li jos neko osim mene problema sa logovanjem na Moj Tmobile? Znam bukvalno napamet zadnjih 6 cifara i svoj br, ali nema sanse da se logujem (a do prije nekoliko sam mog'o)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks