ja prekinuh na pola,dosta nerealan film ...pricam o ovom iz 2003 god....kako mozes da nastavis film posle scene dje se bije sa 30 do 40 momaka pet minuta i sve ih izmlati ? ne mogu ja to,ubija me ,nije losa prica ,ali moglo je to mnogo bolje da se napravi ...pi ,iznervirah se sad nesto
I ja. Upoznaj se sa ovim konceptom: https://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_of_disbelief
Nisam do sad sreo interesantnu osobu koja ne voli "nereale" filmove ili knjige itd. Takvi ljudi su generalno dosadne ličnosti.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Da se usudim da predložim Dracula Untold. Film nije nešto za pamćenje ali je odličan da se izgubi vrijeme dok igra naša reprezentacija (traje 92 minuta).
Što je najvažnije originalan je, a i kome to je značajno bazira se na dosta istorijskih činjenica.
I dalje mi ne ide u glavu zbog čega forsiraju tog Drakulu kada postoji Elizabeta Batori prema kojoj je Drakula bio nevinašce
Last edited by Rakun; 22-11-14 at 16:07.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Skidam drakulu da ga pogledam nocas. Vidim po komentarima neko bas zadovoljan a neko neKod mene sve sto je horor moze da prodje
![]()
Volio bih kad biste mi predlozili filmove na tematiku drugog svjetskog rata ili rata uopste ali da nijesu na engleskom...
One Ring to Rule them all...
Vjerovatno zbog Brama Stokera i njegove knjige, tako sam i ja pocela da gledam i citam sve sto ima veze sa vampirima, a na Elizabetu gledam samo kao na istorijsku licnost, koja je bila poremecena, ne kao na vampira, nekako, svi znamo istinu o njoj i sto je radila, a vezano za Drakulu ima i istorijskih cinjenica i izmisljotina dosta
Preporucujem Argo, odusevljena!
Za mene je HORROR onaj film koji je napravljen sa namjerom da stvori barem neku jezu kod odraslog čovjeka, a Dracula Untold je PG-13 film tako da ako hoćeš jezu ga slobodno zaobiđi
Drakula je samo rumunska verzija Ivana Groznog tj. ujedinio je zemlju ubivši velikaše na način na koji je navikao dok je bio Turski zarobljenik (nabijanjem na kolac), a Elisabeta se je pila krv djevica i kupala se u istoj (broj ubijenih se kreće od 80 do čak 650 )
Last edited by Rakun; 22-11-14 at 20:00.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Razumijem ja sto hoces da kazes, ali Drakula asocira na vampirizam, i pritom se ne misli uopste na istorijskog Vlada Cepesa, i sve to zbog knjige Brama Stokera.. Za Elizabet Batori se ne zna mnogo, iz iskustva kazem ovo, a kome god da spomenes Drakulu, nece pomisliti na Vlada Cepesa nego na vampiraMozda bi i bio dobar film o Elizabet, ali nekako ne znam sta bi mogli novo da izmisle jer je bilo koja emisija o njoj kao film
, a Drakula nikad nece dosaditi
Gledala Divergent, podsjeca na Igre gladi pomalo, dobro za ubiti vrijeme a ne opterecivati mozak previse![]()
Evo Lucy izasao na Yify.. dajte mu sansu..
Taman da izgubim uru dvije ako me ne smori u startu. Fala Miha.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nista to, smece obicno
poslato paukom
istrajan budi.
Lucy izgleda dobar ako je vjerovati traileru.. Cekala da izadje na yify, vidjecemo valja li..
A odakle ste skidali DRAKULA UNTOLD? Ja nisam nasla dobar snimak...
Prvo nam odgovori na pitanje: jesi li ti gotičarka?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Lucy, bzvz..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Izdržah jedno 15. minuta, tj. do onog dijela ''bla bla sad sam pristupila višim funkcijama mozga i sve mi je jasnije bla bla bla'' i tu sam završio i obrisao dotičnu. Ne mogu.
Pogledah ovaj Coherence http://www.imdb.com/title/tt2866360/ - koji je ovdje toliko pominjan. Mogu reći da mi se sviđa.
Nije neko remek djelo jer se vidi da su ovo napravili sa malo para, ali definitivno vrijedi pogledati. Nećete se pokajati.
Čak i ako vam se ne svidi, traje samo 89 minuta. Držao mi pažnju cijelo vrijeme.
Slab je tj smor![]()
Last edited by Commando; 23-11-14 at 00:27. Reason: zzz
Downfall, Idi i smotri. Prva dva koja su mi pala na um.![]()
The Babadook
http://www.imdb.com/title/tt2321549/?ref_=nv_sr_1
Ne znam sta je vise horror, prva polovina filma dje dijete izludjuje majku...Ili druga polovina filma dje strasilo izludjuje majku
Sve u svemu, dalkeo bilo da kome dijete ovakvo bude![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks