Quote Originally Posted by chochek View Post
Werdum je trebao da se bori za pojas jos prije Travisa Browna,pa se Cain povrijedio i onda je morao tu borbu da odradi,sad se Cain opet povrijedio pa ponovo do te borbe ne dolazi... nije nemoguc scenario da je Werdum rekao nemojte me zajebavat,cekat cu Caina,a onda White da spasi event rekao Huntu evo ti brdo para da prodje Werdum jer zasluzuje borbu za pravi pojas...
Sto znam,sve mi je nekako cudno izgledalo,Werdum nije dobio nekom dominacijom pa da kazemo da se Hunt umorio,jeste pao od onoga koljena ali se nesto nije ni branio,a nije bio ni uzdrman ...
Da, o tome i ja pricam. Nije iskljuceno.

mishko_ajkula, ne mozes reci "debeli Hunt", ne znam koliko ti imas kg, i visine ali on onako "Debeo" moze da istrci vise i od tebe i od mene i bilo koju vjezbu da odradi bolje, on je dugo u tome pa i neka ima 130kg.
Ali opet mi je nerealno da neko moze da izbaci SAMO 20kg vode za 10-20-30 dana? To mi nije bas prejasno. Nemoguce samo da vodu izbaca, pa je li je on uopste i pije do mjerenja ili trpi, muci se... sta?

Sto se tice CAIN vs WERDUM, mislim da nece Werdumu lako bit, znajuci Cainov kardio i sposobnosti. Meni je Werdum ljigav borac nekako. Ne osporavam kvalitet njegov, ali ...