View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Bakić je naravno odigrao loše jer to njegova pozicija nije. Prosto i jednostavno.

Sinoć sam pratio sa sjevera ali dolje sjedio, đe je pregled igre vrhunski. Makar za mene, jer volim iz perspektive igrača da pratim tekmu..
    Sve što je amnesiac napisao je tačno, i to svi mi što pratimo fudbal znamo...To svi vide. Evo mjesecima nazad, ali zalud nam je baš.

Najgore od svega što se babun vadi na najseljačkiju foru na svijet.. "fali nam igrača, povrijeđen ovaj pa obzirom na to dobar je rezultat" - ovo je vjerovatno nešto najpeckije ikad.
    Ja sam se zaprepastio kad viđeh Bakića po krilu da igra..Momak nije zna dvije sastavit.

Ali meni je fascinantna priča kako po narodu Joveta uvijek slabo odigra, ne daje golove bla blablablalba..Svaku, ali svaku moguću utakmicu on mora da siđe do centra da primi loptu da organizuje napad + svaka repka se fokusira na njega. Sinoć je svaki put kad je primio bilo dva igrača na njega. Svaki mogući put. I kako moji dragi poznavaoci, kako onda očekujete da momak bude non stop pred go i da po vama "odigra dobro". "Ali kako onda može Vučinić da blbablalbla" A može Mirko, koji ne pomaže dolje u organizaciji i koji dosta toga iskulira tokom utakmice. Ne samo jer igra za reprezentaciju, već i za klubove. Jer je takav igrač. A onda kad treba da mu se ubači lopta je prava aždaja. To je radio i Ibrahimović sinoć. Šetao se to što je mogao a onda se aktivira kad treba, jer ima za njega neko da radi posa na sredini. Joveta inače voli i za City da primi loptu na 40 metara od gola i odigrava neke kratke pasove koje kidaju vezu i napad, ali ne može sve jebote. Đe je Damjanović? Što malo njega ne kritikuju poznavaoci, no im je glavni razlog " a on putuje iz Kine, vazda nasmijan a bla lballa" - a viđite ovo, ne prdite. Ka' da njemu ne odgovara to što za repku igra. Ajte časti vi. Obično drvo od igrača koji je za zamjenu da uđe zadnjih 15,20 miuta i to je to. U igri ga svaku utakmicu bukvalno nema, bolje je imat 3 vezna 2 krila i jednog naprijed no igrat bez igrača gore. Bećo uđe i po prvi put špica igrao i pojede ih čoek. Đe je Boljević u veznom, đe je mali Boljević iz Psv-a da igra po krilu. Kuku koliko tu ima igrača koji su kvalitetni i koji nam mogu pomoći. To je strašno.

Babun odlazi.
    Ne odigra Joveta loše. Nije lako kad ti moraš cijeli meč da se vraćeš po loptu i kad si udvojen i slično. Posebno nije lako kad ne umije niko sa tobom da odigra dupli pas. Ali ja tražim kad se nađe u običnoj situaciji, u kojoj nije udvojen, u kojoj dobija loptu na 16, da uradi nešto. Ne da mu vječno bježi, da je ne primi kako treba, da je izgubi lako. Pa druže, vrhunski si tehničar, smiri malo glavu. Znam da u Sitiju ne mo+ra da ovoliko radi za ekipu, da tamo odmah igra dobro, jer ima nekog da sa njim odigra, ali daj...lopta na 16m mu dolazi po zemlji, konačno ima prostor...i njemu bježi. Ne bih se ja toliko na ovo osvrćao da se to desi jedno, 2x...nego redovno mu se to dešava. Da ne iskoristi to malo prostora što dobije i to malo lopti što dobije.

Nije lako sa ovim panjevima, ali svaki solidan klub ima jednog igrača, koji može i pored panjeva da uradi nešto. Na primjer Mikoli, koji igra u raspalom Palermu cio život. Istina, Palermova krila nijesu Božović i Bećiraj, ali eto... Samo malo nešto, malo. Sjećam se kako su on i Mirko dirigovali protiv Engleske u drugo poluvrijeme, kad je bilo 1:1..ono je bio ples. Ne mogu iščekati novi ples, a sve više čekam.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cuh danas neke glasine, jesu li tačne ili netačne ne znam a tiču se Mirka Vučinića. Zapravo, na treningu reprezentacije mu je valjda Brnović rekao da on neće više biti kapiten reprezentacije nego Stevan Jovetić jer će Mirko možda nakon ovih kvalifikacija završit reprezentativnu karijeru a Stevan je taj koji treba da predvodi ekipu u budućnosti na šta je Vučinić rekao da više ni ne pomišljaju da ga zovu da igra za reprezentaciju i napuštio trening.

O ovim glasinama vjerovatno ćemo u martu saznati jesu li istinite ili ne.

Thanks Thanks Given 
    9,328
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

da je srece da je basa kapiten, pa posle njega savic a ovi istripovani manekeni koji su pod pritiskom i igraju svaku sedmu malo neka olade. Ne bi me zacudilo da je tako i padalo mi je na pamet tako nesto. To znaci da je reprezentacija dotakla samo dno postojanja i to zahvaljujuci deju savicevicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Himna i koreografija

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To je tako.

Kapiten ne napusta reprezentaciju zbog zadnje loze.

Mozda ni Simic nije povrijedjen nego se poslusao glas naroda.

Peglaju se tako te tvrdoglavsine...

Je li Poleksa povrijedjen?

Drincic ih sve pozdravio.

Za Mirka nisam ni vjerovao da ce vise oblaciti dres, ali on ga je em obukao, em bio neko kom je najvise sve to znacilo.

Onaj intervju "Pola Crne Gore..."

Svaka mu cast.

Prvi kapiten i prvi ponio zastavu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by AvAtAr_Nk View Post
    Cuh danas neke glasine, jesu li tačne ili netačne ne znam a tiču se Mirka Vučinića. Zapravo, na treningu reprezentacije mu je valjda Brnović rekao da on neće više biti kapiten reprezentacije nego Stevan Jovetić jer će Mirko možda nakon ovih kvalifikacija završit reprezentativnu karijeru a Stevan je taj koji treba da predvodi ekipu u budućnosti na šta je Vučinić rekao da više ni ne pomišljaju da ga zovu da igra za reprezentaciju i napuštio trening.

O ovim glasinama vjerovatno ćemo u martu saznati jesu li istinite ili ne.
    U ovu pricu bas nikako ne mogu da povjerujem. Ko ima bar malo veze sa sportom zna da se to tako ne radi, plus sto je Vucinic godinama alfa i omega ekipe. Nece biti kapiten onda kada odluci da ne igra za reprezentaciju.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    To je tako.

Kapiten ne napusta reprezentaciju zbog zadnje loze.

Mozda ni Simic nije povrijedjen nego se poslusao glas naroda.

Peglaju se tako te tvrdoglavsine...

Je li Poleksa povrijedjen?

Drincic ih sve pozdravio.

Za Mirka nisam ni vjerovao da ce vise oblaciti dres, ali on ga je em obukao, em bio neko kom je najvise sve to znacilo.

Onaj intervju "Pola Crne Gore..."

Svaka mu cast.

Prvi kapiten i prvi ponio zastavu.
    Mozemo mi pricati sta 'oćemo, ali baz Miśe ekipa je ka razbijena vojska. To sto si napisao to je srz svega i naivno je vjerovati da je zadnja loza razlog da ne ostane sa drugovima. Do marta će se saznati a Mirko nije neko ko će sve prećutati .

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Ništa me više od one cirkuske organizacije ne može začudit... O medijima i kvazi novinarima tek ne treba trošiti riječi, kakve gnjide...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Crna Gora vs Svedska | cijela utakmica (kval za EP u fudbalu 2016 Francuska 15/11/2014)
    http://www.cloudzilla.to/sh…/file/6XTBRQWC660IOIF4O5EANGMV6/

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by skoljci View Post
    U ovu pricu bas nikako ne mogu da povjerujem. Ko ima bar malo veze sa sportom zna da se to tako ne radi, plus sto je Vucinic godinama alfa i omega ekipe. Nece biti kapiten onda kada odluci da ne igra za reprezentaciju.
    nema sanse da se kapiten mjenja jer je drugi buducnost, to ne ide tako bas.
    posebno jer je on kapiten od pocetka i sad bi mu to uradili pred kraj karijere a on je trenutno pola reprezentacije. nemoguce bass
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne treba sad zamjerati Joveti za izjavu vezano za Brnovica, jer bas nikako ne ide da igrac (posebno kapiten) izadje pred novinare i kaze kako selektor nista ne zna, kako zbog njega igramo ocajno itd. To budite sigurni vide i igraci i navijaci, nazalost vidi i onaj koji je tu najvazniji da brine o tome, ali svi znamo da tu pomoci nema dok mu ne dosadi da vedri i oblaci CG fudbalom!
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

I to od njihovih komšija Danaca.

Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ka' da je bitno. Odlična je bila ova naša koreografija. Kopira svako svakog.

@Albatros Istina baš što si napisa. I mene to iznervira, ali ne mogu reć' nikad da loše čoek odigra, bez kad je to očigledno.

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,353
    Thanked in
    1,297 Posts

Default Crnogorska reprezentacija - Fudbal

kao nas narod.... Ne umije pohvaliti neciji trud nego odma.... Nije prekopirana ni 10% ta koreografija sto si okacio....

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Inace koreografija nije nista spektakularno sem dvije setalice i jedna baklja koja ide kroz masu.Ne vidim razlog ovakvoj euforiji.

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,353
    Thanked in
    1,297 Posts

Pa e... Svakog dana se gledaju bolje, pogotovo u CG.....

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Pa mogu da se sjetim sigurno par ljepsih varvara od ove.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Dobro je sto izvukosmo bod, lose je sto cemo barem do kraja ovog ciklusa gledat onu ljigu ka trenera. Uglavnom se slazem sa svim sto je receno (Jovovic odlican, Basa doktor, totalno nejasno postavljanje po pozicijama)
    Lijeva strana nam je vjerovatno najgora lijeva strana u istoriji svih kvalifikacija u svim sportovima. (ajde onaj bozovic se bar trudi kolko-tolko, ali volkov? Na kraj reprezentativne karijere mu se preporucuje da otvori kakav spa centar ili saunu jer mu odlicno ide rukovanje sa peskirom)
    Sto se previse dalo vidjet, nasi igraci su totalno neuigrani. Niko ne zna niciju putanju kretanja, ne znaju korisno da se postave, da se pomogne saigracu. Kolko put je mali Jovovic dao loptu svedjanima jer nema kome da je doda. Kolko put je trebalo da se odigra dijagonalni pas, ali lopta zavrsi kod jovetica na kojega odma skoce 2 igraca (nije odigrao kako zna, a i kako ce kad mora da se vraca do polovine terena da uzme loptu i pokrene igru, jer nas dragi strucnjak stavlja rodjenog centralnog beka da igra lijevo krilo?!). Nas problem je neuigranost igraca a krivac za to je valjda svima jasan.
    Na kraju se moze samo rec’: BRNA ODLAZI!

P.S: Koreografija odlicna, jug respect za skandiranje protiv brne, ali prozivanje Zlatana? WTF?! Ispusio bi nam on jedno 3 komada da ne bi maestralnog Base…
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Bugarska Malta 1:1

Izrael Bosna 3:0

Srbija Danska 1:3

Ubijedjen sam da su sva tri tima bolja od naseg.

Ako to sagledamo, Brna je madjionicar.

Tri kiks su bila kad se smjenjuje selektor.

Lihtenstajn.

Moldavija.

Ukrajina.

Tri puta je "prezivio".

I ne navijajte da gubimo, ja bih ipak da idemo na EP. Pa da nam malo i liga procvjeta jer je svage godine sve gora.

Miroslav Djukic.

Ostajem pri tom izboru.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Da ćemo jednom imati 11 igrača na terenu koji igraju u svojim klubovima, bio bih u najmanju ruku zadovoljan. Ovako pola njih ne može ni 60 minuta da igra, još na neprirodnim pozicijama. Ako znam kako i ovih 5 bodova imamo.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Mene samo interesuje kako Brna ima obraza zaliti se na mali fonda igraca , kad nije ni pozivao : Mijuska Bojovica ( Standardniji od Simica ) , Vuka Martinovica ( Bolji od Volkova ) , Marka Vukcevica , Marka Vesovica , Petra Grbica , Aca Boljevica ( Bolji od Vladimira Bozovica i ostalih rjesenja na krilu , sem Jovovica ) , Draska Bozovica ( Mogao bi biti solidan bek ap ) , Jovana Nikolica ( defanzivna box to box zivotinja na sredini , najspremniji igrac u nasoj , a vjerujem da bi bio i medju najspremnijih koji bi mogao da istrci i dvije utakmice ) , Stefan Mugosa ( Nema minutazu , ali ima znanje i svakako bi bio koristan ) itd. , itd. . Sigurno ima jos likova koje nijesam pomenuo , a mogli bi biti korisni.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Jovan Nikolic... Tim predlogom je sve receno.

Aco Boljevic... On igra u Jang PSV i dominira?

Dobija minute u PSV?

Vuk Martinovic?

Marka Mugosu treba zvat.

Dje ga je Ivan Carapic?

....

Nada je da Djidjo pocne da igra. Vidite li vi o kakvom se to kvalitetu radi? On je pojeo Svedjane, a nema minute. I jos ih nadskako kao da je 210.

Kajevic. Koliko sam upucen, sve vise igra i to odlicno. Treba se prisjetiti da je bio u mnogo timova kola dok je igrao u Srbiji.

Bakic. Igra sve vise i sve je bolji. Mozda bi ispred Djidja i Asmira pokazao tek sto zna.

To je nasa sredina terena. Ubijedjen sam da ce povezati konce.

Desni bek Zverotic, stoperi Basa i Savic, lijevi bek Vlado Bozovic. Mozda i Neco Vukovic, valjda igra standardno u USA. Imali smo mi tih talenata s lijevom nogom poprilicno, za ovako mali prostor. I ne valorizovasmo nikog.

Jovovic da igra poziciju koju igra u Sutjesci, pa nek reze tako prostor.

Napad Mirko (nesto nije kako treba), Joveta, Skuletic i Beciraj.

Djordjevic se podrazumijeva, naravno.

Mugosa... Pazite sad ovo... Mi previse nesto pricamo kvalitetu i krivici saveza, a nas nijedan igrac ne moze zapet nidje.

Da li su u pitanju kvote stranaca koje te lige imaju??

Ne znam...

Znam da je Bundes puna bosanskih fudbalera, a nama ne moze "vjeciti talenat" ni 5 min da dobije po mecu...

Thanks Thanks Given 
    6,211
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Skuletic??? Ovaj Skuletic?!

http://butasport.rs/fudbal/skuletic-...ino-za-srbiju/
    http://www.cdm.me/sport/fudbal/skule...u-ja-sam-srbin

Dajte ljudi, bez zajebancije. Mislim da se velika vecina odje slaze da coeka na ovome topicu ne treba pominjati niti u jednom kontekstu a kamoli ga vezivat za nasu repku. Sve i da nije ovakve opredeljenosti, on jednostavno ne moze da igra u nasem napadu jer je konkurencija paklena. Zna i on sam to dobro zato se i samopromovise ne bi li ga zvali da igra za Srbiju dje je, slozicemo se, konkurencija u napadu preskromna.
    Last edited by BiTrAtE; 17-11-14 at 09:43.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Da ga grabimo dok jos imamo sansu

Malo je veci on talenat bio nego sto je Jovetic bio u svom uzrastu, izgubio je nekih 4-5 godina, ali sad bi lagano mogao da igra u bilo kom timu sredine tabele spanske lige.

Taman kao i Joveta.

Koja paklena konkurencija???????????????????????

Koliko dadosmo golova na zvanicnim mecevima??????????????

Momak je rekao "Volim mnogo CG"

Rodjeni CG...

Uvijek se moze reci "Mediji su me pogresno prenijeli" i svi zadovoljni.

Vala dok ga neko ne zovne i pita ne moze se znat. Koliko znam, nikad nije kontaktiran.

Basu smo cekali i cekali... Ako se sjecate, bilo je i da nece...

Pa onda se izmislila prica kako je htio mo trpio pritiske... I eto, doktor Basa.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 17-11-14 at 09:47.

Page 1672 of 2251 FirstFirst ... 67211721572162216621668166916701671167216731674167516761682172217722172 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)