Igra li noćas Ibra?
Ako igra eto da i mi imamo koristi od CG, @2.40 na Šveđane.
Igra li noćas Ibra?
Ako igra eto da i mi imamo koristi od CG, @2.40 na Šveđane.
igrajte 1x,kvota 1.57 i ne serite,ka' da je svedska neka velesila,ili ne igrajte protiv cg ako navijate za nju...
Treba mi kvota na Ibrahimovica da daje gol dje ima i koliko je?
Hvala
Naivna je ova Rusija i bezidejna u napadu. Austrija je ozbiljnija za sad. Koliko su njima tečnije i opasnije akcije. Dako dođe jedinica. Pustili su im inicijativu a iz kontri imaju prostora. Dako ga ubode neki Marko, Janko![]()
jbt padam na moldaviju jel realno
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Noćas striktno patriotski 2-2 i 3+.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
A vi ni da je Svedska neka velesila pa se tako zalijecete na 2...mozemo ih lagano dobit nocas.
Kako se sve poklopilo za divnog nam selektora![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Vidi, Švedska je konstantna godinama i na svjetskim i evropskim kupovima. Drugo imaju čovjeka koji u par poteza može da riješi utakmicu. Treće Brnović. Četvrto Vučinić. I vjeruj ti meni, ovo što sam ja odigrao nema veze sa nekim nacionalnim ponosom nego sa nekim čistim logičkim zaključivanjem.
Sinoć sam recimo Dansku uhvatio na 3+, što je za sve bilo iznenađenje.
Tu je i sličnost Srb i Cg reprezentacija - svi se mi uzdamo u neki kult m*datosti ovih prostora a u stvari..
Last edited by Zedd; 15-11-14 at 19:33.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Jos cg 3+ i eto sakice eurah
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ne mogu da vjerujem da nisam singlova Wawrinku da ce uzet barem set Federeru, 2.5 kvota
A cak mi se i cista dvojka igrala
Ali fora je tome sto sam ja to igra, ali sam ga poveza sa jos nekim parom
Gleda li ko cg? Ima li nade za 3+, samo to cekam ....
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Sad ili nikad. Otvoreni i jedni i drugi. Lelek. Bwna <3.
ovo je zicer bio ova svedska,samo glup co'ek nije uplatio 2 i iz 2 u 2,kako vise para na stavih,al dobro nadam se da su moji sugradjani potegli vise kesha iz zaliha na bracu svede)
sto ne odigrah 2-x 'ebo mi pas mater..htio sam to da odigram i ne uplatih..umjesto nesto sitno da stavimm...PA J'EBO ME PAS
Ja ne znam drugar jesmo li istu utakmicu gledali. Po nekom mom dojmu Šveđani su ih ubili 60-75. minuta. Plus, spasio ih sudija 2x.
A pošto znam da se protiv reprezentacije na ovom forumu ne smije ništa loše reći, a posebno o Bwni, s ovim bi završio bilo kakav komentar o igri dotičnih.
Bwnu pljuje citav forum i ja s njima,tako da ne znam odakle izvuce takav zakljucak.
Svedska je bila bolja,nisam ja rekao nista...ali bila je bolja zato sto smo mi najveca tuga sto postoji,a Svedska nije najveca nego samo tuga,shvatas sad ?
Srecne te pare na kladionicu !Pozz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks