Podgorica-Beograd, cuo sam da moze krajem decembra povratna da se nabavi za 60€. Zna li neko nesto o tome?
Podgorica-Beograd, cuo sam da moze krajem decembra povratna da se nabavi za 60€. Zna li neko nesto o tome?
Može autobusom
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Ima li sta jeftino za Galapagos u decembru? ( :
15.novembar Beograd - Tivat
18.novembar Tivat - Beograd
povratna
Montenegro Airlines ili AirSerbia ? cijene ?
kako ja odavde - CG nekome da platim kartu za AirSerbia,a taj neko samo da dodje na aerodrom i preuzme unaprijed placenu i rezervisanu kartu ?
treba mi hitno![]()
Na sajtu air serbia ili montenegro. Pogledaj i na skyscanner, airtickets.com
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
za koliko se moze nac karta beograd - rima oko 10og decembra?
Ima li neko iskustva sa aegan-om , placa li se dodatno kofer ?
Treba mi povratna karta PG-BG kraj Decembra. Ima li jeftinije od 110e?
Ne.....
ja sam ovo nasao
http://en.aegeanair.com/baggageinfo/...616.1414752084
za domace letove 15 a za krace int. letove 20e
rucni prtljag do 8kg je besplatan
Zna li ko kakav sajt za trazenje jeftinih avio-karata?? Hvala unaprijed.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Montenegro Airlines:
Iskoristite period pred Vama. U novoj akciji "DESTINACIJA MJESECA" imate priliku da kupite najpovoljnije avio karte do željene destinacije. Prva destinacija mjeseca je MOSKVA. Ukoliko povratnu kartu za Moskvu kupite u periodu do 23. decembra 2014. godine, imate mogućnost putovanja u periodu od 14. novembra do 23. decembra 2014. godine, po cijeni od 174,77 eura, bez uračunate rezervacione takse.
Karte možete kupiti pozivom na broj Call Centra 19804, u svim Montenegro Airlinesovim poslovnicama i predstavništvima, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i u autorizovanim putničkim agencijama. Ova cijena karte primjenjuje se i za putovanja iz Moskve.
In vino veritas
Pa ove ruske kompanije koje lete iz Crne Gora za Moskvu imaju redovne cijene u rangu ovih promotivnih Montenegroairlinesa zato vjerovatno i propada ta nasa kompanija sto ne moze da izdrzi trzisnu utakmicu ama bas na nijednoj liniji a nisu je na vrijeme prodali nasi glavari.
Koje kompanije?
In vino veritas
Iz PG zimi leti Mne Airlines i Adria. Ljeti charter letovi
Iz Tivta leti MNE - Aeroflot - S7 - Transaero airlines + charteri
One Ring to Rule them all...
Nisam znao za ove letove iz Tivta. Sad provjerih, baš su povoljne cijene. A iz PG samo MNE Airlines leti tokom cijele godine.
In vino veritas
Neka od ovih ruskih kompanija ima ljeti koliko se sjecam jedan let nedeljno i za Petrograd-cini mi se da je bas i bio let nedeljom samo i da je karta bila oko 100 eura jedan pravac.
Ako idete do Ljubljane prevoz od/do aerodroma za 9 eur po pravcu na www.mnj.si moze kartica i/ili paypal
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
da nzna ko kako najjeftinije poci do lisabona?mislim za novu godinu?koliko kostaju avio karte>otprilike
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks