Ali ne mogu da svarim Simića, nikako.
Meni se ovaj V. Bozovic nikako ne svidja, a jos sad i Djidjo...Zamislite vezni red sa standardno ocajnim Bozovicem i uz njega jos Zverotic i Vukcevic koji ga ne pepele u klubovima.Uzas
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ali ne mogu da svarim Simića, nikako.
Uzas samo mi nije jasno sto Boljevica zive a ne koristi ga.
Gledam ovu Srbiju kakve igrace ima a kako igraju tacno ih briga za grb ka I ove nase.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ljubicemo Brnu u muda ako nam kakvog Advokata postave hahahaha e zaisto sam mislio da ta starina zna nesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta ga boli briga prima milione uziva .
Nama ce Vlada nekog Kineza da uvali kriz ugovor o gradnji auto puta.
A vjeruj mi da onima ni Murinjo pomogao ne bi...A nama bi Simeone legao kao kec na deset, kakav bi fajt bio svaku utakmicu![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Udjite na srpske sajtove da vidite posle fijaska kako treba prema igracima I selektoru a ne kao nasi novinari raspali.
kako se bojim slicnog scenarija sjutra vece .
Zasto Boljevic da ne igra u prvih 11 , zasto ne Bakic koji je standardan nego momci koji ne pepele , Zverota igra al desnog beka i to svi ga pljuju.
BISOGNA VINCERE !
Kamena je ova Švedska. Ne podgrijava mi nade da može uručiti šut kartu Brnoviću. A čak i da nas isprangijaju čini mi se da tog filma nećemo gledati.
Nekako mi je svejedno. Sa ovim stručnjakom svakako nemamo šanse. To sreće što smo imali, batrgao je do sad. U nekim drugim okolnostima, sjutra bih očekivao pobjedu. Čak i sad mislim da može biti,jer mi se čini da nam Šveđani odgovaraju stilom i liše Simića, najavljuje se konačno sastav koji mi se čini ok, ali me tangira toliko da ću sjutra u grad, i ako bude na nekom ekranu bacit oko ponekad, ako ne, tim bolje.
stanite Milka ili Mil(r)ka?
http://topfudbal.me/index.php/domaci...protiv-svedske
Ali veli za Simića da igra u drugoj turskoj ligi i da to može predstavljati problem jer nema jakih utakmica. I toliko su lijeni (ili ne vide od debelog crijeva u kom su) da provjere kako on ne igra u drugoj turskoj ligi, već je samo član turskog drugoligaša.
http://www.transfermarkt.co.uk/marko...spieler/102284
U svim drugim državama bi ovo insistiranje/ iživljavanje sa Simićem naišlo na osudu novinara prema selektoru, ali kod nas je sve u redu. Prećutkuju se podaci samo da se ne bi provirilo iz Savićevićevog anusa, a meni se sve više čini da naša reprezentacija služi za reklamu stranih igrača (jer ih ne mogu drukčije nazvati) i da postoje dilovi sa njihovim menadžerima. Nadam se da će nakon eventualnog neuspjeha novinari "Vijesti" (jer su mi oni jedina nada) iskoristiti ovo kao argument protiv selektora, kao i da će se citirati predsjednik Saveza koji je nekoliko mjeseci nakon otkaza Kranjčaru objašnjavao kako je to bilo zato što je u igru ušao Ivan Fatić, iako nije bio standardan u svom klubu. Tad nije pominjao pijanstvo, biće zaboravio. Uporediti minutažu Zverotića prije mečeva sa Lihteštajnom i Austrijom, pa uporediti svojevremeno minutažu Volkova, Drinčića, Bećiraja i Kasalice, uporediti sad Simića.
Da ne dužim, sjutra ću svim srcem biti uz Crnu Goru, navijati za pobjedu, ali znam da ćemo eventualnom pobjedom napraviti jedan korak naprijed i tri nazad, jer ovo ne vodi nikuda.
Last edited by amnesiac; 15-11-14 at 00:32.
Dick Laurent is dead!
ajde da razumijem ove iz top fudbala. za njih se zna dje su.
ali da niko od nasih novinara ne postavi to pitanje o Simicu.
pa ne moze se forsirati igrac koji ne igra nidje, ili moze ko ce li ga znati.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mirko je odma otputova nazad i to je info 1/1, tako da to da ce stisnut zube za jedno poluvrijeme mozda na neku drugu utakmicu.
http://www.vijesti.me/sport/mec-prog...avijaca-805253
Ko god da je zlatile mu se rukem
Italijanski fudbalski stručnjak Klaudio Ranijeri dobio je otkaz na mestu selektora reprezentacije Grčke posle iznenađujućeg poraza na svom terenu od Farskih Osrtva (1:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Grčka posle četiri kola F grupe kvalifikacija zauzima poslednje, šesto mesto sa samo jednim bodom.
"Preuzimam punu odgovornost posle očajnog starta u kvalifikacijama jer sam napravio loš izbor selektora. Upravni odbor će se sastati kako bi doneo odluku o promenama kako se u buduće ne bi ponavljali ovakvi neprijatni porazi", rekao je za predsednik nacionalnog saveza Jorgos Saris.
Grčki mediji spekulišu da bi Ranijerija na klupi "helena" mogao da zameni još jedan italijanski trener, Đovani Trapatoni.
Ranijeri je samo četiri meseca vodio reprezentaciju Grčke, nakon što je preuzeo ekipu posle Svetskog prvenstva u Brazilu.
eto sto je odgovoran predsjednik i savez, covjek preuzeo odgovornost jer ga je on postavio tu, nema jos samo ova utakmica i jos samo malo. i to kakvu trenersku velicinu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da se nadovezem nad gornji post http://topfudbal.me/index.php/region...elektor-srbije
I jos nisu izgubili od autsajdera samo ovi nasI bravi nece seronju Brnovica da otpuste.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks