fino, a i pristojna cijena.. a i ne bi me cudilo da duze traju od onog jada od 240e
Slican stil, al mnogo vise gospodska. 80 evrica.
Od Rofija, sa ukusom.
I am so post-rock I shit sad birds.
fino, a i pristojna cijena.. a i ne bi me cudilo da duze traju od onog jada od 240e
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Bombonica!![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Pa ti si i vidjela ove i izodusevljavala se kako su dobre.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Znam.![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
40€ na snizenje
inace lacoste obuca najudobnija obuca sto postoji (po meni)....posle debakla sa timberland cizmama ka po oblacima da lebdim sa ovima
![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
piacoti patike najjace ne zalim ni 500e za njih samo da ljudi vide sto je kvalitet
Zato smo tu dje smo....
Eo ne smije coek kupit paciotti, colmar, iphone 6 od .......
A ne kad ne znamo za bolje od Paciotti
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
s obzirom na ponudu u PG a koja se tice obuce, ako su bolje replay i zara od paciotti onda... sve najbolje
f6
Ne slažem se da nemamo bolju ponudu od paciotti. Vjerovatno nisi ulazio u xyz i slične butike.
Ajde molim te sta to ima u XYZ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Imaš npr.BOSS patike koje su ljepše od ovih i da ne nabrajam još firme, ali vi ste samo čuli za paciotti i to 90% ne umije ni da izgovori pravilno nego izgovaraju pJaćoti... nemoj, molim te...
Stoji za Boos I sam sam rekao da mi je to omiljeni brend ali bosove stvari u XYZ su ocaj zivi stari modeli.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
dje imaju da se kupe neke fine kozne cipele da nema djelova sa prevrnutom kozom?
nesto slicno ovome la costa modelu ozgo?
Pravilno se izgovara Paćoti.
Ali ne stojim iza alapacinih rijeci da su Boss modeli ljepsi. Jesu, ali za ljude. A za mene od 23 godine nijesu nikako. Nego su mi ljepse Paćoti i ljepse mi stoje. Plus nosim 42 broj pa i male izlgedaju. A svake Boss koje sam probao u njih izgledam kao da zelim tatu da glumim. Mada, najbolje patike, i najljepseza momke su mi moschino patike.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Meni nije jasan neki novi trend kad se navuke sako, odijelo, kravata i kosulja, bas sve ono elegantno, i na to se obuju starke????
Jesam li ja staromodan ili to treba tako, neka nova moda??
Da se moda vremenom ne mijenja oblačili bi se ko pećinski ljudi...
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks