Slažem se. I ja koristim 8 Mbita njihov internet i uvijek su 2 kompjutera na netu + 2 mobilna telefona.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Sasvim ti je dosta onda kombo2. Ucitavanje stranica, youtube i live stream ako gledas sve ce da ti radi kako treba jer je 8 mb/s i vise nego sto ti treba za navedeno.
Slažem se. I ja koristim 8 Mbita njihov internet i uvijek su 2 kompjutera na netu + 2 mobilna telefona.
Uzmes kombo2, ako se kasnije javi potreba za vecim paketom vrlo rado ce ti izaci u susret da te prebace na skuplji![]()
Ja koristim net2 za 1 PC i 1 Tablet stalno povezani, 2Mb/s je vise nego dovoljno za surf i youtube video samo da nije u HD formatu u suprotnom moras da sacekas da se ucita.
Vidocg, radja, dewas, najljepše hvala na brzoj i efikasnoj pomoći!
Vidio sam da su dodali TV Boka, RTB bez tona i jos nesto bez identifikacije
Koji je taj RTB? Na digitalnu TV misliš ili na analognu?
Radio tv Vojvodina, odradi ponovnu pretragu kanala. Tv boka je ok, Vojvodina nema ton, stavili su umjesto iqs life kanal fine living sa prevodom. Stavili su jos jedan kanal za sada sigurno testno posto je mrak.
Nisu dugo trajali ovi kanali, ugasise ih
Meni cas rade, cas ne rade, ima zvuka, nema zvuka. A radi li vam Pink?
Ne radi pink, nije neka steta, mada me cudi da ga ne vracaju citav dan, s obzirom da je to nema sumnje najgledaniji kanal kod nas, nazalost.
A ovi novi kanali, posto sam pretragom nasao 3 kanala u obliku ch40, ch80 i ch450 tako nesto, samo mi radi jedan kanal tv budva, ali nema tona, kako je kod tebe? Ps, onaj kanal umjesto iqs life se ustalio i odlican je
Samo mi nije jasno zasto setaju brojeve ovih kanala?
Sve je to vjerovatno testno, da vide kako ce se pokazati.
To vam nalazi od totala
nothing comes from violence and nothing ever could
Šta Goozo? Ne kapiram
P.S. Misliš preuzimaju od Totala?
Last edited by radja; 08-11-14 at 13:23.
jeste, kace se na total, bbm sta li vec
Tj. Na antenu
Off topik:
A znas da Medianet (slican m:kablu s tim sto je na Ct) je toliko ocajan da kad im neko od korisnika kasni sa placanjem racuna nemaju drugi nacin da ga upozore nego oni ne plate racun Totalu pa onda svima koji ih koriste stize "prema nasoj evidenciji imate neizmirena dugovanja. Uskoro vrsimo iskljucenja". Znaci od 500 porodica koje koriste njihove "usluge" ako jedna ne plati svima stize obavjestenje..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Komedija, to im bas ide u prilog firmi
Opet radovi u moju ulicu, dvije noći internet je koma...
i u mojoj su bili, oko sahtova 2 dana, al nikakvih prekida nije bilo
Upload je 7kb/s download jedva 6mb/s... Ne mogu sliku poslat bez zveka nekome na viber od 50kb raspalih.. Jos ih zovem 6 min ebenih nece niko da se javi na tel.
+38268615321
[email protected]
Ako nastave ovako tražiću raskid ugovora. Vele kako će radovi da traju valjda do Ponedjeljka. Alo, kakav je to način 3 noći bez interneta?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks