Ovi iz Olimpa već 3-4 dana niti šalju bonus, niti odgovaraju na mailove.
Brate ti si svjedtan da se odje tiketi igraju sa u vrh glave 20e sto znaci da se tesko ko gradi za 20 ilib30e
Sent from my iPhone using Tapatalk
Istina no smo idioti
Kako slabo pogađaš Biga, što je to brate? U crno ćeš zaviti ovaj narod, jbt.
Malo ko odje pogadja da valja.. Isprarih onoga danas za start i kujac. Bigu povremeno ali slabo bas to ide.
Tu es mon héro!
Ne znam ljudi sto vi ocete, ja igram tikete sa 5 i 10e, za ovaj mjesec (oktobar i ova dva dana novembra) sam u plusu oko 200-250e
Ne znam biga, nijesi 3 tiketa prosao evo vec neko dugo vrijeme... Ali svaka cast za predloge, samo ti djelji.
Tu es mon héro!
Ma kakav BiGa, samo narodu izbija pare iz džepa.
Ja nista ne mogu pogodit..
Danas mi sve kontra ode.. sou
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Biga je strasan bio prosle godine,a i ove ce samo ga maler neki drzi eo mj dana
Ljudi samo bacitr oko na nsx-ove tikete koje kaci na kladionica cdm na FB daj da se sa covjekom dogovorimo da damo pretplatu grupno, bolji je od bilo kojeg tipstera koje sam gledao a gledao sam ih na sve sajtove o kladjenju redom u okolini i ino. Covjek gazi.
I jos nesto da kazem ja nikoga ne tjeram da me prati, ali u petak kada je bila kvota 20 , 10 ljudi je ovdje napisalo a 20 mi se u inbox javilo da je svih 30 ljudi htjelo da uplati ali je jednom bomba pukla ispred kuce drugome je crveno bilo na pjesacki pa nije stiga i td sa takvim izgovorima, a kada nesto ne dodje tada me je ispratilo 50 ljudi, stvarno da covjek ne povjeruje... bzv se nerviram ali nije u redu, imate sigurnih 50e mjesecno ako igrate sa 5-10e pa do par stotina kao sto je bilo ovaj mjesec,ali crnogorska posla su takva da ispod 'iljade ne racunaju nista
Momci, pratite mene, ja znam
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I što da radimo sa 50e BiGa? Da se pretplatimo na burek kod Rookiea?
Za nsx-a ne treba pretplata.
Tu es mon héro!
Ja ne znam koja je fora bila sa tim momkom,znam kad sam mu se javljao prije 2-3 mjeseca stalno mi je govorio da on salje meceve koji se jedino mogu u Premier kladionicu odigrati...ja ovamo stvarno nisam ima' Premier kladionicu,a ne znam po cemu su to oni posebni da se razlikuju od ostalih da se mora kod njih igrati...
P.S
BIGA sasvim solidne tikete izbaca i sasvim solidno pogadja,tako da ne vidim da mu moze iko zamjeriti.
Koliko sam ja NSX-a shvatio kada je ovdje pisao, on ti pošalje 15-20 mečeva, koje ti sam raspoređuješ, po nekolika meča na tiketu, sam određuješ uplatu, ako dobiješ, njemu procenat...
p.s. Ja se sa BiGom malo šalim, peckam ga.Ima dobre predloge.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks