Rijeka vodi 0-1, sve je doslo samo da je Lester dao gol i dobili bi pare, sociedad u 10 igra imali bi vremena da se gradimo, X2 1.80 ili rizik X, steta, sjutra bi treblo da bude bolje![]()
Igrajte over 1.5 prvo. Dolazi 90% @1.8
Evo dade gol BajernMoze li ko da pristupi Olimp-u ? Evo pola sata samo mi stoji connecting.
Meni Olimp evo par dana ne uplaćuje bonus jednom rođaku. Poslao sliku i sve, a oni mu vele ''daj novu, ova nije čitljiva'', a slika perfektno izgleda, samo što su naravno zamagljeni osjetljivi podaci. Ali se vidi ime i prezime, datum rođenja i slika.
Gledam Mec i vec je trebalo da bude 3+. Uzdam se u drugo i PSV. :-)
Banja je što za pare čekam Holanđanina 3+, i to Twente...
Trebala mi još jedna da pojačam kvotu i premišljam se između Twentea i Zwollea, i stavim Twente, a Zwolle evo 2:0... Aoooooo.
EDIT: Inače su na pol. oba bila 0:0... Evo ga i Twente dade, ali nema ovdje vajde.![]()
Last edited by 11/11/11; 01-11-14 at 20:12.
Crveni psv, debil dobi dva zuta, a i lion je na granici... Tesko, ali bila bi prava premija da prodje ovakav tiket
Pa ajde Twente, makar ga primi, ali neće, vazda ja moram za po gol. Da se sav pojedem od muke.![]()
Evo ga porto ih naceo, tu je gusto ali i francuzi dosli plus metz-caen... Jos 15 minuta ako sve ostane ovako moramo da branimo psv samo ne znam kako
Ja stavio PSV -4 i porto -3, ovo -2 nisam odigrao.
A ne mogu da se logujem na olimp online da se uvjerim sta sam tacno odigrao i eventualno da se ogradim na Porto.
Pane li treci gol na Lille ima da poludim, gledam kvotu 3 na to u meridian i ne vjerujem, al na kraju ne ispostovah ..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
jel ovo puko olimpov sajt ili sta ?
carpe diem!!!
Jbg, nica lion 3+ drugo poluvreme i kraj svih nadanja
Dobio neko 100e i Olimp ugasio sajt :lolblue:
Uvali ga Selta, kao što rekoh. :mad:
ako neko bude pratio NBA
oklahoma-denver -6.5 H2
oklahoma bez duranta i westbrooka i jos bez 4,5 drugih manje bitnih igraca
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks