2:2 90+9 , haha , sto je ovo![]()
Rekoh vi ja tranmer p1+
Sent from my iPhone using Tapatalk
2:2 90+9 , haha , sto je ovo![]()
Safra , moze bit da se zajeba taj drug , i ova dodje ka' prosla 2-X![]()
Rekoh od leicestera gola nema pa da su igrali 6 tekme sa ovakvom igrom...ajde biga daj za vadjenje
izvuce me Sanchez .. 1 i 3+ igrah..Cekam Zwolle 3+ za nekih 60e
Na bet365 mi ponudise u 85 malo manje od pola dobitka. Te ja prifati a Monpelje mi se nije cekao jer je kvota pala a Leyton dodje u 90 2:2
![]()
Evo nesto da se prati!
![]()
Cu prastajte kao da si nas cerao da uplacujemo.
Postenoo od tebe sto dajes ovdje te dojave.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Bajern da ne da go sa milion eura
Napravice milijardu stopostotnih sansi, i na kraju ce ga opet primit, ka sto su ovaj prvi primili
Opalih na poluvrijeme, pri 1:1, Ciriha over 3.5, nadajući se da će to Cirih odraditi... Ali evo odradi Lucern.![]()
1:3 75'...dovoljno. Nego sam to u klad. uplatio i pošao. Mogu li ja to sjutra podići, obzirom da je uživo odigrano?sporting kladionica...
Jedan savet svima, uzmite u petak rano ujutru cim izadju kvote za vikend slikajte ih i onda u subotu ujutru slikajte tadasnje kvote i vidite gde su se menjale kvote i to igrajte.. Samo za ovu subotu je bilo drasticnih razlika u kvotama i vecinom su ti mecevi namesteni
samo udjes na rezultati.com i imas za svaku utakmicu pomjeranje kvota....
Ma jebes mu mater... Htio sam ovo da ti ispratim.
Ja sam danas htio da odigram samo Mainc, Stutgard, Mornar i Novi Pazar 3+... Poslozio i odustao. I odigrao neke gluposti.![]()
Sada gledam, i NP dosao i to na poluvremenu 2:1.
Ali dobro.
I umjesto da poslušam sebe, ja sinoć kasno odigram ovo, kvote @55. :mad:
Hajdenhajm 1:1 poluvrijeme, meni lijep osjećaj oko srca, kada 1:1 završi, pljas... Ovaj Englez mi je nejasan, a Selta bi ga trebala zabiti. Bajern došao, samo što nije ažurirano. Iiiii takoooooooooo.![]()
Odustao bih od tog Hajdenhajma, da mi ga otac drži![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A ne, ne, ne.Nego mi je krivo što ga ne igrah tačar rez. 1:1, kada god bi me zeznuo, tako dođe. Zadnjih 3 put. Namještaju ga opako. Poluvrijeme 1:1, kraj 1:1.
Ali pazite statistiku samo iz drugog poluvremena:
10 Ukupno šuteva 12 6 Šutevi u okvir 9
Sljedeće kolo gostujemo St. Pauliju, tu će biti i 4+![]()
Last edited by 11/11/11; 01-11-14 at 19:06.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks