jeb*em ti Juventus posrani i Alegrija, no ne bacih bez 20e tacno sam zna da ce biti posran dan.
Koja je ovo muka da gubim tikete u rasponu od 88 do 91minuta, znaci ovo nije realno, neko me prokleo 100%![]()
jeb*em ti Juventus posrani i Alegrija, no ne bacih bez 20e tacno sam zna da ce biti posran dan.
Iguain seljak, ne moze penal dati, smece arhentinsko
Tu es mon héro!
Ja jos ne mogu da vjerujem da Siti ne moze barem go da da Njukaslu 90 minuta plus 10 minuta nadoknade, a gube od 6 minuta
Plus Higuain promasuje penal, a i prije toga Napoli promasi go sa 2 metra
Ja stvarno nisam vise pametan, ovo je totalno ludilo
Lijep je osjećaj i Kada Marsej dodaš x2 @1.30, samo da malo kvotu pojačaš, a on ga namjesti iz 2 u 1.
Primi gol i izgubi u zadnjih 10 sekundi igre.
Safra je za sad najbolji sa tiketima,ako ko dobija to je on.Samo nastavi ka par dana unazad ono
Ah Parmice ah...
Evo jedan za mirne snove
I naravno Monfis uzima brejk ovoj bukvi!
Da se malo igram(o), smor mi je... Sevilja over 3.5, kvota @2.00
ajmo da skupljamo pare da se podmiti admin da banuju ova dva pipuna...
eo ja dajem 10e..
You'll Never Smoke Alone..
Miha, moze li portland u hendikep doci?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ahh, samo mi žao što ne okrpih i over 6.5, kvota bila @5.00, ali ne stigoh, zbog SPOROĆE naših sajtova.
Prelijep dan.
Je li ko vršio isplatu sa sajta Olimpa? Mora li dokument neki na uvid?
Odigrao sam ovo samo sa 3E, čisto da pratim noćas. Inače, Italijane slabo stavljam na tiket, baš zato što znam da je najsmrdljivija liga za prognozu.
Mogao je ovaj tiket da izađe na 3 od 4, Inter je dobio u 90', Higuan je promašio penal za pobjedu u 90', a Milan je već u prvom poluvremenu bio na 1:1.
Jedino sam Fiorentinu baš dosta promašio.
dobro,ti jesi odigrao dosta realno kad se pogleda.recimo udineze je i dalje ispred fiorentine na tabeli,vjerovatno ce ih na svoj teren dobit (lagano).
ali po meni napoli je odje najgori tip,iako je mogao do pobjede na kraju.prvo zato sto je atalantin teren jedan od tezih u serie a,drugo napoli nema dobru tradiciju s njima tamo,a i ove godine igraju dosta promjenljivo.sve u svemu njesra kad pogledas. ja sam imao dobar dan doduse![]()
Molim administratore da me zastite od prijetnji koje mi upucuje kladionicarski pipun poznatiji kao 11.11.11...
Dokle cemo nasiljem rjesavati svoje kladionicarske komplekse![]()
Ovi po 3 suta i po 3 gola!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks