Ima li ko voljan da castim pice da mi otvori ebay i paypal nalog, da mogu da narucujem i odatle?
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Ne zezaj, ja sam prije dva dana to oposlio za pet minuta i jos oposlio jednu trgovinu sa ebay-a... Ako se ne snadjes, mogu ti ja to oposliti u petak jer u medjuvremenu nijesam tu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nedje prije kad sam citao je bilo komplikovano u vezi nekih kodova koje se spajaju pay pal sa ebay nalogom, pa reko da se ne crnjacim no da zavrsim to laksim putem
Renault
Kakvi crni kodovi? Pa kad plaćaš na ebay on te uputi na pp i ćao. Kucaš mail i pass i plaćaš.
Otvorim nalog na ebay, odem na paypal.com, tamo otvorim nalog i kako povezem karticu sa nalogom? I posle znaci ne povezujem ebay i pay pal no me ebay posalje da preko pay pala platim i to je to?
Renault
Prilikom otvaranja naloga na paypal, povezes karticu, skinu ti 1.5€, nakon toga ti na mail stigne link da verifikujes nalog i to je to...
Kao sto rece Dutch, na ebay, kada ides na placanje, izaberes opciju paypal i to je to...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
a ona zajebancija oko toga koja valuta treba da mi bude na pay pal i ebay sa stavim euro na oboje
Renault
Ne nego valutu koju prodavac koristi.
Znaci ne mogu kao na aliexpress da stavim da mi prikazuje u eure..
Renault
Klanje po Madjarskoj zbog povecanja takse na net
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Stvarno ne razumijem da 3 dana stoji pošiljka u izmjeničnoj pošti. Ne daj Bože da imamo više stanovnika i veći obim posla u pošti, stojali bi paketi po 2 nedjelje u izmjeničnoj....
Ja prije neki dan svratio do pošte da pitam jel mi stigao paket diktiram onom momku ime i adresu da me nadje u kompjuteru veli to vjerovatno jos nije stizalo dodjem popodne kući kad evo ga kurir sa paketom izgleda da se u toj pošti ne zna ko pijem ko plaća na prijemu pošiljki, vođenje evidencije, sortiranje i slične aktivnosti im nisu jača strana.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To se i meni desilo isto ko tebi. Da ne pričam da sam za veći paket morao da uradim sledeće:
Prvo su me poslali gore na sprat jer me nisu našli iako me zvao neko iz pošte. Onda sam čekao gore 15 minuta da bi me vratili na prizemlje i uputili na pravi šalter. Onda mi je brko dao sve papire pristiglih pošiljki da nađem svoju. Kada sam našao tražio je da sam uđem i nađem paket. Pitao sam treba li što da mu otpjevam za kraj. Koja je muka na ove institucije razmažene i njihove zaposlene. Ako im se ne radi neka pušte one koji hoće da rade.
Ta posta je stara skola,radnici su potroseni,bez ambicija i pred penzijom.Sad ih je pogodila ova muka sa dostavom stvari sa interneta,pa ne znaju kukavci sto ih je snaslo i potpuno ih razumijem,jedino ovi mladji ako sto povuku.
Iskren da budem,mene cudi i da su ovoliko brzi (od prispijeca u izmjenicnu do express poste mi je paket bio max dva dana).
Koji crni mlađi. Tu zaposlene nekog preko veze i obično bude neka penalčina. Ima gore u pošti neki isfeminizirani lik ne znam ko je ali džigerice mi se okrenu kad vidim pokrete rukama i kako priča.... Toj pošti će jedino presudit da ih neko kupi a priča se da će ih kupit pošta Srbije pa dako dovedu u red malo.
Ma kakvi, to je veliki sistem za partijsko zapošljavanje tako da teško će ić u privatizaciju. Svako malo neko pronevjeri pari i opet ga vrate na posa isl
E ako pošta kojoj je primarna djelatnost dopremanje,sortiranje i distribucija pošiljki ne zna da radi svoj posao a pouzdano znam da naručena roba npr preko ASOS-a ne putuje više od tri-četiri dana od dana kad ti pošalju mail da je pošiljka poslata a meni stiže i po 7-10 dana kašnjenja zato što se šampioni iz domaće pošte ne snalaze u svojoj osnovnoj djelatnosti poštanskih usluga ali zato umiju da klepe onaj 1 euro za koji nemaju osnova.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zanima me ova stvar,ne kupujem telefon nego treba da mi a posalju kao poklon.Da li mogu kako izbjec carinu i moze li uopste cojek da mi je naplati?
Za koliko dana otprilike stizu stvari preko Ali Expressa i koliko je pouzdan?
15-40 dana, a uglavnom 20-25 to bude. Pouzdan: 99% stize roba. Ako ne stigne 100% imas full refund. A pouzdanost po pitanju originalnosti robe, to zaboravi. Sve su replike, svih robnih marki..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks