The Equalizer iliti Pravednik.
Sta mi preporucujete da gledam veceras?
The Equalizer iliti Pravednik.
Salis li se da ovo smatras dobrim i objektivnim tekstom? Ne vidim potrebu da neko pravi filozofiju od jednog filma, koji pripada zanru KOMEDIJA, i valjda ima za cilj da nasmije gledaoce i omoguci im da sat i po vremena ne razmisljaju o svom "teskom" zivotu. E sad, ako neko ni u tih sat i po vremena ne moze da se opusti, onda mu je po mom skromnom misljenju, zivot zaista loseg kvaliteta.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Ne znam da li smo se shvatili. Procitaj bar uvod clanka koji je objavljen na portalu Portal analitika.
"U srpskom filmu osavremenim Crnogorcima koje su tamo udomili, nema pozitivnog lika niti karaktera. Nema uzora za ugled, ni među Srbima!? OK. Crnogorci u Beogradu su ništa roba, ne valjaju boba. Provjereno, dokazano. Čitava plejada, ratnih huškača i poratnih pomagača je smaknuta, jer im se nije moglo stati na kraj i to se neđe poklapa sa turobnim srpskim iskustvom s njima. Ali, onda je valjalo naći Srbina, valjda ga imaju u opštoj nestašici, makar za lijek, da ih prekultiviše."
Zar se mora sve politizovati, pa i jedna komedija? Sta cemo onda sa one dvije djevojke sumnjivog morala sto su iz Beograda?![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Nisam citao tekst ovog panjata starog nisam ni znao da je ziv. Nismo se razumjeli ocigledno![]()
ahahha taman dodjoh da iskomentarisem ovo i nalecem na ovaj tvoj post.Gledah neke klipove na youtubu dje su scenaristi pricali kako su dugo sastavljali tekst, ovo ono.. I padne mi nam ovo sto si napisa, ovo bi im PGnin za po ure sastavio.
Film je simpatican, vjerovatno u Srbiji vise zanimljiv.
Moze se pogledat 2 puta, ne vise od toga.
Kakav je film Dracula Untold?
Znam da bi trebalo skoro da bude "Djecaci iz ulice Marksa i Englesa", zna li ko kada je?
27. je premijera
Da nije neko slucajno pogleda Intersteller?
Jesam ja... Zavisi kakve su ti preference... Ali dosta dobar film... Vrijedi pogledati...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
bio juce, odusevio sam se. zavrsnica me raznijela. nema guzve sto mi je bas dobro palo. nego, ako je ko sa foruma bio na projekciju u 5ipo u salu 2, je li mozda primijetio lika koji je ustaja svakih 2min i krstio se par puta. mi smo se istraumirali, dobrih 10min filma mi je taj ludak ukrao. samo mi je kroz glavu prolazio scenario sa premijere dark knight rises kad je neki ludak pobio ljude u koloradu. znaci, bas mi nije bilo dobro.
1993-2020
Haha, ja sam bio u 7 sati, isto nije bilo gužve![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
to je to, bitno je da Mali BudA jos uvijek puni sale
Ispostovacemo taj Intersteller.
mi ne zasluzujemo nista![]()
Još koliko će se puštati ovaj Interstelar? Imam nekih obaveza do 25og.
Ad astra.
Interstelar.. ne mogu a da ne kazem da sam blago razocaran, ali prvenstveno zbog utisaka drugih, kao i zbog ozbiljnog nedostatka negativne kritike na netu. Napumpali su taj film u mojoj glavi toliko da sam mislio da cu vidjet nesto.. ne znamali slagace ko god kaze da je los film. Dobar je. I gluma i efekti.. Mozda je meni ustvari najvise zasmetao tempo kojim je tekao film od skoro 3 sata. Prvih sat-dva vrlo sporo, da bi se poslednju uru smjenjivali sve dogadjaj za dogadjajem, sve vazniji od vaznijeg, pri tom ne posvecujuci puno paznje pojedinim karakterima, a kojima je ipak trebalo malo vise vremena da se razviju (mislim na naucnika sto su zatekli u onu piicku materinu).
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Kolko je karta za njega? I isto me zanima što i Moku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ni Birdman ni Nightcrawler nece biti u bioskopu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks