Vozio sam taj auto pola godine. Kupljena nova u osmanagic i vozio je samo ja kao sluzbenu.. Taj auto je trosio mnogo.. Na otvoreno mi je trosila 9l /100kmh ostrije voznje do budve. Po gradu 10-13l benzina. Imala je problema kasnije sa alanserom, oko paljenja.. Motor nije imao kad da se kvari na tu km ali mislim da nisu bas nesto pouzdane..
Ja bih to izbjegao
+38268615321
[email protected]
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/276809
Na ovaj sam konkretno mislio. Ako je problematican i skup za odrzavanje ka TDI ostajem na pasatliju.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja ti predlazem da ostanes na pasareli,opelovi cdti motori su ok,ali za benzince nisam cuo bas pozitivna misljenja.![]()
Opelovi benzinci su o.k a dizeli su smece
Jesu oni ok ali trose za dva auta. Mada opel mi je uvjek bio nesto mrzan ne znam zasto. I ford takodje.. Jedino focus i mondeo su mi ok
+38268615321
[email protected]
E jbg svaki benzinac je troshkadzija ali nijesmo diskutovali o potroshnji,to je vec neshto drugo
Pitanje: suzuki sx4, problem je glava upravljaca, otisla je piksla (plasticni dio sto valjda se naslanja na letvu, nisam siguran). U originalu se kupuje cijela glava upravljaca za iljadu eura kojih nemam. Ima li ko da me uputi na kakvog majstora koji servisira te glave i daje nekakvu garanciju. Ta plastika sama po sebi sigurno smijesno kosta
ko pijan? kakav sank?
Koja je trenutno cijena ovom autu?
1,5 Dci 2010/2012
Mislim da je vec bilo price o ovome, da šalje za Al, i ugradjuje se u cijenu. Proguglaj malo, cak i na ovoj temi je bilo par preporuka, samo ih treba pronaci u moru bezveznih postova.
Malo je reci kanta
Zato postoji KANTA LX
![]()
Hvala, nazvacu. Pominjase mi neko toga marka iz bara
ko pijan? kakav sank?
Jedina Dacia koja vrijedi 3000 eura (nova) i koju bih mozda uzeo na poklon je Stepway. Ostalo voda.
TAKUMI
Ma jok. Renolova tehnika pod Renolovom znackom je najgora ali pod Dacia znackom je sve OK. Boji se, vjerovatno.
TAKUMI
A dje ima ovo da se uzme po ovoj cijeni pametnjakovicu? Daj da uzmem meni i zeni po jednu i da tebe castim pola para da kupis jednu...
Ima li tog auta na planeti da mu ti manu ne moz nac. Tebi je svako auto kanta, ne valja ovo, ne valja ono. I avion znas da vozis jebeNti i njega si rasklapa i vidio da cukaju ventili, a ne kaki da te zamolim. Po forumu prosipas price reka bi coek ovaj rasklapa svaki dan po 5-6 auta, a u sustini trt, sio jednom u auto i odma ne valja ovo ne valja ono, cus francuz to se kvari, to plastika....
Kad je auto ledan tj kad se pali posle 8+ sati , prvih 3-4 sek se cuje kao plastika ono da lupa, i onda se umiri. Tdi pd motor
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks