dje se mogu porucit povoljno djelovi za g shock satove? kais i spoljno kuciste mi treba recimo. Za ovaj sto meni treba, nema na ebay
dje se mogu porucit povoljno djelovi za g shock satove? kais i spoljno kuciste mi treba recimo. Za ovaj sto meni treba, nema na ebay
Staro, ispolirano i dovedeno u bolje stanje
hatece em 8
"Quiera la Decima, la Undecima y la Duodecima" - Zidane 2003.
Je li bolje kupiti dobar sat od 150-200 eura, na bateriju ili na onaj mehanizam na navijanje koji radi dok ga nosis kad ga skines prestane? Bas me interesuju misljenja![]()
Legao mi je k'o budali samar... Uzeh ga u Rimu, potpuno nenadano...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dajte mi 2400 eura da ga kupim pa me ubijte slobodno.
Bako, jebeš li što?
Swiss Army <3.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Quartz, ili sat na bateriju, je precizniji od automatskih. Medjutim, meni se mnogo vise svidjaju automatski zbog nacina na koji se kazaljka krece, mozes sluatii "motor" kako radi (u nekim i gledati kroz staklo), i da postajes vise vezan za sat jer ako ga ne nosis 2-3 dana onda ce prestati da radi.![]()
E sad, ako te ne zanima ovo sto sam napisao za automatske onda slobodno uzmi quartz jer obicno su jeftiniji(quartz).![]()
Ja imam quartz sad Invicta Pro Diver... Prezadovoljan sam. Ronio sam na 25m sa njim ni da cuje. Meni prelijep.
I preporucujem invictu svakome
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Koji je model tacno te invicte AmFi? Imam i ja isto Invictu Russian Diver i prezadovoljan sam satom, mada bi trgovao i jedan Pro Diver![]()
Maaaj bejbi "Movado Museum"
sent from space
http://v007o.popscreen.com/NDYwNzAxO...hronograph.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Invicte imaju manu a to je da im kazaljke ispadaju, provjereno....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav forumaši,
ovako, ovo je sat koji koristim http://www.dodaj.rs/f/15/rS/2qf8HJ43/diesel-2.jpg
Interesuje me ako neko zna, dje bih mogao da kupim ili porucim ovakvu narukvicu http://www.dodaj.rs/f/L/Qa/493QLlAo/diesel.jpg
Po prodavnicama u PG nema, preko Dieselovog sajta ne moze da se poruci a nisam uspio da nadjem ni na ebay, aliexpres i slicne sajtove...
Unaprijed zahvaljujem
Oduvijek nosim uglavnom muske satove i to sa narukvicama od lakih legura.. Sad malo i sa koznim narukvicom iako je teze navici, ali dopada mi se poslednja linija Tommy Bahama, pa malo zezanja sa :
Hvala Lepo
Kako je lijep ovaj sat Majo.Pojma nemam cegovic je,ali je igled savrsen.
Edit:vidim natpis,ali nikad cuo do nocas.
Hvala
Dobar je swiss mehanizam i TB dizajn, a cini mi se sasvim pristojan za "sve" prilike..
Ne spada u ove iwc i ostale skupocene satove, ali po mom ukusu - vrijedi.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-01-15 at 20:13.
Jel vise preferirate metalni ili kozni kais, i zasto?
Kozni, naravno. Neko ce ti reci da poslije par mjeseci smrdi, sto zavisi od kvaiteta, ali ovaj sto ja imam ne osjecam nikakvi miris.
Uglavnom, imam ovaj sat i ovaj kais:
Jednom sam nosio metalni kais i uvijek mi je dlake hvatao, bas me to nerviralo, a kozni kais mogu da namjestim kako hocu i izgleda mnogo ljepse, barem za mene. Sve zavisi za sta ti treba, samo nekako kozi se mijenja boja vremenom i kais postaje ljepsi
A i tu je kontrast, npr sat sa blue dial izgleda odlicno na ovaj kais ili da je kais malo svijetliji onda je stvarno lijepo.
Last edited by siraj; 21-01-15 at 22:16.
Kod mene je vise pitanje oko kopcanja narukvice sata... kozni sa principom kopcanja kao kod metalnih narukvica je savrsen upravo zbog brzine, sigurnosti i komoditeta.. ali navijam za dobar dizajn i obradu metalnih narukvica koje i cesce nosim...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-01-15 at 22:51.
Imam neke kopije sata, sa AliExpress-a... Jedan kozni kais a drug metalni. Oba jako lijepo izgledaju, i prvenstveno sluze svojoj svrsi. Volio bih da imam neki skupi sat ali njega bih morao mnogo da pazim, a ja recimo cesto rukom kacim o vrata auta, o vratima kroz kucu, o zid i tako, pa mi se ne bi isplatilo da dam 150-200e na dobar sat i da ga s*ebem posle deset dana.
Ono sto mi pomalo smeta je sto se danas sat nosi SAMO kao modni detalj, bez ikakve funkcije. Za ovo vrijeme sto ih imam-kad god ih nosim sve rijedje vadim telefon iz dzepa da bih vidio koliko je sati, iako sam ranije po defaultu samo na telefon gledao sat i njemu vjerovao. Takodje je dobra stvar sat bez baterije koji radi na pokret ruke, mana mu je da brzo stane, posle par sati od koriscenja i nije za one koji ga ne skidaju s ruke. Tako da je mozda sa baterijom bolje resenje?
Je li ima neka odredjena odjevna kombinacija uz koju ide sat sa koznim a uz koju sat sa metalnim kaisem? Mozda je i glupo pitanje, ali vjerovatno se nesto slaze sa jednim a nesto sa drugim.Npr, mozda sat sa koznim kaisem bolje stoji uz elegantnu kosulju, sako i pantalone a metalni uz neku trenerku i sl. Ili obrnuto? Sta mislite... bas me zanima. I sta mislite ko vise nosi satove sa koznim a ko sa metalnim kaisem? Primijetio sam da zene masovnije nose sa metalnim kaisem.
Ne znam kakav ti je ukus, ali Orient Bambino i Junkers su bas fini. Sto se tice baterije, ovaj moj je automatski i mogu ga ostaviti vise od 24hr i jos uvijek radi. Quartz su precizniji od automatskih koje ces morati da podesis svake druge-trece nedelje minut-dva unazad ili naprijed ako ti je to bas bitno.
A sto se tice odjece i sta ide sa tim to je vec stvar ukusa. Quartz su jeftiniji od automatskih, ali sa automatskim stvoris neku vezu (jer moras da ih nosis inace ce stati).
A i nacin na koji se kazaljka krece je puno ljepsi.
P.S evo ti jedan casual sat, manje od 200e,
![]()
Evo dje gledam za ovaj sto je gore na slici, naidjoh na jedan prelijepi sat, ustvari dva:
Ljepotani![]()
Last edited by siraj; 22-01-15 at 00:48.
ima li ko za preporuku neki potpuno crni sat a da nije cijena previse, dakle moze neki matirani ili slicno, nasao sam neki fosil i dizel ali ako ima jos sto fino bih bio zahvalan
Vjerovatno sam već stavljao, al ovakva ljepota zaslužuje da bude na svakoj strani...
Za mene:
Za ljepšu polovinu:
100k+, vrijedi svakog centa...![]()
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks