^Od Brotherhood-a je sve poslo u ku*ac.
Revelations je meni bio super. Ambijent Istanbula, stari Ezio. Nekakva usamljena atmosfera. Prelijepo odradjena igra. Samo AC3 mi je bio smrtno dosadan. I Black Flag je odlicna igra po meni.
Eto u Januaru dobijamo AC: Rogue koji je vezan za Kenway sagu. Smjesten izmedju Black Flag i AC3. Ne bi trebalo da bude ovako zahtjevan jer je PS3/X360 port.
A u pravu je jokas da zahtjevi vjerovatno nisu stvarno toliki. Nema razloga da igra koja trazi GTX680 ne moze da se pokrene sa GTX660, ili 590 i 580. Tako da su sistemski zahtjevi ocigledno prenapucani. Pa i za Black Flag su trazili minimum Quad Core a ljudi su ga savrseno dobro igrali sa Dual Core procesorima. Jedino sto im vjerujem je RAM i VRAM. Igra stvarno izgleda kao da joj treba vise od 1Gb VRAM i oko 6Gb RAM najmanje. Mada je i Watch Dogs radio na 4Gb RAM, ali je sjeckao dosta. Drugi engine doduse, tako da poredjenje nije adekvatno.
Last edited by VanjaTheMan; 26-10-14 at 08:58.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Al je ovo opet port od strane Ubisoft Kiev-a, a ti ljudi ne umiju portovat igru. Sumnjam da ce bit ovakvi zahtjevi, al da ce bit poprilicno veci nego sto bi realno trebalo oce
Za par dana mi stize Oculus rift DK2 .....dali je neko u Crnoj gori narucio ovaj VR set....zelio bih da podijelim iskustva sa vama....izvinjavam se ako sam na pogresnom post-u
Oh my Gawd
The more things change, the more they stay the same.
Kad bi to pretočili u kakav dobar film ili seriju.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Niko ne pominje novog Sherlocka ... brutalno su ga odradili. Lagano ću reć da je 5x bolji od prethodnog. Evo igram ga već 5 dana, po jedan slučaj dnevno, i ne znam jesam li se primakao kraju, ali ostajao sam na neke slučajeve po 3,4 sata sigurno. Grafika jebeno dobra, opet u odnosu na prethodni, koliko detalja jebeeeem ti ... Slučajevi gaze, svaki je prezanimljiv, i mjesta koja posjećuješ tokom istrage su isto nenormalno dobro odrađena. Najbolje od svega mi je nova opcija dedukcije, gdje na osnovu nekih dokaza spajaš dedukcije i biraš svoje zaključke tako da može svaki slučaj da se završi na više načina i čak da optužiš pogrešnog lika. Bruka stvarno, ko nije igrao a svršava na Sherlocka, obaveeeezno.
Dragon Age: Inquisition vjerovatno nece moci da se igra ako ga ne kupite. EA ce izgleda da koristi istu zastitu za sve igre kao i za FIFA 15. Zove se Denuvo. To je ista zastita koju koriste i tvorci igre "Lords of the Fallen" za koju jos uvijek nema cracka, i za koju se pretpostavlja da je uzrok nestabilnosti. Vjerovatno je samo pitanje vremena kad ce hakeri da provale i tu zastitu, ali nista za sad.
Last edited by VanjaTheMan; 02-11-14 at 13:18.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Angry Joe je stvarno genijalan sa svojim review-ima
^Jeste ali zato radi 1 review mjesecno.
A ovi iz Ubisofta presrase sa trailerima svaka 2 dana.
Call of Duty Advanced Warfare-CODEX 40gb...enjoy![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Kako srecna vijest!!![]()
crack ne valja....izbacili su i codex i reloaded crackFix novi
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ima li gdje u PG (ili CG) da se kupe original igre za PC? Znam za online naručivanje, al me interesuje ima li gdje čovjek da pođe, kaže dobar dan, da keš i kupi.
Paz'te ovo:
Za sve gejmerske nostalgičare peko 900 igrica djetinjstva dostupno za igru odmah preko bowsera
https://archive.org/details/internetarcade
The more things change, the more they stay the same.
:yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipiiii::yipi iii:
^ ludilo. GTA 5 u januaru a The Witcher 3 u februaru, zajebano zajebano - dobar početak godine.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks