Vele da je dijete plakalo od sreće kad je culo da joj je Novak otac)))))
Vele da je dijete plakalo od sreće kad je culo da joj je Novak otac)))))
Au kako Kvitova izdominira Masenku..
Nadal ne igra u Parizu!
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=915475
Dobi ovaj mali Coric iz HR nema jos 18godina Nadala 2:0
Ali Nadal ocajan bio stvarno..
Procitah nedje da Rafa mora na operaciju slijepog crijeva?..
Crni Nadal vise je povrijedjen nego zdrav a skupio je 14 gren slemova u doba Federera i Djokovica.
Niko nije imao jacu konkurenciju i vise pehova od njega a da je to postigao... strah me da pomislim dje bi mu kraj samo da su ga povrede mimoilazile.
Rafa ne igra do kraja godine...
www.bbc.com/sport/0/tennis/29755595
Kakav antologijski mec su odigrali Robredo i Marej...nevjerovatno.
Na kraju je Robredo pokazao srednji prst Mareju, jedva su hodali od iscrpljenosti, strasan mec.
Do ovog turnira Federer je odigrao 76 meceva i teoretski moze jos 5+5 meceva da igra do kraja sezone sto bi stvarno bilo potpuno ludilo da covjek u 34-oj godini odigra 86 meceva i uzme mjesto broj 1.
S druge strane Djokovic je danas odigrao 60 meceva(od toga 3 su mu predalibez borbe tako da se nisu ni igrali) pa jedino tu vidim sansu da sacuva poziciju prvog reketa.
Ovako kako djeluju sad na terenu Federer izgleda mnogo bolje.
Nadam se da se ovaj crni scenario nece ostvariti jer bi mi to zaista tesko palo.
I jos Dejvis Kup ima Federer.. A i ona egzibiciona Liga Sampiona, to ce bit fino gledat.. Neki dubl Fed-Sampras, ili miks Fed-Ana..
Inace, Rodzere, nikad ti se vise ne ponovio ovakav mec, kako je ocajno odigrao, al dovoljno za pobjedu.![]()
Kako gubo navija protiv Djokaja i Fedeksa ebo ga Nadal.
Ponada se gubo ali ga savija za sad.
pa kakvu dijagonalu sad nadje Novak a Gubo drobi o Monfisu. Dodje mi da polomim tv.
Sta ti je televizor kriv![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
E kako se isplakala gospodjica Sofranac![]()
jeli bilo ohhh,uuuuuhhh,neeeee..srecom pa ne moram gledat na rtcg i slusat gospodjicu Sofranac![]()
Dobi Nole Monfilsa prilicno lako, cini mi se da je sada skor 11:0.
E sad slijedi Marej, nece biti lako. Skot igra dobro i ima osvojene dvije uzastopne titule.
То Милоше легендо!!!
bravo milose
Milos je odigrao savrseno, totalna koncentracija do samog kraja.
Malo je falilo i Andersonu da dobije Berdiha.
A nije supermen Federer pa da igra svaki drugi dan mec mjesec dana - nek odmori malo do Londona.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks