Trebao si se pruzit za 1.0 ecoboost.
Sa srecom. Odlican izbor!![]()
Trebao si se pruzit za 1.0 ecoboost.
niujedne mi gace lastike nema
Nije bilo mogucnosti uzeti sa sajamskim popustom fiestu sa ecoboost 1.0, kostala bi me min 2000 preko
Bio sam na test voznji i odusevilo me kako su ga upakovali u onoliki motor (999 kubika) 100 ks. I zvuk me odusevio, mislim da je taj moror trocilindarski, bas se fino cuje !
Jedino sto mi se ne svidja je sto su u fordu smanjili garanciju na 2 godine, mislim da je ranije bilo 4 ili 5 godina...
U svakom slucaju, auto stize za 10ak dana, javicu utiske ovdje. Ford daje mogucnost zamjene staro za novo, tako da za par godina mozda dodje u obzir i taj ecoboost motor, mozda u nekoj vecoj klasi forda
look right through me
Drug je probao- covjek ne vjeruje kako auto ide za 999ccm, ecobost motor godine druge za redom.
f6
Cijenim da će se nać neko da kaže da ne ide, iako nije ni sjeo u njega.
2012, 2013 i 2014 je motor godine focusov ecoboost 1.0 koji je od skora i u fiesti
Ja sam bio skeptican i sam dok nisam nagazio papucicu od gasa
E sad, citam na internetu nedostatke zbog toga sto je motor sa tri cilindra, ne znam koliko ta prica pije vodu... Sto se tice potrosnje, mislim da je u prosjeku niza kod ecoboost varijanti
look right through me
Potrosnja - za nase napacene uslove i cijene je ono- malo ixnad prosjeka msm da ce sigurno biti oko 5.5-6 litara uz ne tako nisku cijenu vozila. Motor je tri cilindra otklonili su najvecu manu- vibracije ali ce trebat vremena dok se pokazu sigurno neka problematicna rjesenja
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
U Focusu trosi oko 7 litara, prema rijecima vlasnika, sto je ok.
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5035D уз помоћ Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
7? My ass.
TAKUMI
Kljuc za daljinsko zakljucavanje/otkljucavanje je ostecen i nije ga moguce popraviti (makar tako kaze momak iz Sef-a).
Moje pitanje za vas, da li ja mogu da kupim na ebay ili negdje drugo ak oznate, novi kljuc i da ga podesim da funkcionise na mojim kolima.
ps/na ebay sam pronalazio neke kljuceve po 20-30eura ali ne zanm da li ce to funkcionisati meni jer ne razumijen onaj dio TRANSIT COMPLETE 433 MHZ REMOTE tj da li je identicno kao na mom starom kljucu tj automobilu.
koji ford,koje godiste?
koji ford,koje godiste?
je li samo daljinsko ili i paljenje?
Ako nije fizicki osteceno onda je sigurno baterija,zamijeni baterije,baci kljuc u bravu i brzo pali i gasi kontakt dok ne zapisti,onda izvadi kljuc i stisni dugme za otkljucavanje. Trebalo bi da proradi,ako ne proradi podji kod elektricara Rasovica u Masline...
pa onda probaj ovo sto sam ti napisao sa paljenjem i gasenjem kontakta ili podji kod rasovica,sigurno je da ti ne treba novi kljuc.
Ima li ko iskustva sa ford maverikom ili njegovim benzincem v6 3.0i
Ima jedan na autodiler steta sto nije 2.3
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Odlichan ako drzish pumpu
2.0 je bio mazdin ja mislim a za ovaj ne znam... volio bih da jeste. Sa plinom je podnosljivo. Mada voli da potrosi. Mislim da je 11 otvoreno i bar 16 grad.
Automatski je mjenjac
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
U grad ide preko 16.
TAKUMI
Ko vazi za dobrog majstora za ford?
Mijo Djukanovic u Dahnu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks