Last edited by Fabia_Elegance!; 17-10-14 at 22:26.
TAKUMI
niujedne mi gace lastike nema
Popisham se na benzinca
120 ks/l.
TAKUMI
Znas li samo koliko ce problema bit sa tim motorom?
E sad, koliko je dizel posran govore sljedeci podaci:
Benzinski motor iste zapremine bez turbine, bez kompressora i sa obicnim ubrizgavanjem je imao istu snagu prije 16 godina. Auto koji je imao taj motor je jedan od najizdrzljivijih auta u zadnjih 20 godina.
Kad bi taj motor imao komplikovanu tehniku kao ovaj cumuras, kladim se da bi imao 450 KS.
Last edited by Fabia_Elegance!; 18-10-14 at 19:02.
TAKUMI
Oće posle 200000,a koji to nema probleme?
Nijedan benzinski motor nemaju mehanickih problema.
Posle 200000? Ne, ova problemi pocinju posle 2000 km. 200000-i kilometar obrce drugi ili treci
motor po redu n
TAKUMI
Da je benzin kod nas jeftiniji no dizel,ne bi tu priču pričo![]()
Pa bilo bi više benzinaca no dizela,pa bi procentualno više kvarova bilo na benz motorima.
I pričalo bi se-e benzinci ne valjaju,kvare se.
Ma e, bas tako...
Ljudi kupuju dizele, zasto? Zbog stednje?
TAKUMI
A ne no zbog obrtnoga momenta.
Na čemu baziraš pretpostavku(tvrdnju) da će taj motor,gorpomenuti da se kvari?
James Tiberius Kirk
da li makar neko zna , je li pametno stavljat xenone u golfa 5? neki modul, brisac ili sta vec valjda crkava. imam led bixenon farove i sve je ok sa obicnom sijalicom , ali sa xenonima bi bilo sve mnooogo bolje.
Ako to je preko 2007 onda ne bi trebalo da bude problema. I naravno xenon kit bas nemoj sad neku totalnu divljaku stavljat
f6
koliko kosta da se stave xenon svijetla, neboplava (kvalitetna) na golf IV jer stv ljepse izgleda?
Ako ti golf nema sočiva, u tom slučaju ti ne preporučujem, biće kao KonikTuning.. tada su ti kratka svetla skoro kao duga..
ma ne , pa napisah da su farovi LED BIxenon. znaci imaju socivo, jedno je i za kratko i za dugo, samo sto je 2005to nije preko 7. samo da ne crkne taj modul i ostalo.
ima odje onaj iz Kotora sto se reklamira sa tim xenonima... ja ga pitah vazi li mu garancija za taj modul... no naravno ne dobih odgovor.
Koje ti sijalice idu? Naruci taj model canbus i nemas brige.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Pa kako da provjerim imaju li sociva i koji mi preporucujete model i koliko kosta? uzeo bi samo kratka dovoljno je jer sam cuo da su oko 60e?
Moja petica je bila 2005. godište, i isprva kupih neke Xenone u PG, da ne imenujem veleprodaju - Kineske...
Svjetla su mi radila: ka na narkomanske tehno žurke... Svako malo sjeckanje...
Kupih neke polovne, skinute s VWa na otpad OEM... I PROGLEDAH! Baš sam zadovoljan bio... Evo godinu ipo od tad se vozi auto na Xenone bez problema.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks