Litvos moze h1.. Partizan u raspadu
svaki sledeći post koji nema veze sa kladionicom - direktan ban...
...
Litvos moze h1.. Partizan u raspadu
Sto bi Buksovci rekli:
"Ufatis se za moja mooda, haha, a salim se ja malo..."
Nego, niko ne predlaze ovu ljepoticu te se sada u 18h igra:
Maribor 2&gost2+ @2.05
vele da je Ventspils raspad. Prošle godine knjavali u challenge kup a valjda su sad još lošiji, no ne vjerujem da su lošiji od Metalca ili Igokee
Vidje li ono Njemacka x2 dodje hahah
Ebo me otac sto se i kladim na Buducnost, tacno sam znao da ce se ovako raspasti...
ja igrao iz 2-2 u lob 3 kvota..
Po***** se u posrani Maribo. Imali su 20min sa igracem vise da daju jos jedan gol i samo se setaju okolo bzvz. Pih.
Šta ste igrali? 2&3+? Mučno bilo odšetati do sportinga?![]()
Je li otvorio Olimp online kladjenje za nas u C.G ?
Mogu li da uplatim u poslovnicu novac i koji sajt koriste ?
Misteriozno mi nestade post dje sebe citirah i okačih dokaz da sam i igrao ono što ranije predložih - Maribora...
Nego, obzirom da ću sjutra veče ganjati prostitutke po glavnome gradu, da sada predložim dvije ljepotice, da se dobije nešto novaca u petak:
Hajdenhajm 3+ @1.80 /////////// Gol u oba poluvremena DA @1.70
E sad, ovaj Hajdenhajm će vjerovatno doći i 2+ prvo @2.70 i 4+ @3.10, ali nećemo srljati...
Igram sa 5e na uzivo da Maccabi dobije 16-20 razlike i Zvezda 6-10 (kvota 30, obije dolaze), samo da bi posle vidio da nisam odigrao Zvezdu da dobije 6-10 nego Galatasaraj..
Pa nemojte me j'ebaat...sto je ovo..doslo mi je da presudim sebi iz tetejca sto ga u fioku drzim
opet haj nehaj-dejhajn![]()
Za danas predlog
Lens PSZ over 2,5
Matersburg Lask over 2,5
Roteram Lids over 2.5
Karmarthen TNS over 3.5
I pocinjemo, narednih 10 vikenda, uplata 1e... Kvota oko 2k... Ako se padne na jednu, da se makar uzme 100struka uplata. Budzet 10e.
Danas poceo:
![]()
Tako majstore, pratim ti svaki tiket
Napokon pocese ove lige, odoh da mjerim secer![]()
Ima li sto ljepse nego kada posle dvije nedelje udjhes u kladionicu po kvote a one opsirne ,mmmmm, ide tiket za uru'![]()
Ovaj Cork City je 1..Treba im jer se bore za titulu a ostalo je jos dva kola do kraja..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks