http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mobile-power-10400mAh-can-charge-for-xiaomi-phone-ipad-tablet-PCs-and-so-on-Original/1698062499.html[/url] sa ovog sajta sam porucio,stigla mi je u original kutiji dodje baterija mali kabal i neki dokument,a bateriju punis sa punjacom od tel.
Jeli se desavalo nekome da kupi nesto na Aliexpress, prodavac posalje tracking number, i poslije 20ak do mjesec dana javi se i kaze da nema toga vise na lageru i ako zelim da izaberem nesto drugo ili da pokrenem dispute da mi vrne pare ?
Ovo mi se desava evo drugi put u zadnjih mjesec dana, a u pitanju su razliciti prodavci.
Pare mi vrate naravno ali cemu sve to, i kako je moguce zar ne postoji neko pravilo da ako stvarno posalje robu onda postavi i tracking number?
Who let the dogs out
On stavi lažni broj da te drži na uzici a ako nabavi robu onda će ga promijenit. Ako ne neki jave a neki čekaju oće li kupac zaboravit.
Ima li to da se prijavi dje na portalu (nisam se time bavio do sada) ako imaju neki mehanizam da takve prodavce ciste ?
Who let the dogs out
probaj na ovo "complaint center", isprati pitanja/potpitanja
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Karticu sam platio 7 e na ali i kad sam vidio da je dobro upakovana odma sam im dao 5 zvjezdica ,posle kad sam vidio da je fake rekao sam prodavcu na poruku problem i on je ponudio da mi refundira 3,5 e ili da mi posalje novu od 8gb a ne trzi da mu vratim ovu fejk,pristao sam da mi posalje novu
Narucio sam strap tj narukvicu za sat i od juce mi stoji ovako. Valjda treba carina da zavrsi svoje, ali zasto im treba ovoliko ..?
Datum Pošta Mesto Služba Opis 13-10-2014 09:25 81003 IZMJENICNA POSTA Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu
Polako druže
Ta pošiljka još nije u pošti, to je takozvana izmjenična pošta u koju se trenutno nalazi paket, carinska ispostava valjda. Kada dođe u poštu imaćeš obavještenje EXPRESS pošta 81000
Last edited by Director; 14-10-14 at 13:32.
Ne traje to 2-3 sata. Sigurno je da imaju mnogo više paketa koji stižu iz inostranstva nego ranije. Što procvatom trgovine sa aliexpressa(za vazda im fala) što ebay i ostali.
Da napomenem da tamo očigledno rade bez pritiska pa ih boli uvo, svakome je logika "ada neće izgoret radi par dana"
http://www.dx.com/p/8gb-micro-sd-tf-...6#.VD2RB2eSySo
Jel uzimo ko sta slicno,da mu se pokazalo dobro?
Last edited by Randy Orton; 14-10-14 at 22:16.
Ja sta godnsam porucio stiglo mi je. Tj nije sve al to su ki pare vratili odma. Uglavnom samo je vazno gledati dobre "prodavnice"
NJima i racune treba da donesu po nekoliko dana, a ne jos porudzbine sa neta..
prije mjesec sam porucio 6 stvari ,4 su stigle prije 10 dana i one su imale tracking a ove dvije nemaju,jesu poslali oni to sto mislite ?
kako me nerviraju,gori su no mi....treba im mjesec dana jednu stvar u avion da ubace(10 dana mi stoji u export customs scan)...a sto je najgore imam jos par stvari kojima ne mogu u trag da udjem
item No Year Status Location Destination Date RI165627021CN 2014 Received by China Post Shenzhen ME 2014/10/01 RI165627021CN 2014 Export Security Scan Shenzhen ME 2014/10/02 RI165627021CN 2014 In Customs-Control warehouse Shenzhen ME 2014/10/02 RI165627021CN 2014 Export Security Scan Beijing ME 2014/10/06 RI165627021CN 2014 Export Customs Scan Beijing ME 2014/10/06
Ja ne mogu ni jedan od 4 porucena da pratim.. jel to moguce..
Bongiorno Italia bongiorno Maria
Cogli occhi pieni di malinconia
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks