Jel zna neko zasto ne radi DigitAlb od danas?
Jedino s original karticom I resiverom...
Sent from Lumia 925 using tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jel zna neko zasto ne radi DigitAlb od danas?
auuuu kako mi je zao digitalba.. pih
baj baj sky italija![]()
zbogom i cs-u do nove godine.![]()
valjda ve se nac neko resenje
ovi dileri sto nude usluge su bas skepticni po tom pitanju.
meni svejedno
O cemu pricate ljudi, imalo me srce okinut kad procitah da su ukinuli sky Italia. Evo sad provjerih i radi sve regularno, uplatio sam pola godine unaprijed samo zbog tog paketa.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
nama ne radi,ti si imao srece kod restrikcije
I meni radi, jos uvjek.
Who let the dogs out
I kod mene radi ali nazalost tripleta i ostali drugovi, mislim da im je blizu kraj. mozda mjesec dana najvise, nazalost ;(
Ima li kakvih novosti za sky italiu ?
Je li ovo definitivno zamracenje ili ima nade da ponovo proradi?
Ja maltene pored svih ostalih paketa na kojima idu i HD kanali preko cs-a sky italiju maltene i ne gledam.
Radi mene ga slobodno mogu utuliti.
Who let the dogs out
Valjala je sky it zbog njihove prve i druge lige,al odlaze polako svi sky paketi.jel probao ko satelit 31,5 moze li se tu sta gledat sa cs?
sto ce ti taj divlji satelit![]()
Who let the dogs out
Samo neka potraje ovo sto je ostalo (a zna se da nece dugo ni oni) i meni banja.
Zao mi je italijana zbog sporta al sta je tu je... glavne utakmice cemo imat na drugim kanalima.
Ja danas sastavih novu listu i izbrisah sky it iz favorita.
Postavih 6 lnb ali kako uglavih 16e ispade 9e,ne znam sto da trazim na to oko,ima li sto da se gleda na 0.8 ?
Imas na 0.8 DIGI i UPC, dosta dobrih i hd kanala.
Who let the dogs out
Komplet pakete digi i upc ?rade li vama komplet paket max tv na 16 e , meni pola kanala ne radi.
Last edited by varalica3; 13-10-14 at 17:53.
Bitno je da mi rade arene HD, Cinemax i Hrvatski kanali, ostalo je nebitno
Sto se tice Digi i UPC-a skeniraj pa vidi sta ti otvara i da li ti to odgovara, meni je ok.
Who let the dogs out
Kolko imas kanala na 0.8?meni je skeniralo 150 i tu mi je jacina signala oko 70 posto na svaki,moze li se nac vise kanala?i na koji kanal oko da nnastelujem?
Arene i Sportklub-ovi rade + filmovi, pametnom dosta.![]()
Ja ih ne mogu nac sile nema a na ostale rumune imam 70 signal
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks