Page 84 of 620 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184584 ... LastLast
Results 2,076 to 2,100 of 15478

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Zna li neko koliko bi me kostala povratna karta Podgorica Istanbul za Novu godinu?
    Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Evo i za NY super cijena iz Podgorice, sto nesto isto ne vjerujem u ovo, ali eto,

http://budjet.guru/2014/10/new-york-from-podgorica/
    sumnjiv mi je taj sajt nesto
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Trebao bi uskoro da putujem iz Tirane, pa sam mislio da idem kolima do tamo i da ih tamo ostavim, pa me zanima da li je neko ovako nesto radio i koliko je sigurno? Znaci postoji li takva neka opcija da se kola ostave ili na aerodrumu ili blizu aerodruma, a da ih nadjem poslije 5-6 dana u stanju u kakvom sam ih ostavio? :-)
    Svaka info je dobrodosla.
    Hvala!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    sumnjiv mi je taj sajt nesto
    Sajt (zapravo je blog) je skroz normalan

Oni samo prenose vijesti / novitete / pojeftinjenja i akcije za avio karte.

Konkretno kod ovoga, oni daju link preko kojeg se kupuje karta, i to je www.Budgetair.ie koji je dobar.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

@Tha Hool, da ne znaš gdje mogu naći onaj vikinški rog za pijenje u Štokholmu?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    @Tha Hool, da ne znaš gdje mogu naći onaj vikinški rog za pijenje u Štokholmu?
    eBay, AliExpress, TinyDeal, DealExtreme, itd?

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

Hvala, ali ne hvala. Bih neki MADE IN SWEDEN ručni rad, a ne kineski polimer napravljen po kalupu
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Hvala, ali ne hvala. Bih neki MADE IN SWEDEN ručni rad, a ne kineski polimer napravljen po kalupu
    Imaš oko centra mnogo suvenir shopova pa pogledaj tamo, ali sumnjam da će oni bit ručni rad kako sam ovo napisa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za one kojima je prihvatljiva opcija da lete iz Dubrovnika, imate promotivne karte Croatia Airlines-a za više destinacija za ljeto 2014. ako sad rezervišete.
    Na primjer ja sam uzeo povratnu kartu Dubrovnik - Atina 14.jun - 23.jun 115 eura. Poređenja radi, AirSerbia-om povratna Beograd - Atina u ovom istom periodu je 198 eura a Olympic-om iz Tirane 216 eura.
    Regularna cijena ove promotivne karte je 225 eura. Broj mjesta je ograničen i let je već 60-70% bio popunjen kad sam rezervisao, tako da ako neko planira ljetovanje sad, požurite i možete uštedjeti dosta.
    Last edited by KaLuPG; 13-10-14 at 09:12.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

e sad si me smorio. htio sam to bukirat tamo u martu-aprilu. kako znas da je popunjenost 70%?

u svakom slucaju uvijek ostaje dubrovnik-rim(milano)-atina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by vuki View Post
    e sad si me smorio. htio sam to bukirat tamo u martu-aprilu. kako znas da je popunjenost 70%?
    Jer kad sam birao sjedista otprilike taj neki procenat sjedista je vec bio zauzet. Mada i ovo sto si rekao nije losa varijanta, izadje te stotinak eura easy jet-om dubrovnik-milano-atina.
    Ja sam prosle godine bukirao taman kao sto si ti htio sad, nedje na proljece ali ove godine se karte za atinu izgleda svuda brze prodaju.

Edit: Sad nadjoh na pretragu Alitalia Podgorica - Rim - Atina povratna 210 eura sto nije strasno s obzirom da je let iz PG. Jes da ima desetak sati layover u Rim ali i to se isplati.
    Last edited by KaLuPG; 13-10-14 at 12:22.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam iz HN pa je sa Cilipa zakon.

Samo mnogo su skupi trajekti do ostrva ... iako se smjestaj moze naci povoljno i na santoriniju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To definitivno ali drugog načina nema, zato i nabiju cijenu. Ja sam povratnu kartu trajektom plaćao 80 eura, to je neka cijena za većinu Kikladskih ostrva, par eura gore dolje. Ako ideš do Krita ili Rodosa to je već dosta skuplje.

Ako rezervišeš ranije, na skoro svakom ostrvu možeš naći dvokreventu sobu sa doručkom za 30 eura i to dobar smještaj. Jedino skuplji je mikonos.

Zadnji put sam bio na Naxos-u, topla preporuka za bilo koga ko planira dolje na ljeto. Nije malo ostrvo, cirka 20.000 stanovnika, ima kilometre plaža najsitnijeg pijeska, dosta kulturno-istorijskih spomenika i povoljne su cijene.

Edit: zaboravih napomenut, ako kupuješ karte za trajekt, obavezno idi preko kompanije Blue Star Ferries, jeftiniji su a dobri, i bukiraj isključivo preko njihovog sajta. 20 eura po pravcu su jeftinije karte u odnosu na sajtove koji se specijalizuju za trajekte.
    Last edited by KaLuPG; 13-10-14 at 13:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milanese View Post
    Trebao bi uskoro da putujem iz Tirane, pa sam mislio da idem kolima do tamo i da ih tamo ostavim, pa me zanima da li je neko ovako nesto radio i koliko je sigurno? Znaci postoji li takva neka opcija da se kola ostave ili na aerodrumu ili blizu aerodruma, a da ih nadjem poslije 5-6 dana u stanju u kakvom sam ih ostavio? :-)
    Svaka info je dobrodosla.
    Hvala!
    Ostavio sam auto na aerodromu Tirana nekih 9 dana i to me prije par godina kostalo nepunih 20 eura.Nemoj da ides na skupljii parking,dovoljan ti je taj,kad dodjes tamo on ti je sa lijeve strane,pokriven je samo dio i ako kazes da ces da ostanes nekoliko dana dace ti da tamo parkiras.Obavezno casti momke,bili su bas ljubazni.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by KaLuPG View Post
    Za one kojima je prihvatljiva opcija da lete iz Dubrovnika, imate promotivne karte Croatia Airlines-a za više destinacija za ljeto 2014. ako sad rezervišete.
    Na primjer ja sam uzeo povratnu kartu Dubrovnik - Atina 14.jun - 23.jun 115 eura. Poređenja radi, AirSerbia-om povratna Beograd - Atina u ovom istom periodu je 198 eura a Olympic-om iz Tirane 216 eura.
    Regularna cijena ove promotivne karte je 225 eura. Broj mjesta je ograničen i let je već 60-70% bio popunjen kad sam rezervisao, tako da ako neko planira ljetovanje sad, požurite i možete uštedjeti dosta.

130e iz BG-a povratna od 5-12 juna Air serbia.
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    130e iz BG-a povratna od 5-12 juna Air serbia.
    Probaj nakon 10. juna ili u ovom periodu za koji sam ja rezervisao. Opet je dubrovnik i blizi i jeftiniji.

Edit: Cak i ako racunas da uzmes redovnu cijenu sa dubrovnika od 225, sa beograda je 198, te 20 eura razlike ces dat za bus do beograda i cimat se vise no do dubrovnika. Ima i ova opcija alitalia iz pg.
    Last edited by KaLuPG; 13-10-14 at 17:28.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ja ti rekoh 130e da je i za koje datume

Tako da ces ustedjeti bar 50e ako ne i vise da se ode do BG-a pa da se leti za Atinu. Jer i do Dubrovnika se mora platiti ili autobus ili parking. Tako npr. iz Kotora za Dubrovnik je karta u jednom smjeru u sezoni od 16-22eur u zavinsosti od prevoznika, a iz PG do BG-a 22-25e u zavisnosti od prevoznika.
    U junu u Beogradu mozes naci single sobu u hotelu za 20eur (ako je let ujutro) u DU za to zadovoljstvo 35-40

Ja i dalje smatram da je preskupo dati 200eur za let od sat i 10min vremena. Nego sam ja zavisnik od jeftinih letova pa ajde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Ja ti rekoh 130e da je i za koje datume

Tako da ces ustedjeti bar 50e ako ne i vise da se ode do BG-a pa da se leti za Atinu. Jer i do Dubrovnika se mora platiti ili autobus ili parking. Tako npr. iz Kotora za Dubrovnik je karta u jednom smjeru u sezoni od 16-22eur u zavinsosti od prevoznika, a iz PG do BG-a 22-25e u zavisnosti od prevoznika.
    U junu u Beogradu mozes naci single sobu u hotelu za 20eur (ako je let ujutro) u DU za to zadovoljstvo 35-40

Ja i dalje smatram da je preskupo dati 200eur za let od sat i 10min vremena. Nego sam ja zavisnik od jeftinih letova pa ajde...
    Tačno, ali je isto 115 manje a i dubrovnik mi je bliži za te datume koji mi trebaju Plus, let mi je u 16:45 pa nema potrebe da noćim tamo. Da nema ove promotivne karte onda bi definitivno računao na tu tvoju varijantu ili ovu easy jet.
    Slažem se da je previše, ja nikad nisam platio kartu avionsku 200 eura. Idem sad 23. oktobra do Beča iz podgorice sam povratnu uzeo za 120 eura u promo period airserbia, što isto nije loše. Zato i rezervišem unaprijed i planiram putovanje.

Elem, jeli ko gledao dnevnik danas? Sad Radulović i kolege iz turističke organizacije onoliko zdušno koliko su se protivili low costu zbog montenegro airlinesa, sad ga podržavaju, da citiram radulovića "treba nam low cost let tri puta dnevno po jednoj liniji a ne tri puta nedeljno". Možemo li se konačno nadat nečemu jer ovakvi definitivno ne "soliraju" u razmišljanju?

Thanks Thanks Given 
    253
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Pozdrav svima.

Mogu li se naci jeftine karte (do 150 E po putniku) za period poslije 20og Decembra, 7 dana (ili period poslije 10og Januara 7 dana ), za Spaniju ili Portugal?
    U obzir dolaze letovi iz regiona tj. osim pg naravno Dubrovnik, Beograd ili Tirana.

Hvala

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Dubrovnik i Beograd ove letove sto sam nasao su sve preko 200eur i svi su nefleksibilni, misleci da bi morao ostati minimum 2 nedjelje.

Ali sta mozes da uradis

Let iz Tirane za Rim 26 decembra 49eur par sati u zracnoj luci i onda rim - barsa 66e

Vracas se 4 januara iz Barse za Tiranu 58e i onda ima mala zackoljica a to je da imas samo 1h 40min do sledeceg leta Rim Tirana 48e.

Tako da ti je to najbolje sto se ja mogu snaci. Ostalo bas tesko iz regiona.

Mada procackaj malo vidim da iz rima imaju letovi za portugal ili nedje drugo u spaniji po 20-30e

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

je li putovao ko sa Pegasus-om? Naplacuju li prtljag i tako to

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Naplacuju. Ni malo ih ne volim ali su ti jedini izbor ako ces do turske. Prava smecarska kompanija.

30e = 10kg cini mi se da je bilo.

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Je li letio ko skoro za Rusiju? I jedno laičko pitanje, treba li nam Viza za Rusiju (za npr 7 dana)?

ps. Našao sam negdje da nije potrebno do 30 dana, kao ni njima ovdje, nego da provjerim je li to i dalje aktuelno nakon ovih "sankcija"
    Last edited by Incognito; 15-10-14 at 07:38.
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadjoh neku aplikaciju na play store koja se zove sky scanner - flights. Da nije neko slucajno cuo za nju i kupovao karte na taj nacin? Nesto mi se cine bas jeftino letovi koje sam pretrazivala pa rekoh da provjerim

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Da, to je pretrazivac www.skyscanner.net, jedan od najpouzdanijih sajtova za kupovinu karata. Kupovao bar 10 puta, nemas frke
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Page 84 of 620 FirstFirst ... 347480818283848586878894134184584 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)