Ajde fabia ti si za ove japanere tatamata pa predlozi cojeku nekog majstora
+38268615321
[email protected]
Kojeg majstora mi preporučujete da povedem i pregledam dizne za japance, DENSO-ove su? Jel postoji neko u PG da zna posao dobro?
Ajde fabia ti si za ove japanere tatamata pa predlozi cojeku nekog majstora
+38268615321
[email protected]
sta se desava sa autom ako ima problema pri prvom hladnom paljenju, dakle kad se pali ujutro ili posle 7-8h stajanja vergla duze i onda upali sa tim sto se osjeca miris dizela. Nakon toga pali lagano. Ne vjerujem da su grijaci jer su mijenjani prosle godine?
Ima li ko kakvu ideju?
Ima li neko iskustva sa DIESEL MOTOR CLEANER-om ??? To je sredstvo koje se sipa u pun rezervoar i uloga mu je da procisti dizne i tako to...Je li neko koristio? Ima li efekta? Ima li negativnih posledica, posto se danasnjim reklamama ne moze vjerovati.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
ahahah a nije blam, kakav blam crni
opel signum 2.0dti
kod koga da ga povedem a da to fino vidi, da ne krene sistemom eliminacije pa da mi skine 500e?
kupio sam te gumice, kako ispitat dizne?
[QUOTE=radja;3877141]Uz ovo bih dodao i grijače. Bez obzira što su prije godinu mijenjani, ipak ih provjeri. Iz ličnog iskustva govorim. Ima svakakvih fuš dijelova.
grijace sam uzeo boshove u osmanagic majku mu![]()
Tu moze da bude vise stvari, od pumpe u rezervar do....milion things.
TAKUMI
ok, zahvaljujem pocu do tog joksimovica da provjerim sta moze bit. Rano je za pumpu cini mi se nije bez 150k presao
Đe ima da se uzme L moly?
Cini mi se da sam ja kupovao Liqui preko puta Ekonomske skole, al sad zaboravih kako se zove onda prodavnica tamo.
Uuuu onom poslovnom, pored kafica.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
komso imas sve u Auto kreso preko puta rokspeda na stari aerodrom... pakovanja su od 250ml i od 500ml... moj savjet je da uspete na pola rezervara pakovanje od 500ml daje bolji rezultat
a najbolji je ko oce da ocisti dizne i sistem na PD motore, da direktno u sistem ga uspete. spojite bocicu na crijevo koje ide iz filtera nafte ka diznama i pustite auto da radi 30min dok ne potrosi aditiv. posle crijeva vratite na svoje mjesto.. ima na youtube tutorijala o tome dosta i bas je ucinkovito..
A pitanje je koliko učinkovito čišćenje dizni aditivima. Ja sam sipao neki njemački prije ne znam tačno koliko u pun rezervoar bočicu manju, prošao sam nekih 7-8000 km od tada tako da ne znam koliko je pametno da opet uzimam aditiv prije 10k. Ovaj metod o kojem pišeš je ok, vidim da ga preporučuju.
Ja sam imao problem sa paljenjem pri jutarnjem paljenju, verglao, dodavao gas, pa se ugasi kada krenem, doduše ler gas me zezao. Zamijenio regulator ler gasa, pali bez problema sada, radi sve ok osim veoma malog variranja ler gasa tj popne se prilikom zagrijevanja nekih 50 obrtaja u odnosu na početnu tačku obrtnog momenta ler gasa pri paljenju. SuJmam na neku diznu da se zaprljala od ovog smeća od goriva.
Nema svaki.
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks