Ja sam stavio Austriu jer ne racunaju sigurne bodove protiv nas i mogu se okliznut tako da ce vjerovatno ucinjet sve da dobiju Moldaviju kako bi nas rastereceno docekali.
Sent from my HTC M8
austrija 1x tesko da moze dobit, bas tesko.....
Dobro nisu najace lige al spadaju medju top 10 na Starom kontinentu.
Moldavija nije uopste toliko jaka bas bi me cudilo da tu ne dosje dvojka.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Moja greska za sajt olimpa online. Ovo je sajt www.olimpwin.com
kad ce taj bonus, mozda je bolje sacekat registraciju da ne bude bonus samo za nove clanove?
btw. jel ziv onaj volcano online![]()
Maloprije pitah curu sto radi u olimp na stari ( avda medjedovica ) rece mi za jedno 10 dana bi trebalo...
+38268615321
[email protected]
Dobra riba
fala kume
Prelijepa je i jos plus na to super normalna cura bez komplexa i umije krsteno da poprica kad nema guzve ( makar samnom)
I uvjek mi je srecne ruke svaki put sam dobio kad mi ona kuca.. Ona druga mi je maler teski![]()
+38268615321
[email protected]
nisu rang balkanskih liga svakako,samo je salcburg(red bull) bogatiji od svih klubova crnogorske,srbijanske i bosanske lige zajedno(mozda malo precerah ali znate sta ocu reci).
samo kakve to ima veze sa austrijskom reprezentacijom? engleska liga je ( po mnogima) najjaca liga na svijetu,a imaju reprezentaciju koja nije ni u top 5...
sto se tice vecerasnjeg meca austrije ja bih preskocio taj par,mada ce vjerovatno to austrijanci dobit tijesno
Ljudi moze li Makedonija doci 1x kvota 1.8?
Ja sam optimistican pa se nadam da moze 1, a ne 1x...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Vidi barselone mater im *****, 20 suteva i ne mogu ga dati u q
Sent from my Nexus 4
Tu es mon héro!
Evo cekam Montenegro. Da izvucem ovo drugo, hajde dajte taj gol vise.
I ja ih cekam ali zalud ocito...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Last edited by siraj; 09-10-14 at 22:04.
Cim je rekao Jovetic da uzimamo sva tri boda ja sam makao 2. sigurnu i odigrao 0-2. Ali mrzna najmrznija od najmrznijih drzava na svijetu Spanija gubi. Drob im se pretvorio u zabu i popio red bul i odletio. PU!
Mene nasi bacise 1-3 i spanija 2... a jel bilo dva sigurnija para
Tu es mon héro!
tragedija.... nabijem na ***** ovu drzavu i dps-ovce redom hahaha
Brnoviću nadam se da ćes podnijeti ostavku.
samo se ti nadaj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks