Treba
treba li medjunarodna vozacka za sloveniju i hrvatsku?
Treba
hvala
Zar nije bilo da samo Albanci traže tu međunarodnu vozačku?
Koje godiste
Aj da vas pitam evo nekoliko dana mi se pali ona lampica od ručne a spuštena je naravno znači samo kad krećem se upali par puta svitne kao i na uzbrdice svitka isto. S tim da dodam da nisam osjećao nikakvo kočenje zato i nisam obraćao pažnju sve do danas kad je počeo da koči malo na uzbrdicu isto (ono kao da nestaje goriva) al sam stao, pogledao minut dva posle je normalno išao.
Fali glicerin?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Kad je velika uzbrdica mene blinka lampica od rucne i zvucni signal se cuje.
Gicerin.
TAKUMI
Nemoze mu zbog glicerina auto da mu koci kao da ostaje bez glicerina,kad budes vozio,nakon voznje rukom vidji na felme zadnje jesu li vruce da budes siguran da ti ne koce tockovi stalno
Meni su je trazili za hrvatsku ali za alb kako kad,nekad samo puste![]()
Ja sam upravo sada u Tirani, trazili su mi medjunarodnu na granici...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Sad mi je registracija autu (na moje je ime), ima na auto jedna kazna ali nisam ja vozio tj na toga drugog vozaca je kazna. Ocu li moci da podignem saobracajnu bez placanja kazne koju je drugo lice napravilo i priznalo (potpisao). Molim vas samo tacne informacije ko se vec nalazio u ovakvoj situaciji.
Last edited by miamin; 07-10-14 at 01:21.
vozac koji je kaznjen ne moze da podigne saobracajnu....nema veze na koga je auto...kazna se veze za vozaca
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Zna li neko broj majstora iz Bara koji radi reparaciju glave upravljača?
pa mora se platit ali kazna je napisana njemu i vodi se na njegov maticni broj i on je mora platiti i on ne moze podizati npr tablice dok ne plati.....ali opet najbolje provjeri ti jos to dobro da budes siguran
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by Darko007; 07-10-14 at 19:09.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks