Tek sad vidjeh ovo, postavih temu: http://www.forum.cdm.me/showthread.p...y-S5-vs-HTC-M8
Ni jedan android ne moze da radi kao ios... kome se koja kamera svidja, displej, velicina, dizajn itd nije toliko bitno koliko prednost kod koriscenja, multitask ajfonov je superioran, aplikacije su masu bolje, ios rijetko kreshuje... ali android ima prednost jer mozete stavit widget da vam kisa pada na home screen hahahah
Od glavnih modela androida, najgori je i najprodavaniji s5... multitask mu je nula, laguje, katastrofa...
She is only here to annoy herself!
^ Highly scientific test.![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Nsx ne sprdaj se..... Hahahahaha... Il palinjas....
ne sprdam se, čoek je vlasnik IP6 i 808 (inače dosta dobra kombinacija ko nosi 2 telefona) i maksimalno je realan, po danu je IP6 relativno blizu i to samo kad se ne koristi zoom, a bolji je u tome što ima brži fokus, 120 fps video i najbolju panoramu (vjerovatno od svih telefona)
Ono gore je inace slikano nocu, sa razlicitim ekspozicijama i ostalim parametrima. Samo budala bi mogao da uporedjuje kameru na gore prikazani nacin.
Do Not Disturb.
Iphone 4s ce bolju sliku napraviti od ove sto je i6 napravio... Il mislis da je ovo najbolje sto i6 moze po noci?
Ta slika je napravljena tako sto je u isto vrijeme okinuo i zamahnuo rukom. Smijesno je pomislit da je ovo i priblizno slika koju moze i6 napravit. Ne zajebavajte ljudi.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Ekspozicija je 1/16 kod psa koji je ocigledno trcao. Ne znam sto bi co'ek koji se iole razumije u proces fotografisanja mogao da komentarise na to.
DSLR od 10 'iljada ne bi napravio mnogo bolju fotku, garantujem.
Nego je danas lakse nego ikad igrat' se sa glupim korisnicima koji grama sive mase nemaju.
Trebao je ***** slikat' nakon 2 razlicita obroka i komentarisat' razlike u bojama. Vjerujem da bi mnogi ZINULI. If you know what I mean.
Do Not Disturb.
iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5 speed comparison: w…:
vjerujem da su obije na auto (kod 808 znam da jeste jer je svaka sa blicom na auto), i obije su napravljene u pokretu, samo što 808 ima pravi blic pa može da zamrzne scenu koliko god trčao a IP6 nema bez LED lampu (kao i 99% drugih telefona)
evo ti bez mrdanja sa smirenom rukom
IP6
808
![]()
Ja ne kazem da 808 nije bolji. Zna se zasto je napravljen taj telefon. Toliko mpx inace nema 90% profesionalnih aparata (nisu mpx sve ali treba i to pomenut').
Sa druge strane vjerujem (po onome sto sam gledao i ja sam testirao) da iPhone (6-icu nisam drzao u ruke jos) pravi dosta solidne slike, koliko to bilo mgouce sa uredjajem kojem to nije nikako primarna funkcija.
Do Not Disturb.
pa nisam ja tebi ništa ni rekao, samo da DxO uzima dobre pare od velikih proizvođača da bi davao onakve ocjene i da ti "testovi" ni najmanje nisu mjerodavni, čak su i blic na IP6 ocijenili bolje od 808... smiješno al ajde
kuku kako su dobre slike na 808. :O
Naravno da je 808 bolji kad je u pitanju kamera. Za to je i napravljen taj telefon. Ali se u svakom drugom pogledu iphone 6 mnogo bolje pokazao od nokie 808...
da ali oni su testirali samo kamere a ne komplet telefone, naravno da je IP6 bolji u drugim stvarima
Ajmo da kazemo da je kamera na 808 bolja u 2-3 discipline, ali ostale discipline kao i sami telefon su koma.
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-10-14 at 16:13.
TAKUMI
kamera je bolja u onome u čemu treba da bude, tj. slikanju, u tim ostalim disciplinama je IP6 vjerovatno bolji i od DSLRova![]()
Kako nece kad kosta kao 3 dslrova![]()
košta realno taman 3 puta onoliko koliko bi trebalo da košta
Evo nekoliko utisaka 24h otkako je i6 zamijenio S5:
- Dizajn je fenomenalan. Tanak, lagan, knap staje u ruku. Idealna velicina rekao bih. Ekran odlican.
- Brzina rada je odlicna. Multitasking mnogo bolji od S5, kao da ima 3GB RAM, nije mi se jos desilo da neku aplikaciju mora ponovo da otvara ako je vec bila pokrenuta.
- Prijem i kvalitet zvuka prilikom telefoniranja je top. Ovo malo ko pominje u testovima, kao da nisu vise namijenjeni telefoniranju. Zvucnik solidan, vibracija bas jaka (meni je i ovo bitno recimo jer cesto zbog posla ugasim zvuk pa ako ne trese kako treba u dzepu nemam pojma da me neko zvao).
- Kameru nisam stigao da istestiram kako treba ali ono sto sam vidio je impresivno. Fabricki editor slika je odlican (pazi kad sam ispravi sliku ako si iskosio kadar malo). Evo jedna u sumrak, slikana iz kola u pokretu: https://www.dropbox.com/s/qhtu9bc2lu...08.58.jpg?dl=0 1/500 sec; f/2,2; ISO 32
- Baterija za sada djeluje odlicno, od jutros ga cackam i tek je na pola: https://www.dropbox.com/s/y619lpcwco...42.37.png?dl=0 Vidjecemo kad prodje nekoliko dana ali za sada shije S5 (kome je baterija solidna).
Ono sto mi nedostaje poslije S5 je back dugme (stalno ga trazim), notifikacioni LED (ne znam sto je to problem stavit, meni je to jako korisna stvar), mogucnost da se javis na telefon pritiskom na home dugme (i to bi mogli uradit vala)...
Eto, ako ima kakvih muzickih zelja i pitanja tu samSve u svemu - vrhunski uredjaj.
Last edited by Fenix; 03-10-14 at 17:03.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Zasto svi slikaju sa ekspozicijom od 1/30? WTF?
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks