Jesi li stavio tel u download mode?
Bugi? il neko vec.... ubacih preko odina sad fabricki software, i sad kad ocu preko istog tog odina da rutujem nista.... kao da ne prepoznaje tel? kao da sad drajveri nisu ok? sto da cinimmmmm
sto da cinim?
a trebao bi ovako da poplavi ovaj prvi ID:COM
http://fs01.androidpit.info/userfile...v309-blank.jpg
Last edited by stefke; 01-10-14 at 21:54.
Jesi li stavio tel u download mode?
jesam....
tamo pise sledece...
ODIN MODE
product name i9300
custom binary download yes (2 counts)
current binnary samsung offical
system status offical
downloading do not turn off target!!
al nistaaaaaa ... prije toga kazem lagano tako ubacih officijalni 4.3....
usb debuging upaljen...
edit: probah i preko saferoot
--- Samsung Galaxy S4 Android 4.3 Root ---
--- Based on the CVE-2013-6282 exploit by cubeundcube ---
Do you want to install Busybox on your device [Y/N]? y[*] Testing adb usability
Plug in your phone and Press any key to continue . . .
[*] Waiting for your phone to appear[*] Your phone is detected and ready for rooting.
[*] Sending files to your device...
[*] Starting rooting program.
ro.build.product=m0
ro.build.id=JSS15J
Your kernel is patched!
This device is not supported.
[*] Checking if rooting succeeded
[*] Unfortunately, rooting failed. Cleaning up.[*] Note: if you see 'Your Kernel is Patched!' then that means[*] that Saferoot won't work with your phone. Please try some other[*] way of rooting it.
Press any key to continue . . .
a tobos procitah da moze za 4.3 i s3...
Last edited by stefke; 01-10-14 at 22:11.
Nexus 6.....izleda ekran 5,9" ako ne izbace i neki manji bruka,sto ce kom ova cigletina![]()
Last edited by METZ; 01-10-14 at 23:30.
Пи , јбале их цигле више. Веле да Гугла не интересују корисници већ га праве за девелопере , само мислим кад им га нико не купи неће тако али да видимо. Камо неће мањи избачит , па ко воли нек изволи
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
z3 compact ftw <3
(nečitko)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Do usb-a je bilo, uzeh od druga usb i odradih lagano... Hvala svima)
Kacite na usb portove koji su direktno na maticnu, sa zadnje strane kućišta.
Ja sam se jednom davno zaje*o, sve odradim kako treba i vazda neka greska iskoci. I tako jedno 4, 5 x dok nisam ukapira...![]()
Sto moze bit pa mi baterija curi nenormalno cini mi se? Sinoc sam legao oko 2 baterija bila na 94%, probudio se u 7.45, baterija na 69% pf.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
aplikacija ti neka jede
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Nemam nista spec instalirano, obicno su to novine i tapatalk.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Ja isto tako uvece stsvim tel 100% I ujutro mi baterija na 50%, pa sam razmisljao da nije mozda ona lampica koja non s top treperi kad mi se neka nitifikacijs pojavi na tapatalk, probacu veceras da ugasim wifi kompletno da mi bebi treperila lampica chitavu noc, moguce da ona potroshi bateriju
istrajan budi.
lampica, to je!Zaboravih tacan podatak, ali kad bi konstantno gorela, potrosila bi 2% baterije dnevno na HTC One, a ne ovako kad blinka... GSam u ruke, pa provjerite sta je muka... Wakelocks i ostalo
(nečitko)
Sto znam, ja se slabo razumijem ali reko mozda je to... ali neka si mI ovo pojasnio.
istrajan budi.
ne moze nikako bit toNego mi je zanimljiviji nacin na koji si mislio da testiras: ugasis wifi, i ako je potrosnja manja - do sijalice je, a ne do potrosnje wifi ili neke aplikacije koja vuce podatke preko wifi, stalno se kaci i radi wake lock (budi telefon iz sleep stanja)
![]()
(nečitko)
a jbg. ja sam ti noob za ove telefone jer me to ne interesuje premnogo, a i nisam nesto prepametan, ti se bas dobro razumijes u android i pametne telefone, to je dobro.
istrajan budi.
ma da :mrgreen: Nego, ipak necu Sony uzimat, ako je ovakva situacija
Sony Xperia Z3 telefon će se uskoro naći svoj put do većeg broja korisnika, a mnogi od njih se nadaju ovom telefonu i zbog toga kako bi videli koji će sve zanimljivi ROM-ovi biti ponuđeni. Sony ne komplikuje otključavanje bootloadera, što je veoma bitna stavka prilikom ovih modifikacija, ali se na primeru može videti da otključavanje istog može narušiti kvalitet kamere. Naime, prilikom otključavanja bootloadera, uklanjaju se posebni DRM ključevi koji zluže za kontrolu pojedinih aplikacija i procesa. Kamera je takođe pogođena u ovom slučaju, a objašnjenje je više nego jednostavno. Kvalitet same fotografije zavisi dosta od internog procesiranja, odnsono stvaranja JPEG-a od “sirovih” informacija sa senzora. To procesiranje je veoma bitno od mobilnih telefona, do profesionalnih aparata i ukoliko određene instrukcije budu uklonjene iz telefona, to može da rezultuje lošije obrađenim i samim tim fotografijama slabijeg kvaliteta. Sony je čak ovo i potvrdio na svom sajtu, gde precizira da uklanjanje ovih ključeva zaista može da dovede do lošijih fotografija u situacijama sa slabim svetlom, obzirom na odsustvo logaritama za uklanjanje šuma (što je jedan od težih procesa prilikom pretvaranja RAW podataka u JPEG fotografije).![]()
(nečitko)
Goclever terra 70l ili tesla tablet? Sta mislite?
Kakav je ovaj goclever je li koristio ko
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Znam da su se goclever generalno dosta vracali na servis u prodavnicama koje au ih imale u Pg...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Bilo koji sem goclever, tako su losi da je to zlo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks