@BIGa oli izbacat sta danas? Ili otvaraj taj tweeter.![]()
Kakav je biga ka karleusa![]()
Eo sam ipak probrao nesto, sastavih tiket nekako.. juče 5/6 malo je falilo da im šamarčinu opalim jer sam onaj tiket sa 20 stavio.. uh
Danas sa max 5€ da se proba
Kjevo 1
Milan 2
Inter 3+
Fiorentina ppX
13 kvota
samo ova 4.. makoh fener i marsej jer je to fantaziranje..
Last edited by McDonald's; 28-09-14 at 12:43.
uzivo da se proba tps U!9 trenutno je 2:0 ,go do poluvremena jos jedan da padne,vjerovatnoca 90/100
tps 4:0 uhvacen 2x kod 2:0 i kod 3:0.
E po***** se u onaj bilbao.. Ja sam te ispratio i zamalo dodje.. Ehh 500e kako bi ti pale
+38268615321
[email protected]
Kako se Kaljari kaki u Inter aoooo
aoo 4;1 i jos neiskoristen penal..
oce li mi ko pomoci oko werifikacije naloga na bet365, dva puta sam slao zahtjev da mi posalju taj kod na kucnu adresu i nikad nije stigao, pitao sam onu na chat mogu li poslati na mail fotokopiju dokumenta, ona kaze iako posaljes opet se nece odraditi verifikacija, ako znam sto da cinim
Kakav je Inter raspad od ekipe. Đabe ste ga krečili.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Milan i Kjevo... sramote od ekipa. Inter i Fiore dođoše, al dobro ovo je bila neozbiljna igra danas.
Ostaje žal za jučerašnjim danom, plače mi se cijeli dan... ko nije bio glup da stavi PSŽ i Bilbao, danas ne zna kud će s parama...
evo jedan tiket takozvana VADILICA
Marsej 1
Colo Colo 1
Paok 1
M Haifa 1
Ferencvaros 1
Zilina 1
Posrecilo ti se. Ja gledao utakmicu...cijelo vrijeme ih Hamburger gazio. Ali ga zakuca onaj lik iz slobodnog, golman se pomjerio nije.
Ka' da je to bitno, ako je fiks došao. U kladionicu te neće pitat ko je više loptu imao...![]()
Nikad vise madjari na tiket... pi !!
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja kapiram da smo mi jedne velike neznalice.![]()
Ili je stvarno doslo vrijeme da se batale igre 1 2 i X ...
Moja stara taktika sa pocetka godine koja mi je donijela para secam se je sledeca dva maximalno 3 para isceprkam sa sledecom igrom X-1 X-2 ili X-X i kraj. Moze i kombinacija 1-x i 2 -x ali to je teze mi bilo ubosti.
Spartak Subotica - Radnicki Nis X-1
Stoke - Newcastle X-1
Arsenal Sarandi - Godoy Cruz X-1
evo da probam za sjutra. . . kome milo nek isprati. Sa evric. ce dobijes 115.5 evrica. :very_drunk:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks