Lagano, nadam se da nisi zamjerio. Pozz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lagano, nadam se da nisi zamjerio. Pozz
Nisam regovan. Sto je u pitanju?
TAKUMI
Patch koji omogucava na iOS8 prebacivanje sa 3G na Edge. Bez jailbreaka![]()
To nije losa stvar. Idem se regat...
TAKUMI
Pozdrav. Treba mi pomoc u vezi sa cuvenim wifi problemom na 4S. Wifi dugme je nekad sivo, nekad moze da se upali i radi na kratko pa prekida, a nekad ne moze da nadje mrezu. Vidim na netu da dosta ljudi ima taj problem i da je vjerovatno u pitanju hladan lem wifi cipa.
Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je rijesio? Da li neki servis u PG to radi i koliko kosta?
,,zaglavio,, mi net na sporib( tcom) evo mjesec. Citav sept i sad opet- imate li rjesenja posto se ovima svodi na upali ugasi
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Internet na fiksni ili mobilni?
TAKUMI
Mobilni. Bijah zadovoljan par godina nemadoh nekih vecih primjedbi- al evo prvi problem i sve se svodi- upali izgasi itd
f6
Kako si zadovoljan "novim" ruterom?
TAKUMI
Moze li neko da mi objasni kako da napravim tj. podesim @t-com.me mail na i5. Zadnji ios je na njega ako to ima kakve veze. Ovo mi je ukupno drugi kontakt sa nekim od "i" uredjaja u zivotu, tako da ono, blage veze :-)
A oprostite i hvala vi
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Fenix promijeni attach u tapatalk![]()
Pisao sam nedje . Po poljima
Ime prezime
Mail puni
T-com
mail.t-com.me
Mail bez @
Pass
Smtp ti je isto mail.t-com.me
f6
To sam namjestio. Mejl mogu da primim al ne mogu da posaljem.
Treba li ove portove da prchkam sto ili dje sto drugo? Da sto treba da ostetim odma bi to udesio :-)
Server port je 993. Use ssl strik
f6
Neoce. Sve je podeseno kako si reka, al nece da poslje mejl.
Hvala u svakom slucaju
Ni meni iz nekog razloga mail nece da ide, sto se tice prijema sve ok
Meni sa kompa pa nekad nece da posalje...bice da je do divnog t coma
A cemu moze da se radi na i4s od kad je uradjen jb samo se restartuje vise puta i nece da se upali?
Sletio sam sinoc i bio sam danas do centra i svratih da vidim novi ajfon jer nijesam imao sanse da ga vidim uzivo.
Cekao sam 10 minuta, pa sam se laktao jos 10 i napokon sam usao i cackao ga malo.
Telefon je bio prazan, i rece mi momak iz Apple store-a da je prazan od jutros jer samo ide iz ruke u ruku i ne stizu da ga stave ni minuta na postolje sa punjacem![]()
Nijesam ga koristio, samo sam za zagledao, pokusao da ga iskrivim, nijesam uspio. Kamera manja nego sto sma ocekivao, bas je milimetar u pitanju. Ekran jeste veci nego sto sam mislio da cu podnijeti, ali cu definitivno podnijeti.Boja mnogo vise gej nego sto sam sam mislio. Pih.
Lock dugme pun pogodak!![]()
Elem! Posle 10poziva, 15 uplaite izgasite, 10nazvacemo vas, 10proslijedjeno je inzinjerima, danas opet zovnem i ne znam kako dobijem momke zaduzene valjda za adsl, it. Ne znam. Javi se momak, u it sektor, zove se aco- sa acom razgovor traje minut, momak kaze zavrseno je sve, ne moras ga gAsit, radi ti. I napravi sve
Ovim putem pozdravljam aca iz t-com, koji se javlja na 1500 1pa1.
f6
E ovako da iznesem problem mozda neko uspije da ga rijesi
iPHONE 5 se koristi, ulogovan sa Apple ID i sifrom i skidaju se aplikacije noramalno i sve.
Kupio se potpuno novi iPHONE 6, uloguje se sa istom sifrom i Apple ID, medjutim u jedan korak izbaca potpuno nepoznatu yahoo adresu i da se za nju ukuca sifra, i ovaj korak ne moze da se preskoci ???
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks