wizzair je povoljan .pitanje je samo odakle zelis da letis
Ne treba ti nista promocija kad imas Wizzair-om povratne od 60-80e
One Ring to Rule them all...
wizzair je povoljan .pitanje je samo odakle zelis da letis
IzvinjaJem seIz BG-a ide Wizzair do Stokholma za 60-80e povratno
Sad gledam preko Ryanair-a do Londona moze se naci za 50 eura povratna,dzabe vala.Jel isao ko sa Ryanair?
Jeste.. Islo nas je bas dosta odavde, prelagano ti je, samo uzmes kartu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ni u jednom pravcu je, nazalost, nece naci po toj cijeni :S
Ja evo živjeh tamo potonje 2 godine i u te datume nikako Wizz ne mogah uhvatit ispod 250-300€ povratnu.
Plus, carry-on i check-in luggage naplaćuju, pa je uvijek bolja varijanta ispadala preko AirSerbia ili Norwegian-a preko Dubra.
SkyScanner žitra preko Dubra ili BG-a i kupuj sad dmao, u suprotnom ćeš se morat ispružit.
https://postimg.cc/image/aerzvviz5/
Hool znam da zivis sa strane i da si putnik i to. Ja kad putujem, uvijek putujem sa carry on (do 10kg) posto uvijek idem jeftinim letovima. Znaci u wizz air imas pravo na mali carry on a veliki carry on je 10e u pravcu.
Opet ko hoce da prijavi torbu od 30kg onda neka ide sa normalnim a ne low cost. Druga je stvar ako covjek ide negdje na mjesec dana pa seka torbuljine. Ako se ide do 7 dana nema potrebe nikakve da se daje po 30e po letuA opet i da se daje to ispadne onda 140e povratna
Last edited by Gandalf_White; 23-09-14 at 10:07.
Ja sam low-cost freak, tako da znam sve ovo i slazem se sa tobom.
Za malo sad ne podjoh na mjesec ipo dana road tripa kroz Californiu samo sa carry-on-om
Gore napisah da nazalost nikad nisam mogao nac Wizz iz BG-a za Sthlm ili obratno po niskoj cijeni.
Uvijek mi se hvatalo da mi je bolje, cak i jeftinije, preko ovih "normalnih" kompanija da dolazim u CG.
Ove godine road trip: Sarajevo - Zagreb - Pariz - Maroko(mjesec ipo) - Rim - Tirana ja i zena sa carry onMada easyjet i ryanair su nas pustili carry on + personal sto ce reci da smo imali jos po jednu "laptop" torbu
))
Gledao sam ove cijene za Stokholm pa valjalo bi povezati sa necim. Tipa jednosmjerni do Stokholma pa odatle nedje u blizini svratiti pa proputovati.
u svakom slucaju ako neko nadje sta jeftino nek okaci link ovdje
Ima li ko kakvu low cost varijantu oko nove godine za Španiju ili Portugal? Sevilja, Madrid, Lisabon, Porto... nešto od toga?
Vjerovao ili ne izmjerim doma. Nekad znaju da puste po 2-3kg preko a nekad te peglaju radi 500 grama. Tako da sto je sigurno sigurno je.Plus ako idem dje duze obavezno na sebe 2majice kratkih rukava dzemper, duksericu ili nesto dugih rukava, sako i kaput, 2 pantalona
![]()
Milije mi je to 40e sto uzmem tako no sve![]()
Sad sam bas gledao za Beograd-Stockholm povratna u januaru najeftinija varijanta je oko 127 eura,50 eura samo odpada na prtljag,25 po pravcu.Za cekiranje sam stavio preko interneta tako da ne placam tu nista.
Preko Austrian Airlines je 400 eura i to sa promjenom leta.
Sad bas nesto gledam i kontam mogla bi se napravit fina tura Pg(Du) - London - Edinburg - Dablin i nazad. Letovi izmedju ostvskih gradova ladno po 20 eura, ali puste vize : (
Ta cijena sa koferima je preeedooobraaa!
Racunaj sa Skavste (aerodrom) Flygbussarnu jos ~30€ (~15€ po pravcu do grada).
vuki, prilicno dobra tura
ako se uzme engleska viza moze se bez problema u irsku je li?
Pa planira tip da ide London - Edinburg pa onda Dablin
pa e...ovo sto je vuki naveo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks