Trazis ruse,ili,nesto ti radi sa kljucevima?
jel ima neko da mi da c liniju za test al dje mogu da gledam kanale sa 4.8 satelita,plis hitno je
do sjutra popodne nedje sama ce se ugasit
C: free1.systimo.com 18000 qh7q3l2a systimo
izvoli
Sto moze gledat sa ovom C linijom na 4.8E ? Viasat ?
Who let the dogs out
ne znam ali ti mozes max tv![]()
mogu li sa ovo linijom gledat astru 19.2 ?
ma ova linija ne radi.ima li ko za probu c liniju dje mogu da gledam astru?
Ti i sam ne znaš šta hoćeš.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Znam da systimo linije otvaraju dosta toga, ali nisam primjetio da moze ista da se otvori na nekadasnjem Siriusu na 4.8E. Mada je Viasat paket uglavnom nedostupan za nase podrucje, osim par neinteresantnih transpondera.
Ide regularno Digital+ i Sky Njemacki na Astri, NC+ (polsat) na HB13, MaxTV na 16E i jos toga i to vecina ukljucujuci HD kanale.
Takodje otvara Sky Britanski i Sky Italia ali bez HD kanala. Sto se tice Sky britanski, ipak je moguce otvoriti tri sportska kanala u HD-u, BT Sport 1 HD, BT Sport 2 HD i ESPN HD.
Who let the dogs out
daj te neku dobru liniju za astru...
trazi cvetkoc na pm. ima odlicne linije
poslao sam mu por ne odg
evo ovdje ću postaviti pitanje pošto je vezano za ovu temu![]()
ima li neko broj telefona nekog dobrog majstora u BR ? pošto sam definitivno odlučio da pomjerim tanjir na drugo mjesto jer ne mogu da uhvatim signal za 39 e itd....
Pa ako već ti treba dobar majstor za antenu, neka ti je on i namjesti na 39 istok
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
imam ja motor i sve ostalo ali ono u čemu je problem jeste da pošto sam na prvom spratu živim ne mogu zbog pokrivenosti da uhvatim signal npr za 28.2 e 39.0 e itd pa sam mislio da prebacim tanjir na vrh zgrade i da bez problema gledam
A-ha, nisam te shvatio. Prije nego zovnes majstora mozda bi sam mogao da obezbjedis neku jaku $ipku na vrh zgrade koja je pod 90stepeni gdje bi postavio motor sa tanjirom.
Majstor bi ti onda samo trebao kako bi ti usmjerio tanjir ka odredjenom satelitu, mada bi i to mogao sam nije opuč.![]()
Who let the dogs out
A vecina kanala toga tipa (koji su emitovali SP) su iskljuceni odmah poslije SP-a. Samo su postojali za vrijeme SP-a.
Jedni od njih su bili i Canal Mondial 1 i 2 .
Who let the dogs out
Nece ti ga provlaciti, vec ce ti ga samo spustiti odozgo![]()
Who let the dogs out
Evo zadnja verzija Enigma 2 plugina Live football 5.5
P.S. Jеsu li ovo zabranjeni linkovi ka drugim stranicama?
Last edited by radja; 29-09-14 at 16:15.
jesu otkljucani kome ligtv kanali?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks