Man.utd 1
Salzburg 2
Spartak M 1
Vitese 1 (razmisljam se on ili Inter)
USA H1
Zakivanje
Nisam lud da igram hendikep na Ameriku... Jeste da su životinje ali finale je to, nisu Srbi za bacit. Nisu džabe ovi došli do finala i dobili sa dosta razlike jaku Grčku, Brazil a onda i Francusku koja je dobila Španiju.
Nemojte se zalijećat, znate i sami kakvi su Srbi narod a pogotovo kad im inat proradi... to nikad neću shvatiti.
Večeras oka sklopit neću moći od pištolja, vatrometa i sl.
Love, peace and respect.
Javite se svi na pm koji ce da daju posle meca 100e
Kolika je kvota na tačan rezultat i đe to može da se odigra ? Može li u Meridian ?
Što se tiče dojave,
juče mi se jedan čovjek zakleo Zadar namješteno 1, javili mu iz Hrvatske. Ovaj Slaven centa nema pa su to namjestili valjda.
Baloteli ja tebi dadoh Zadar za dž, daj ti meni tvoju.![]()
Love, peace and respect.
Oli je slati vise
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
kako se zalijecete ljudi
sta u slucaju da ne dodje,ko vam vrace pare?
Dajte vi neke parove za danas pa cemo lagano za dojave tipa koji radi u kladionicu i koji palinja narod.
United 3+, Gent 3+, Hamburg 0-2, Milan 3+
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
I don't get lucky. I make my own luck.
Ne znam sto bi njemu trebale pare od vas kad moze da udje u svaku kladionicu i odigra taj mec i grdne pare zaradi![]()
Evo sto ce... Posto radi u nekoj od kladionica nasla se Lola da bas kod njega uplati TR na neki mec i da ovu 'avetinju nalozi kako je to dojava,i sad ovaj pokusava da ostane dobar od sviju po 100 ako dodje zadovoljice se parama kolega sa foruma a ako ne dodje svoje pare nije uplatio i boli ga tuki...
A da je sigurna dojava kao sto kaze podigo bi kredit i pozatvraro kladionice sve do jedne...
Djuka,ocemo li ja I ti ovako
Ako mec dodje ti meni 100e,ako ne dodje ja tebi dam jedan dio tvoje uplate?
Ne ide to tako. Nego ako prodje on tebi 100 a ako ne prodje ti njemu 100.
Racunica je jasna. Ako prodje ti imas 100e cisto. A ako ne prodje on ima 100e minus njegova uplata.
To je sa ekonomske strane
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Jedno pitanje ako neko zna...u sporting ova granica na poene igraca jeli 1 da ce dat vise ili manje poena...
Manje
Ne bi stavio Man Utd na tiket u fiks nema trika ali zato GG ja mislim ne moze se promasit do kraja prvenstva. Oni su toliko suplji nazad da je sve smijesno, a sto jes jes ima im ga ko dat.
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Srecno!
brazil-rusija - odbojka 186.5 poena , po meni to ce doci vise.
I na kraju nista od te dojave
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Budućnost
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks