Poslacu mu ja linkove na pm u narednih sat![]()
Bugi, jesi li se snašao za Igo?
Ako nisi da uploadujem negdje ovu moju sa telefona, pa da postavim link.
Treba li ti samo .apk fajl ili i ostali fajlovi?
Ako trebaju i ostali onda ću uploadovati bez mapa, jer valja imaš već mape, a ionako mnogo zauzimaju.
Poslato sa HUAWEI P7-L10 koristeći Tapatok 2
Poslacu mu ja linkove na pm u narednih sat![]()
Je li ko prebacivao kontakte sa HTC HD7 na android?
Pokusao sam da dodam gmail nalog na hd7 i da odradim sync kontakata, medjutim iz nekog razloga nece...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li neko iz iskustva neki program za otvaranje kanala sa dreamboxa na tel? Kako da konfigurisem?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
VU+ player koristim već godinu dana i ekstra radi. Može čak i na daljinu, ne moraju biti mobilni i risiver u istoj mreži kućnoj, a za to ti treba registracija na neki sajt za dns gost, kao na primjer www.no-ip.org.
Za korišćenje u istoj kućnoj mreži ne treba i za to ga je veoma lako podesiti. Ukućana IP adresu od risivera, usename. root i password koji je za tvoj risiver i to je to.
Nista VLC, Direct LAN streaming
Koji player koristiš?
instalirah bs player free a prije toga vlc
Sent from my Nexus 7
Ja kad hocu da gledam nesto, idem na Buquets, izaberem kanal i gledam bez ikakvih problema
Nexus, a što jednostavno, kad može komplikovano. Samo instaliraj ovaj VU+ Player i ne treba ti drugi ni koji program.
Ali kad ti nećeš da slušaš.
Ne uspijevam ni preko jednog od ovih programa da povežem DreamBox 500hd sa telefonom.
Treba li da je popunjeno polje DynDNS da bi radilo u lokalnoj mreži?
Uh kako je novi chrome sexy...
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
Baguje pomalo.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ima li koja fora da se snimi razgovor na obican poziv? Ili moraju app da se skidaju
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Mora app.. ja koristim Record My Call, odlicna app, samo kad je skines moras da podesis audio source u phone call, tako mi se najbolje pokazalo za g2dok npr za note 2 je default opcija bila najbolja, tj najbolje su se cule obije strane razgovora
audio source se podesava u 'tweaks'-u..
Hvala
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Imam problem sa lenovo a850, radio je 2 mjeseca ok, i u zadnje vrjijeme non stop gubi mreze pa ih nadje pa jedna ima druga nema i sve tako. Porucen je sa Aliexpressa, vjerovatno je do modema? I ako ima neko link nekog provjerenog neka posalje, jer pretpostavljam da je do firmwara verzije
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
Kupih juce karticu 16gb class 10 i ubacih u tel sve ok prepoznao je ali tel nece nista na nju da snima. Kad udjem u app nema mogucnost move to sd. Sad pustio namjerno da skida nesto veliko i napunio tel memoriju do kraja ali nece da prevaci nista na sd. Sta da radim je li ima ko slicno iskustvo? Custom rom je na telefon kit kat
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da ti nije kartica fizicki zakljucana, znas onaj prekidac sa strane?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nije,
Evo sam uspio neke slike sa dropboxa da stavim na nju. Save to sd card i na nju su mi sad.. Ali nemam opcije za aplikacije, izgleda je do rutovane verzije 4.2.2
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks