Zavrsih sad ovu drugu sezonu Elementary, nije nesto bila. Rhys Ifans mi se dobao bas.
Zavrsih sad ovu drugu sezonu Elementary, nije nesto bila. Rhys Ifans mi se dobao bas.
Počela je i zadnja sezona Boardwalk Empire. Ne mogu da vjerujem da su toliki vremenski skok napravili i uz to uskratili gledaocima smrt jednog dosta važnog i interesantnog lika između sezona. Nisam ni malo zadovoljan početkom. Ako nisu mogli da nađu način da nastave tamo gdje je četvrta sezona stala, možda nisu uopšte trebali da nastavljaju.
Last edited by Capitalist; 08-09-14 at 23:43.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
Ispravite me ako griješim:
The Flash
Gotham
Arrow
Constantine
u narednom periodu?
Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
The Knick ima potencijala. Prve dvije epizode to nisu baš nagovještavale. Mnogo zanimljivih socijalnih aspekata se razvija, a i razvoj hirurgije, sam po sebi je dovoljno intrigantan. Interesantni likovi. Jedino nisam baš fan Soderbergovih rješenja, barem ne svih. Takođe i kad god čujem muziku savlada me osjećaj koliko je neadekvatna.
A ljudi moji kako sporo ide radnja na The Strain, sto je ovo, I kako su pojedini likovi previse glupi, tacno da me vampire ne privlace toliko napustio bih brod![]()
Meni i dalje nije jasno kako je mogao ovoliko Del Toro da fula. A, baš sam imao velika očekivanja. Šteta, na papiru je izgledalo fantastično, realizacija na nivou loše B produkcije. Razočarenje godine, definitivno.
In vino veritas
Pa da znas da jeste, evo se sve nadam da ce u nekom drugom pravcu krenuti
Razumijem da kasnim mozda 2 godine ali tek danas zavrsih gledanje The Americans.Svidjela mi se serija jer pokusavam da nadjem nesta sto bi moglo zamjeniti Homeland ako se prospu sad u sledecoj sezoni.Iako je serija solidna, valjda zbog toga sto sam vjerovatno previse serija pogledao, postoje neke stvari koje mi smetaju ali nista ozbiljno sto bi me naceralo da je batalim.Ne znam gleda li jos neko i kakvi su utisci vama generalno?
Nadam se. Znam da se u tom periodu nije mnogo interesantnih stvari dešavalo u životima ovih likova, pa je skok i opravdan. Ali taj trenutak moraju da prikažu. Možda bi dobra ideja bila da naprave spin-off o Lucianu (Capone je već odrađen u stotinu filmova) i da ubace tu scenu. Najinteresantniji dio njegove kriminalne karijere tek treba da počne.
I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by.
White Collar se vrce 6. Novembra, uip!
Ja ga batalih na sredinu pete. Baš me smorio nešto.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Intruders (TV Series 2014– ) - IMDb
Solidne prve dvije epizode, doduše pomalo konfuzne ali mi je držalo pažnju. Gledao neko?
Last edited by D.S.; 14-09-14 at 13:25.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
4. sezona Suits-a vrhunska...bez dileme najbolja sezona...
Jesu li sve izasle? Ja gledam na vojvodinanet jos nema nista?
nothing comes from violence and nothing ever could
yay, Wolfblood nova sezona je počela.
Ne znam zašto mi se sviđa ova serija ali eto ima nešto što ostale slične neamju. Valjda taj BBC šmek daje seriji kvalitetu koju visoka produkcija i savršeni efekti ne mogu.
http://www.imdb.com/title/tt2321596/
The Strain почиње да прелази у комедију, је ли видио ко овог Master-a како изгледа
Del Toro ми се никад није свиђао са својим чудовиштима ал ође је бап усрао
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks