A sto je najjace sastave njemu dobru ekipu za svaku utakmicu evo toliko godina, ali on ni to ne umije izgurat.
A sto je najjace sastave njemu dobru ekipu za svaku utakmicu evo toliko godina, ali on ni to ne umije izgurat.
Pozajmljen je Rijeci, tačno.
P.S. Dulence je, srećom, prošlost. Oproštaj sa stilom.
Dick Laurent is dead!
Upisa nas Duški u istoriju Farskih ostrva, k'o što je Brna u istoriju Moldavije.
izgubismo od Farskih Ostrva.... sta reci...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Sa njemcima nerijeseno, a oni 8-0 ove Rumune...Gubimo od farskih jbt. , a sve smo imali
Bravo Dule, svaka cast i hvala ti za sve! A mrssss, da ima obraza nebi se vise nikad bavio trenerskim poslom.
gledam rezultat Hrvatska Malta, 2-0 i to sa igracem vise skoro citavu utakmicu. golovi su pali u 46 i 81 minut
a mi smo ove odradili da nisu imali sut na gol dosta sigurna pobjeda a ovdje dostina njih kaze to je Moldavija to nista ne valja.
kada ukapiraju neki da sada svako igra fudbal i da nema reprezentacije koja prima 5 i vise golova onda ce svima biti lakse.
pa pogledajte rezultate svih ovih dana. jedva je dje palo preko 3 gola a nama je malo sigurna pobjeda
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sve što vidim u rezultatu između Hrvatske i Malte je namještena utakmica i to je to. Što prije svi shvate da kladionice kontrolišu 80% mečeva koji se igraju širom planete, to će vam bit lakše da ukapirate da Malta, Luksemburg, San Marino, Gibraltar i ostale zemljoradničke reprezentacije ne igraju fudbal, nego pametno zarađuju.
Što se tiče mlade reprezentacije, toliko su me isičijali da nemam snage ni da iskomentarišem. Još Njemci ove 8:0 izotvaraju, makse...
Last edited by McDonald's; 10-09-14 at 00:31.
Dakle radost nakon herojske pobjede nad moldavijom dje samo nasi igraci znaju kroz sta su prosli bi trebalo da izgleda malo precerana nakon sto je kipar oladio bosnu u zenici, island rasturio tursku, ceska dobila holandiju i masala jos prethodnih dana. Dakle svi igraju fudbal ali mi za prvu pobjedu u cetiri godine cuda od izjava cusmo. No da ne dusmanim ali ima jos da se opucimo lihtenstajn je dobijao portugal u goste cini mi se. Interesantno da najspektakularnije izjave daju niksicani, poleksic koji kao da su oni curice pa je bio pakao ove dane dok mirko oplete po pola crne gore. Nema novinara, rasadjivao bi ih. Ovako sta brna osta luka odose najbolje godine igraca, sad ode i maja savic uraaa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bih volio da ovako igraju i da se zalažu do kraja kvalifikacija na svakoj utakmici, pa nek i izgube neku.
A svakako se radujem svakoj pobjedi kao malo dijete![]()
kaemSe, Turska je odavno nikakva ekipa, baš prevara od reprezentacije. Uglavnom, nikakva velika iznenađenja, osim Bosne, jer Kipar je malo bolja reprezentacija od Luksemburga.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Kipar je daleko ozbiljnija reprezentacija od Luksemburga, gledaj fudbal malo.
Kipar ima dosta ozbiljnu ligu. $etice se Interisti Anortozisa.
Jes Anortozis.. dobro se Milan nema koga $etit
Ali kako ga presmiješno primi Holandija, bruka.
A mi smo se klali s onim Česima, da smo malo organizovaniji bili i imali malo više sreće mogli smo ih proć, jbg.
Samo da je Crnoj Gori bolji trener, mogla bi mnogo više.
Da smo mi izgubili od Kipra doma na otvaranje kvalifikacija, državni udar bi napravili.
Bijo si poziw koi se neodbija
Bogomi da nam je trener ka Hrvatima i da smo ovo ljeto igrali svjetsko ka oni i svaka krstena reprezentacija, ne bi slobodno no bi imali itekakvu podrsku.
Ovako kad se sve pokupi, kad onaj brav ne bi da ostavku pa sve da ce nas Luksemburg nakantat, nije ni cudo sto se narod safre nakupio.
http://topfudbal.me/index.php/domaci...nudna-rjesenja
Brano o utakmici.
I njega je onakav Mirko frapirao.![]()
Za isticanje Tomaševića, Jovovića i Balića svaka čast!
Bijo si poziw koi se neodbija
Haha bio Kipar na tv ovamo u SADu, trebali su izgubiti barem 5 razlike (ali se Dzeko i komp izpromasivali) ali najgore je sto bosanski amater Susic postavio samo dva defanzivca u odbrani (napravio je slicnu glupost na svjetskom protiv nigerije stavljajuci 7 veznjaka) i onda niko nije znao sta pije ni placa jedan gol iz kontre i jedan centarsut na koji niko ne ide samo gledaju jer su igraci bili zbunjeni tokom cijele utakmice sta im je posao..hehe steta imaju dobre igrace ali ludog selektora koji je jos gori od Brne vjerovali ili ne
Kaze Brna za Dnevne novine da je definitivno odluceno da Savic igra beka, pa ce Simic igrati stopera sa Basom. Za desno krilo kaze imamo Beciraja i Filipa Kasalicu, blago nama sa njim.
Po meni Tomasevic prije Simica tu ali dobro. Sto se krila tice nije mi jasno zasto ne gurnuti naprijed Marka Vesovica, za obojicu je Gereth Bale, a i kad je god dobio sansu odigrao je korektno.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks