Page 103 of 701 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... LastLast
Results 2,551 to 2,575 of 17520

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post

Ova slika je potpuno glupa. Zuti auto ne smije da kruzi spoljnom trakom.

Momak povikaše dva puta "Kuku, čuješ li je, ja sam kriv" i malo ubrzo toga se raziđoše, on desno a ova žena sa Corsom nazad u kružni pa put Tuzi.

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

znaci, osmislio bih posebne kazne za vlasnike vozila parkirane na trotoare tako da niko od njih ne moze proci... kao ovo sa slike kao sto je na magistralu prema zlatici..da ne nabrajam... jesu li ovi ljudisjesni cinjenice da zbog njihovog parkiranja neki djak ili majka sa djecom mora da sidje na put dje ljudi voze, tj lete... nije mi jasno da niko obzira nema...
    ulica gdje ja radim se sad priljucuje na dlamtinsku i kad su napravili trotoar, sad se svi parkiraju tu, da kad izlazim iz ulice sto necu izadje makar 2 metra na ulicu ne mogu da vidim mogu li se ukljuciti u dalmatinsku... a onuda vazda brzo voze...svaki pu naceram nekoga da legne na kocnicu...

Thanks Thanks Given 
    1,199
    Thanks Thanks Received 
    1,977
    Thanked in
    1,081 Posts

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    ja ako se ne varam 50m iza su radovi... vjeoravatno su to nasi strucnjaci dobro oznacili, pa je svima jasno kuda treba da idu...
    e ja sam ovo isto napravio. Znak pao i ja vozim i vidim rotaciju ispred mene iz suprotnog smjera. Stvarno su bili korektni ja rekoh nijesam vidio znak i pustili su me. Ocajno je bilo obilježeno.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Stvarno ne znam dje drugo ovo da stavim. Lik je upravo postovao na fb grupi couchsurfing montenegro :

Hey! Me and my friend were hitching yesterday and all of our staff including our documents got stolen by the guys who *****d us up. It was near Jazz beach. The guys might or might not be from Budva, but I'm pretty sure they're from the seaside. Please, contact us if you see around bright bluesports car - Audi A3 (two doors, most probably numberplate starts with PG FB, cross on the front mirror, big sound system in the boot). If you know any Montenegrian party groups on FB, let us know, cos those two were party boys, rather nationalists. If they didn't lie about their names, one is Marko (skinny, scar in the back of the neck, small tatto near the hand) and Slobodan (chobby, round face), both under 30.
    Thanks for information or any other help!

Ako ko sta zna proslijedite, jer ja stvarno ne mogu da vjerujem kakvih debila ima. Kakvu ovo poruku salje o nasoj zemlji i o nama samima...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,733
    Thanked in
    1,091 Posts

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

prije nekih 10tak dana, mozda malo vise.... momak sam stoji na cetinjske semafore, i stopira...stranac ocigledno sa onim ogromnim ruksakom na ledjima....staju mu dva momka sa niksickim meganom, momak ovaj otvara gepek, stavlja stvari, i cim je zatvorio gepek, i krenu da udje u auto, ova dvojica gas i cao....
    e sad, nisam licno bio svjedok ovome, ali kad su mi ispricali nisam mogao da vjerujem, ali bez ikakavih komentara dodatnih ovaj postupak dovoljno govori o nivou razvoja ovih jedinki...
    Last edited by E_K_V; 08-09-14 at 15:14.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Stvarno ne znam dje drugo ovo da stavim. Lik je upravo postovao na fb grupi couchsurfing montenegro :

Hey! Me and my friend were hitching yesterday and all of our staff including our documents got stolen by the guys who *****d us up. It was near Jazz beach. The guys might or might not be from Budva, but I'm pretty sure they're from the seaside. Please, contact us if you see around bright bluesports car - Audi A3 (two doors, most probably numberplate starts with PG FB, cross on the front mirror, big sound system in the boot). If you know any Montenegrian party groups on FB, let us know, cos those two were party boys, rather nationalists. If they didn't lie about their names, one is Marko (skinny, scar in the back of the neck, small tatto near the hand) and Slobodan (chobby, round face), both under 30.
    Thanks for information or any other help!
    Važno je da su zakačili krs' , sjutra im se zakačio
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    prije nekih 10tak dana, mozda malo vise.... momak sam stoji na cetinjske semafore, i stopira...stranac ocigledno sa onim ogromnim ruksakom na ledjima....staju mu dva momka sa niksickim meganom, momak ovaj otvara gepek, stavlja stvari, i cim je zatvorio gepek, i krenu da udje u auto, ova dvojica gas i cao....
    e sad, nisam licno bio svjedok ovome, ali kad su mi ispricali nisam mogao da vjerujem, ali bez ikakavih komentara dodatnih ovaj postupak dovoljno govori o nivou razvoja ovih jedinki...

Najjace od svega je to sto u backpacku nema nista. Tu drze samo odjecu koju nijesu oprali po mjesec dana. Svaki iskusan backpacker zna da novce, dokumente, tehniku itd drzi kod sebe. Ali volio bih da sam se ja zatekao da to vidim pa puni gas u njih da srucim i njih i sebe. Cigani jedni glodarski
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    e ja sam ovo isto napravio. Znak pao i ja vozim i vidim rotaciju ispred mene iz suprotnog smjera. Stvarno su bili korektni ja rekoh nijesam vidio znak i pustili su me. Ocajno je bilo obilježeno.
    Evo kako je bilo obiljezeno, nikako! Nije ni cudo sto se naslo ono auto u suprotnoj traci ispred NLB.

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Obožavam kada se neko napenali na one semafore kod Krivog mosta
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    1,658
    Thanked in
    822 Posts

Ne znam jel pravi topik al spada pod debilitet tako da cu ovde napisat. Na putu od "Nas Diskont" do kruznog toka na Starom Aerodromu "patrolira" Mitsubishi galant
    PG EH487. Vlasnik vozila nije policajac nego obican smrtnik kao i svi mi ostali. Ovo se ne desava samo danas nego u zadnjih 5-6 dana. Primjecujem da zaustavlja vozila sa stranim tablicama ili srbijance i rukom im govori da se skrajnu sa puta. Posto cesto prolazim ovom relacijom danas ga vidim zaustavio Chevroleta BG tablica i rekoh da stanem iza njih da vidim jel ovo stvarno istina (jer sam cuo i od druga da zaustavlja ovaj). Stajem iza njega i gledam, lik ladno uzima 10e od ovog Beogradjanina malo porpica sa njim i pusti ga.

Ovo je stvarno sramota i treba prijavit policiji. Ovo je kao onaj u MK sto se predstavljao kao policajac i uzimao "mito" dok nije pao i dobio zatvorku kaznu.

Ovakav auto samo izmedju crne i tamno zelene metalik
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...t_20071002.jpg

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

jel uniformisan?

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ajde da se neko organizuje i snimi to. Hvala Bogu svi imamo smartphone i onda taj snimak proslijediti u policiji. Upravo sam ja to uradio prije 2 mjeseca. Ispred moje kuce u Brezoviku u Niksicu stao Fap 13/14 na sred puta. I stoji tako minut ili 2. I ja prilazim jer se napravila kolona kad covjek spava za volanom. I ja kroz prozor kuc kuc on podize glavu. Mrtav pijan. Kazem mu da je stao na sred puta i da se skrajne par metara naorijed jer ima ogroman plato. On usalta i puni gas. Ja zvao policiju lijepo i priajavio i sjeo u auto i stigao ga i snimao mi drug pored. Taove voznje i krivudanja sa kamionim punim drva jos nijeste gledali. Kad policija zaustavlja. I prodje ih on i posle mozda 200 metara stade. A bas mi drug koji odradjuje propravnicki bio u patrolu. Ja mu dam telefon on ponese kolegama pregledaju snimak i onda ovog sjedose u auto rekli su da ce me zvati ako sta bude trebalo ali niko me nije zvao. A sve sam to uradio iz razloga jer me prije 7 godina dok sam vozio vespu 50cc prestizao kamion i na pola preticanja vratip se i gurnuo me u livadu. Lik je bio mrtav pijan a ja prestravljen. I da se to ne bi ponovilo ja sam preduzeo nesto.

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Problem je sto nije tako razmisljanje naseg naroda...kod nas se vode onim, sad meni nista ne radi, sta ce meni to da se ja mjesam...a sto ce sutra taj ili neki drugi da ubije nekoga to nema veze...
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    88
    Thanks Thanks Received 
    1,658
    Thanked in
    822 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    jel uniformisan?
    Nije uniformisan, na sebi je imao svijetlo plavu majcu kratkih rukava bez ikakve oznake. Ako ima ko kameru i oce da snimimo, mogli bi se lako organizovat da ufatimo govedo. Stranci treba da zamrze nasu zemlju zbog nekih govana koji pune svoj dzep lazno se predstavljajuci.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kada se parkiraš ispred gradilišta evo kako prođeš:

:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by pauki View Post
    Nije uniformisan, na sebi je imao svijetlo plavu majcu kratkih rukava bez ikakve oznake. Ako ima ko kameru i oce da snimimo, mogli bi se lako organizovat da ufatimo govedo. Stranci treba da zamrze nasu zemlju zbog nekih govana koji pune svoj dzep lazno se predstavljajuci.
    hrabar tip

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by GaD View Post

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Pa ovaj je taman invalid.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,733
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by pauki View Post
    Prijavljeno . Definitivno nije njihov službenik a potražiće ga rekoše(po tablicama).

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Što mu mogu, da ga nije ko prijavio ili je željan da svjedoči? Svjedoci bi samo sebi muku nakačili, na kraju izio vuk magarca.. na veliku žalost.

Inače je sinoć bio haos u širem centru PG, svi nervozni, maniti, divljačko upadanje iz bočnih ulica, standardno kolona automobila sa četiri žmigavca u stanka dragojevića.. zamišljam kako li je taksistima da voze svaki bogovetni dan po 10-12h u ovom đavoljem gradu, sa gomilom vozača koji su prije voženje sjahali s konja il magarca..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Slusajte sad ovo, sinoc mi je otac bio lose, dosla bolnicka kola i sve, i stigli do urgentnog kad evo Passatlija parkiran na ulaz od urgentnog, zamislite to...i svira ovaj vozac kombija, dere se cije je auto, pomjerite ovo, ja izasao iz auta i cekam, kad evo neka zenska dolazi, ono lagano, ja joj vicem da mice auto jer imamo covjeka koji samo sto nije umro, ona pored auta stoji i gleda gdje ce da se parkira (umjesto da udje i da bjezi), i sjela u auto i ne zna da ide u rikvec, da ga jebes...onda gleda lijevo i desno, ja popizdio, otvorio joj vrata, digao joj rucnu, uhvatio je za ruku i izbacio na silu van, i na najgadniji nacin preparkirao kramu. Jos mi ovaj vozac kombija kaze da je to svakodnevna pojava.
    Pa ja bi' im jebo mater!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

jel stari ok? narod je trsio ali dibidus...vec je haos poceo sa prvim kisama, svakakve vrane voze, svasta se kotrlja po ulici...samo debelih zivaca i pameti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    jel stari ok?

Uhhh, ne znam, tu i tamo, svi snimci su clean ali se bojim da je blagi mozdani. Preksjutra ide na magnetnu pa cemo vidjet.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Uhhh, ne znam, tu i tamo, svi snimci su clean ali se bojim da je blagi mozdani. Preksjutra ide na magnetnu pa cemo vidjet.
    good luck, ma bice to ok

Page 103 of 701 FirstFirst ... 3539399100101102103104105106107113153203603 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks