Ovo nije po meni degenerik. Covjek ili zena se kasno zaustavio. Meni se desavalo XX puta da kasno ukocim, tj mislim da mogu proc pa vidim pajkana kako vreba, pa iz inata necu da mu dajem pare nego ovako stanem (ako nema nikog bas blizu iza malo se vratim). Ovo se desilo barem jednom svakom od nas. Ako se parkirao to je druga stvar. Al za zaustavljanje na semafor NO COMMENT.
A ovaj brat u drugu traku iznad mojeg komentara to je degenerik il neki povratnik iz Velike Britanije.
Jutros idem na posao, čekam zeleno na semaforima. Samo što se upalilo, svira iza magarac. Ja lagano trećom preko union bridgea, jer sam viđeo da se ugasilo zeleno na semafor kod sportskog, ovaj iza opet svira, ubi se da me pretekne. Pretekao me i naglo na kočnicu, gledam da li da mu izađem i polomim glavu, reko što će mi taj stres na ranu zoru i on produži. Staje na semafor ispred mene, diže ruke, krsti se, i u biće u znak pobjede pljunu kroz suvozačeva vrata svojih kola..
Welcome to Podgorica, nasmijah se i produžih.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
To ti je kod mene svakodnevna pojava.. Pratim redovno naredni semafor jos kad krecem sa postojeceg, ako vidim da treba da se ugasi ili se vec ugasio lagano idem i redovno me preticu i zure iako je tamo crveno svetlo i posle naglo koce.. U 90% slucajeva ja naidjem tacno kada se otvara zeleno i onda prodjem lagano drugom ili cak trecom pored degena koji me pretekao i naglo kocio i sad krece sa prvom brzinom..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Tvoj komentar bi možda i držao vodu da još imamo stare semafore kojima se promjeni svjetlo sa zelenog na crveno u 2 sekunde. Evo godinama su svugdje semafori koji imaju i trepćuće zeleno( na koje normalni vozači usporavaju, a degeni daju gas) tako da se ovakvo zaustavljanje ne može opravdati ni na jedan jedini način
Last edited by Rakun; 28-08-14 at 15:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Prije nego dodjoh do kraja komentara, hthedoh napusati Dobrodosao u Pg, ali vidim sam si sebi pozelio dobrodoslicu
Uvijek se nadje budala iza vas da svira ako ne krenete u sekundi u kojoj se upali zeleno. Ja tada namjerno lagano.
Imala sam prilike voziti u Andorri, ljudi pa ja tamo nihesan cula sirenu za 12 dana. Kakvi smo ni balkanci...
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
@montenegrina, aj da si spomenula neku vecu drzavu ali andora, pa tamo nema ko ni da svira
salim se
Inace ovo sviranje idiota iza odma po paljenju zelenog svijetla je redovna pojava u PG, Bar i sl.
Uglavnom ustaju na lijevu nogu, a podosta je i onih koji izadju iz kuce sa idiotskim kucnim vaspitanjem.
Last edited by BlackVelvet; 28-08-14 at 16:22.
Who let the dogs out
Za pojedine treba uvesti GRADSKU DOZVOLU*
Vozacka dozvola = da smijes da vozis kola
Gradska dozvola = da smijes u grad da izadjes (da izadjes iz stana)
Nisam ga nesto gleda u saobracaj ali je garantujem najveci:
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Pa sta treba da se radi kad se upali zeleno?Da cekas naredno zuto da krenes...
Na crveno treba da ga drzis u prvu, na zuto da ga drzis u 3-4 iljade i kad se upali zeleno da skripe gume.. Ako se ne pridrzavas ovoga ne mozes da vozis kroz grad, tako sam ja ucio...
But if you never try, you'll never know..
Na zuto se salta u prvu a na zeleno se krece,al podgoricki manekeni stoje i po 10ak secundi na zeleno dok im se ne svirne...
Gledaju ribe okolo
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
Renault
A na koje se drzi u 3-4 iljade i na koje skripe gume? Nista vi ne znate o graCkoj voznji..
But if you never try, you'll never know..
E jbg ne mogu da kucaju poruke ,, ko ima u brajer,, i da prate semafor
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Danas u kruzni ulazim unutrasnjom trakom i pored mene reguarno vozi jedan spoljnjom trakom i lik iza njega sa sluzbenim 3m makarije unosi mu se u branik i pretice ga (ako tu radnju mozemo tako nazvati u kruzni tok) ulazi u moju traku samo sto me ne udari tj i udario bi me da nisam kocio i svirao i posle iz unutrasnje izadje na spoljnju iz kruznog uz dignutu ruku meni sto sam svirao, nisam uspio da vidim da li je bila ruka ili uz to srednji prst..
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kako ga ovaj moze parkirat drugacije na ovo mjesto?
Moze, ali posle da skida crvenu farbu s vrata od ovoga punta![]()
plus se moze desit da su kola prije njega bila parkirana "pogresno" i da je on upao nakandno izmedju njih. ne vidim ovdje nista "degenerativno".
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
nova dalmatinska, od toliko prostora na trotoar je najljepše
![]()
![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks