Kolika ja kvota na Moldaviju i 5+?
Ako je u pitanju svadja sa igracem onda je Vucinix jer ne vidim ds neko drugi moze da bude.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kolika ja kvota na Moldaviju i 5+?
Smecar posrani. Ama sta god da je razlog, dan pred mec se ne otkazuje reprezentaciji! No progutaj to posro pa se posle meca inati! No sva sreca pa je kesurina kakve nema te nam nece puno falit!!
http://www.mozzartsport.com/vesti/dr...eli-dres/84176
''To nema veze sa Partizanom i nemam ja nikakav problem. Razloge što sam napustio reprezentaciju ću sačuvati za sebe. Ali, ponavljam, to nema nikakve veze sa Partizanom i nema potrebe da iko priča protiv kluba, jer to nema nikakve veze sa mojom odlukom. Ti što su rekli, oni znaju zašto sam otišao, jer su prisustvovali tom razlogu...''
Shit has hit the fan !
A nas navijace ko jebe je li? E lunjo jedna...
Koji navijaci cio stadion pun supaka Dejovih.
A miči ga ka kakva mlada naljutio se na staroga svata pa neće da se udaje,dobro reče bitrate trebao je to riješiti nakon utakmice a ne na ovakav način,gori je od toga što ga je čoče naljutio,srećan ti put
***** ti nase navijace opet ce sjever skandirati daj go beciraje a za deja ih boli *****,jer im daje para....Zapad poltroncine
Mozete ugasiti topic
Podgorica Podgoricanima!
Eh.. koliko samo igrača mladih znam, talentovanih, kvalitetnih, poštenih i dobrih momaka, bez poroka i budalaština u životu koji bi sve u životu dali samo da dobiju priliku da oznoje crveni dres reprezentacije Crne Gore. Pih kakva smo mi stoka od naroda, da smo drugi pa da se nikad na stadion ne pojavimo sve i da nam džabe karte po ulici bačaju. Stoka nezasita.. dozvoljavaju ljudima koji nemaju veze sa Crnom Gorom da se sprdaju sa reprezentacijom. Prvo Baša s onim prenemaganjem 2 godine, pa onda Volkov koji se posprdao kao slabo ko, pa onda sad i ovaj. Nemamo se što žalit, tražili smo, gledajmo sad. Samo mi je žao što taj Savez nema sluha da makar jednu generaciju talentovanih momaka kroz mladu reprezentaciju uvede u A tim, pa ti što su preko veze neka se uz njih šlepaju a ne okosnica tima da budu. To je proces koji traje 5 godina, ali jednom to kad se napravi reprezentacija je uvijek jaka. Dajte ovoj đeci što se naježe svaki put kad himnu čuju da igraju, dajte njima koji bi pocijepali dres zubima dok go slave.. puštite ih, ako izgube 2:5 pod Goricom ja ću batalit fudbal da gledam...
Kakva sprdnja sa reprezentacijom. A Drincic je na kraju ispao veoma nekorektan, sto god da je bilo mogao je odigrati ovu utakmicu pa onda reci da je zavrsio a ne ovako dan pred mec da bjezi. Pih.
Klasican potez placenika i coeka koji igra za reprezentaciju samo radi svoje licne afirmacije. Da mu je srce bilo uz reprezentaciju, proguta bi te razloge pa sve da je Deja ufatio s majkom mu u krevet.
I poslije svega....bottom line je da 24 repki ide na Euro2016. Iz ovih 9 grupa 5 najbolji treceplasirani idu dalje.
Ako makar ne zavrsimo na jedno od tih 5 mjesta trebamo jednostavno batalit fudbal da igramo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
jesu li Brna i Dejo za ovo krivi? sto Drincic ode?
Kriv je izgleda Vucinic.Doslo je valjda do svadje izmedju njega o Drincica.Ako je to tako ovo mu je ko zna koji put da mudo izigrava.Da sam mu saigrac objasnio bi mu smecko.
E kako se ukenjase u Partizan hahhahaha Eo mediji osuli po njima sto ne daju igracu da igra za reprezentaciju.
Ako je to tačno, Vučiniću treba zahvaliti za sve što je uradio (i nije uradio) za reprezentaciju i ne zvati ga više. Koliko god da je dao timu, toliko, ako ne i više, je uzeo izigravanjem autoriteta i narušavanjem atmosfere u ekipi. A to je u fudbalu rak-rana svake ekipe, bila ona vrhunska ili prosječna. Ali cijenim da gospoda iz saveza nemaju m*uda to da urade pa sve da Mirko rašćera cio tim.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Kako ovo pocinje da lici na kosarkasku reprezentaciju. A taman kupih karte za Zapad...Jeb'o im pas mater.
najvjerovatnijii scenario...
Vucina njemu - Preko$utra ljepse da izvedes kornere i slobodne. poslednje dvije tri utakmice qurcu nijesi umio.
Drincic - ne brini ti za kornere no mrdni guzicom po terenu tu i tamo.
Pljas samar, ovoga sramota ufatila...jebes reprezentaciju odoh ja.
Umjesto da kazu doslo do nesuglasica...kumare izmisljaju pritisak iz Beograda...i to vi je to.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nego culi neko pricu Mirkovu danas na konferenciji? Mene je sramota u njegovo ime. Ne mogu da vjerujem da je momak toliko neobrazovan i nepismen , da ne umije svezati dvije prosto-prosirene recenice.
pa sve da se posvadjao sa Vucinicem trebao je otici iz reprezentacije? ostaviti ostale saigrace na cijedilu? ne ide to tako, pa svi mi se svi koji su igrali nesto znaju da uvijek ima svadje ali se to prevazilazi. prije svega i da ne pricas sa saigracem na terenu se to zaboravla, valjda postoje visi ciljevi.
ja nemam sto Vucku zamjeriti, znam da je tu za reprezentaciju i ne igra u nju da bi se bolje prodao kao neki
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks