Napušti čovjek reprezentaciju zbog pritisaka a ovaj kaže da ne zna da li će ga zvati ubuduće,e pa odje se ne zna ko pije a ko plaća
Zasto ici na stadion sad,zasto oce li mi reci ko?
Podgorica Podgoricanima!
Napušti čovjek reprezentaciju zbog pritisaka a ovaj kaže da ne zna da li će ga zvati ubuduće,e pa odje se ne zna ko pije a ko plaća
Skocio je momku pritisak 180 sa 100.Puls mu se poboljsava sad javise hahahhahaha a sto je ovo.
Drinčić je dao dosta reprezentaciji ali otkad je prešao u Partizan, postao je velika kiksara i rizik na sredini.
Griješi dosta lakih pasova koji dovode do lake kontre protivnika, nedovoljno je spreman fizički, lako dobija kartone usled svega toga.
Sad ne znam je li bolje što je napuštio ili nije, jer ko zna koga će ubaciti da ga mijenja.
Kažu pritisak iz beograda, kakav pritisak sad? Kakve su ovo nebuloze, a in slučajno da ne zove više igrača, jel mu na oko još Boljevic
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pozdrav svima i milo mi je što ste i dalje aktivni kao i prije
Evo ko oće neka pogleda dio utakmice izmedju rumunije i crne gore od rezultata 3-1 za naše
Svasta se desava u ovu nasu repku.
Jovetic kada je poceo da razbija povrijedise kod Brnovica, ocigledno je Brna, veliki baksus.
Kod Filipovica i Krajnicara, nismo imali ovaliko povreda i ovakvih scena. Ja mislim ako istera Brnovic dace sve bit uredu.
Sa obzirom na situaciju oko i unutar Fk Partizana , a i plus ovo oko transfera u Makabi nije ni cudo sto se ovo desilo sa Drinom. Ja se u sustini divim svim fudbalerima Partizana kako izdrazavaju u takvoj atmosferi. Sjutra vece sve sem poraza od Moldavije za mene ce biti iznenadjenje.
Srećan mu put i njemu i svakome kome je bilo što ispred reprezentacije važnije,poštenije bi bilo da reču pri samoj prozivci da ne žele da igraju pa da se ima vremena drugi pozvati a ne na ovakav način dan prije utakmice
Slazem se da to nije izgovor , ali bi Brna kao selektor morao to znati , a shodno tome nije ga trebao ni zvati.
Ne branim Brnovića ali je prosto nevjerovatno da to nije znao,prije bih rekao da je ovaj obećao da će igrati pa se predomislio zbog nekog razloga.
Svejedno on ne igra više za reprezentaciju i sad treba naći zamjenu na tom mjestu,valjda imamo igrača te klase za sljedeće utakmice.
Sto se manje nervirate to bolje.Nasa realnost je Brna ii to je to.O odlasku u Francusku nista nema.
Grobari naseg sporta se ne zauatavljaju.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Inace ako momak ima nekih problema Brna bi trebao tu kao jedav vrsni trener i pisholog da poprica sa momkom.Ne moze ovo da mu odradi zvao ga je bez kluba a sad ga pozdravi.Cojek 30 godina ne moze sa pritiskom u Partizan da se izbori hahahhahah
Poleksic, Savic, Tomasevic, Simic, Bozovic, Drincic, Vukcevic,Beciraj, Vucinic , Bakic, Damjanovic.
Formacija 4-2-3-1.
Bakic ispred dva zadnja vezna , desno Beciraj , lijevo Vucinic I ispred njih Boske.
mene jedino tjesi sto su igraci neki vidjeli da im je ovo zadnja prilika da urade nesto od karijere i da zaigraju neko veliko takmicenje, pa ce onda da izgore na teren.
tu najvise mislim na Vucinica Damjanovica i Basu, imali su velike karijere ali kako rece Jovetic sve je to nista ako se ne odigra neko veliko takmicenje.
http://www.vijesti.me/sport/drincic-...ntaciju-794810
Meni ovo ništa nije jasno - čo'ek trajno završio sa repkom?!
Ovim Brninim objašnjenjima ništa ne vjerujem... Kakav ''pritisak iz Bg''? U vezi čega? Zbog transfera? Dugovanja u Partizanu?
O čemu se ovđe radi,zna li ko...
Shit has hit the fan !
Oglasio se Drincic rekao je da problem nije u Partizanu ali da nece iznjeti razloge svog odlaska.Istakao da ljudi u reprezentaciju znaju sta je problem.
Izgleda da je razlog odustajanja Drine enormni pritisak i urgiranje Partizana da on ne igra , jer se prije neki dan tesko povrijedio Brasanac , pa se sada boje da se ne desi nesto slicno i Drini , cime bi prakticno ostali bez ijednog krstenog veznog.
Isak on je odlucio i prije 20 dana da se oprosti od reprezentacije nego ga je Brna molio da igra, jbga tako nam i treba kad uvozimo igrace pa kad vide da im vise reprezentacija ne moze pomoci u pronalazenju klubova odu.
Cush...."ne pitajte me vise nista o tome"
Zemljo, otvori se!
Ovo jebe lud zbunjenog. Nasi vrte pricu da je Partizan izvrsio pritsak na Drinu , a Drina i pojedini lokalni abrove tvrde da je razlog svadja izmedju njega i jednog reprezentativca.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks