Dobre su to teorije iz ugla par crnogoraca, ali je problem sto je Nisikori japanac sto znaci da ne umire bez borbe.
Ovaj Nishikori da nije teniser bio bi ninja. Takav neki stav ima. Jos kad se ovako iskosi, kao da katanu drzi, a ne reket.
Sta znaci Nishikori na japanskom?
Dobre su to teorije iz ugla par crnogoraca, ali je problem sto je Nisikori japanac sto znaci da ne umire bez borbe.
Metz, nije Mec nego Nec![]()
Okle ubi ga Nishikori. Vele na eurosport odakle mu ova snaga![]()
Ako dobije ovaj set Nisikori eto sve ka sto je Uniklu valjalo. Pobjeda Novaka u 5.
Akcije rastu maksimalno. Trebalo je trgovati to![]()
Evo ga ka njegov slavni zemljak, Majkl Čeng.
Covjek bi reka 5 setova, epski mec... A ono k. ne valja...
Potcjenili ste japanca previse, dobra strana je ta sto su i kladionice takodje... Sad se covjek vec moze gradit uzivo jer je mec previse nestabilan i nije vrijedan strecanja za male pare
Lets go japanese![]()
E ako sam mislio da će jedan gejm nakon drugog osvojenog servisa dobit u ovom setu, a ne još na tie-break. Sad kad bi usula kakva kiša pa da odrijema jedno dvije ure![]()
Dick Laurent is dead!
Novak igra kao sisica.
Namjesteno jeOriginally Posted by PrijekiLijek
![]()
Ljudi, bez panike. Vilander je juce rekao da Kei nikako ne moze dobiti Novaka, i to je to.
Ne kontate da ovo se plese po Đoljevoj losoj igri... Gube se i dobijaju mecevi, ali se broji kad dobijas protivnika iako on igra dobro.
Mec prelos, ide u 5 setova i tamo Nisikori nema sto da trazi protiv Novaka. Nije on Vavrinka.
Ovaj cojek fizicki djeluje nikako ili sam ja prskao.Nokakve jacine kod udaraca lipsaje po terenu.Sprdnja.
Japance svaka cast potpuno zasluzeno...
Eto finale Cilic i Nisikori. Po prikazanom na turniru zasluzeno. Djokovicu svaka cast. Prevazisao je i sam sebe u lipsavanju. Ne znam koji ce k. nekom da navija za igraca koji gnjavi igru i iskoristi svaku 4. sansu da osvoji nesto veliko...
Svaka cast za cevape![]()
Kei svaka cast, zasluzeno brate.
Nole kao da nije primio topli obrok i regres od februara.
davno su stari ljudi rekli:
"dje macaka nema, tu misevi kolo vode."
kako ce organizatori da strijepe veceras. mislim da ce svi, pocevsi od sokolovog oka, preko linijskih sudija pa do glavnog sudije i publike na stadionu biti uz Federera.
zamisli koje smaranje da finale igraju Nishikori - Cilic.
Ajmo momci sad, da pocnemo da pricamo o ovim teorijama zavjera kako Novaka ne pustise posle kad bude hladnije, a ne Federera..
Bice tesko Rodzeru u finale, vec mu je skinuo skalp dva puta Japanac.![]()
Ne valja to nista-ispao je Murray, navijao sam da ih poizbaca sve a onda da se ide u Shkotsku i slavi nezavisnostOvo su sve uobicajeni smorovi (Djokovic, Federer) ili autsajderi.
Ridin' on the black train
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks