iz meca u mec mu bh slabi? znaci li to da ako prodje u finalr nece imato bekend?
Marin je pun samopuzdanja pred duel sa Federerom:
"- Igram jako dobro, u završnici sam Grand Slama i osjećam da je ovo prilika da napravim nešto veliko, nešto što jasno nisam nikada u karijeri!" - poručio je Medjugorac
Ko voli da se kladi ovo je sigurno prilika jer je kvota na Cilica cak 4.00.
Ne mora izjava nista da znaci, svaki igrac koji stigne u polu-finale nekog ovako velikog turnira zeli jos veci uspjeh i sasvim je normalna ovakva izjava Cilica... mada ja sam vec iznio razloge zbog cega cu se kladiti na Cilica, jednostavno igra odlicno i u formi je 10/10... naprijed Marineee
![]()
Vise je opklada odigrano na pobjedu Nisikorija nego Cilica iako je vjerovatnoca mnogo manja da pobijedi Nisikori nego Cilic barem kad su kvote u pitanju.
Moje je misljenje da iznenadjenja nece biti a volio bih da dobije Cilic.
Po nekom mom skromnom vidjenju situacije sanse i Nisikorija i Cilica su minimalne ali ajde
Sad gledam ovog Japanca co'ek smijesan ka bioskop![]()
Pa to ti pricam, nisu ljudi ludi nego znaju sto rade, rekoh i ja ovdje da japanac moze osvojit turnir.
Ko da osvoji uozbiljite se malo....![]()
Ovoj dvojici isti sponzor, mozda se ulete neke pare djokovicu da nisikori dobije, jer ako osvoji GS bice peti na svijetu. Zamislite dva UNIKLA u top 5![]()
Ne mora ga pustit, vidis i sam kako sam najavio da je japanac bolji u ovom trenutku.Originally Posted by pumba
![]()
Cemo vidimo![]()
Kakav ludak![]()
Tu es mon héro!
Haha milina ga je gledat...
Od ovog balonskog tenisa Djoka svako moze bolje djelovat... Ali na kraju je on taj koji pobjedjuje.
Prebacih na eurosport HD Italia, ovaj sprski je vec poceo da kuka i place.
Kad je Novak vratio brejk bilo je 2 naspram 7 odnos W i UE za Nišikorija, od tada 8:2!
ostaces na mirisu. Djokovic agresivniji, Nisikori umire i to ti je to![]()
Ozbiljno da nije imao dva teska prosla meca po pet setova drugacije bi bilo odje sve,ovako vec se vidi da ce brzo dusa da mu ispane...
Slazem se
Ne pratite tenis bas momci... Njemu dusa bi ispala i da nije bilo tih meceva... Zuljevi, kondicija... Sve to ima prodju dok se ne igra sa igracima poput Djokovica i Nadala. Ovi ipak zgrome onog ko se zadise ili ima zuljeve.
Nema se što radovat Nishikori osvojenom gejmu. Ka' izdušeni balon je.
Dick Laurent is dead!
momci samo nemojte vi pricat nesto o tenisu, danas sam se uvjerio da niko od vas odje veze nema...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks