toliko o toj prici da je konacno zalijecio povredu, steta za njega, taman ga je krenulo...
...
Ne bih baš odma okrivio "stručni" štab reprezentacije.
Prvo, niti jedan igrač nema ovoliko problema na treninge reprezentacije kao Jovetić a svi su na isti trening.
Drugo, imate istu stvar sa Staridžom u Englesku, uvijek na okupljanje ode zdrav, vrati se povrijeđen.
To je prosto maler, ili opuštenost Jovetića kad dođe doma pa i ne vodi računa mnogo.
Mnogo je veći problem sad što već slab vezni red mora da nosi loptu bez glavnog motora naprijed.
Napad kao napad je bezbjedan, tu više mislim na Bosketa nego na Mirka.
Za sredinu je jedino siguran Drinčić, od svih ostalih će se birat manje zlo.
Bijo si poziw koi se neodbija
U koliko je nocas trening?
Staridžov je problem upravo režim treninga, koji nije dovoljno sofisticiran i prilagođen njegovim ličnim potrebama (što se radi u svim ozbiljnijim klubovima po svijetu liše par izuzetaka tipa Arsenal), kao i njegovim fizičkim slabostima. To je zasluga rukovodstva, koje fura neko kameno doba, zato što je osvojilo par titula sa Framom ili Alborgom ili Hafnafjordurom ili tako nešto.
Naravno, iluzorno je očekivat' da reprezentacija Crne Gore ima resurse i stručni štab koji zna išta o tome, ali bi na tome trebalo poradit'.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Joveta pussy.
Ja stvarno imam prilično tradicionalno gledanje na fudbal i vjerovatno mi zbog toga niko ne može objasnit kako svima odgovora trening, samo jednom igraču ne.
Mada, ajde i da shvatim to za Staridža, oni vjerovatno rade nešto van trčanja oko terena i skipovanja.
Ali ljudi niko ne može da mi objasni da samo Jovetiću ne odgovara trening reprezentacije, samo zato što znam što rade na te treninge.
Oni uvijek, ali uvijek dođu tu u kamp i samo održavaju kondiciju osnovnim fizičkim vježbama koje rade pred svaki trening.
Nema tu nuklearne fizike, kod nas ne, pa da može da nekome ne odgovara.
Ko uopšte kaže da mu ne odgovara? Može li bit' da je jednostavno maler, baksuz i ostala kutara?
Može se on povrijeđivat još milijardu puta, ali niko me ne može ubijedit' da Joveta namjerno izbjegava utakmice repke. Pa sve i da mu arapski šef iz Abu Dabija pošalje SMS: "Ne smiješ igrat' mačko te utakmice reprezentacije, no se čuvaj za ovaj mi klub".
Last edited by Markouskas; 06-09-14 at 13:53.
Je li ovo nocas trening otvoren za navijace i u koliko je?Bih posao sa vidim nase carolije.
U 7 ali izgleda nije otvoren.
http://fscg.me/images/pdf/Medijske_a...ldavija-01.pdf
Zadnja utakmica Filipovica koju je vodio kao selektor, covjeku taj dan umrla majka a cio stadion dosao da dusmani, proziva i psuje ga a sve zbog navodnog neuspjeha u kvalifikacijama?! Poslije tog meca 2/3 repke se zareklo da vise nece oblaciti dres sa nacionalnim grbom i odustali poslije silnih nagovaranja i kad su se ohladili malo. Filipovic je inace gospodin covjek u svakom smislu. Publika u Podgorici nikad nije napravila zdravu, sportsku, navijacku atmosferu. Zna se kad se navija a kad i kako se pokazuje protest i za to su najbolji primjer ostale zemlje i federacije. Isti ti koji sad velicaju recimo Damjanovica pljuvali su ga u pocetku obilato i najbolji je pokazatelj koliko je kratka pamet pojedinima.
Mi nemamo taj fond igraca, niti bazu, niti kvalitet, niti smo zemlja te velicine da bi mogli da imamo ciljeve koje takozvani navijaci postavljaju. Ko moze zamjerati ista za ovo ili ono kada su recimo za izgubljene bodove protiv Poljske za mene direktni krivac publika. Ono sto je ona radila 90 minuta tada ne vjerujem da je u Evropi gdje vidjeno. Zbog takve publike nas i bije glas takav da nas izjednacavaju sa nekim africkim selom. Ja da sam igrac zbog onakvih prijema koje su priredjivali nasi tzv navijaci nikad ne bi zaigravao za reprezentaciju i vjerujte mnogi igraci su blizu toga stava a sa tim nema veze ni Dejo, ni Brna vec sama svijest naroda i dzaba mijenjamo ista ako sa takvim stavovima nastupamo.
Poslato sa moje cukalice
Ne radi se o tome što svima odgovara, a nekima ne, jer generalni trening treba da se vodi po potrebama fudbalera. I pojedinačnog i kolektiva.
Nije problem da svi rade isto, ali ne moraju istim intenzitetom, tipski isto i vremenski isto. Na kraju krajeva, i da mu ne odgovara jedna vježba po bilo kojoj od karakteristika, povrijediće se. Takvo mu je tijelo i to se podrobnijim ispitivanjima može provalit'. Nego, opet kažem, nema resursa u bilo kom smislu da se tu bilo što 'provaljuje' pa je tako kakvo je. Ne mora da znači da se neće unaprijedit' i na tome bi valjalo radit'.
Evo peglao je momak cijelu predsezonu i mjesec dana sezone na klupskom nivou i prvi put kad je pošao na trening sa reprezentacijom povrijedio se. Ako do treninga nije, što je u pitanju?
Mislim, na stranu to što je neđe očigledno podložan povredama, preventiva postoji i može se primjenjivat' a to je pametno i precizno razmotren režim treninga.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Džo, oni preskaču čunjeve i trče oko terena više od pola treninga čovječe.
Nema tu ništa što oni čak i u stan svoj ne urade čim se probude.
Veruj mi.
edit:
Eo reče Fatos da je neka glupava duga lopta bila i krenuo je da preskoči golmana i istego ložu.
Znači da nije do vježbe nego malerčina.
Last edited by Mad_dog_KO; 06-09-14 at 19:01.
Imas sta bolje za reci?
Nema koga nije blam od podgoricke publike. Kamo srece da imamo stadione u Pljevljima, Bijelom Polju, Budvi ili Cetinju da se spasimo mucenja i strecanja svaki put. Da se bar ulozi u onaj niksicki i tamo bi deset puta bolja atmosfera bila.
Poslato sa moje cukalice
Jes vala sve huligani i divljaci.U komsiluku a i sire sve gospoda dolazi na stadione.
Jesu li nocas svi zdravi zavrsili trening?![]()
Jel moguce da na karti nisu mogli stavit sliku naseg stadiona kad je bio pun,neku koreografiju...nego stavljaju ko zna ciji stadion na kartu.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Budućnost
Hoće li biti karata sjutra da se kupi?
Citam Arenu i tamo pise da ce Bakic biti u prvih 11. E jadne reprezentacije kad moramo igrace preko nae grbace da prodavamo.
E džabe im je sve. Momak je kesa.
Last edited by Beethoven's C***; 07-09-14 at 10:57.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
http://topfudbal.me/index.php/domaci...reprezentaciju
Da li se nasa reprezentacija sad raspada?
Podgorica Podgoricanima!
"Usled velikog pritiska "Nikola Drincic odustao od igranja protiv Moldavije.
Cirkus se nastavlja.
xxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa
![]()
![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks