Nema mi je ispod 350€ na SkyScanner 28. avg - 03. sept. (cak i 1. sept) :/
209 eura evo ti... nadam se da se vidi slika. Meni moze da se kupi po ovoj cijeni. Direktan let, povratna.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Last edited by NeroAzzurro; 25-08-14 at 16:20.
Nema mi je ispod 350€ na SkyScanner 28. avg - 03. sept. (cak i 1. sept) :/
I meni isto :
![]()
One Ring to Rule them all...
Praštaj ThaHool, očigledno su te karte prošle u međuvremenu. Ne bih kačio da nisam vidio... Adria je bila u pitanju.
Za termin 29.8. - 3.9. ih ima, 228€.
Preko neta, naravno ako posjeduješ neku od kartica za internet plaćanje.
Samo pođi na www.tripsta.net, ili www.bravofly.com. Označiš da tražiš let Dubrovnik-Berlin, u jednom smjeru, na dan 31.avgust.
Zna li neko ima li refund na Ryan. Imam kartu za 5oro PG-Brisel ali jedan drug neće da ide.
Mogu li kako refundirati?
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
One Ring to Rule them all...
Možda nekome bude interesantno..
Alitalia je objavila promotivne cene za Severnu Ameriku. Prodaja ce se vrsiti do 07sep. Vaznost karata je 3 meseca. Destinacije su:
New York cena od 478Eur
Boston cena od 525Eur
Chicago cena od 602Eur
Washington cena od 602Eur
Toronto cena od 624Eur
Los Angeles cena od 665Eur
Houston cena od 665Eur
Montreal cena od 705Eur
San Francisco cena od 858Eur
Las Vegas cena od 925Eur
Atlanta cena od 943Eur
Cene vaze za polaske iz Beograda, izrazene su u EUR sa uracunatim aerodromskim taksama osim takse za izdavanje karte.
Moze li se za povratnu kartu Turkish Airlinesa,uz doplatu neku naravno da se odlozi povratak za 2-3 mjeseca ili da se napravi da povratni datum bude otvoren?
Da li neko zna za kombinaciju kupovine karata u Juznoj Americi.
Tj radi se o sledecem: U Venezueli se karte kupuju u domacoj valuti za kartu Npr. Madrid - Havana- Caracas i posto je velika inflacija cijena pada u odnosu na $ il Eur.
neka fora sa rezervisanjem, nacuo sam od nekih nasih sto su po Juznoj
Ako je glupost prastajte
Ovaj skyscanner i nije bas dobar. Pola letova nema registrovano. Cak nekad nema ni Pg-Brisel...
nije sto su letovi puni, jer nema ni nekih letova sto mozes kupit na sajtu kompanije a skys ih uopste ne prikazuje, kao da nema te linije
I Fly agencija u Budvi
Kupio sam kartu preko bravoflya (prevoznik airserbia).
Treba li da se odradi online check in, jer ne vidim opciju, a nisam kupovao nikad preko njih
Ne moras. Na aerodromu ces, standardno.
Samo low-cost airlineri te tjeraju online da se cekiras, da ne bi i to platio na aerodromu.
Znaci na dan puta samo odnesem ovu elektronsku verziju i chekiram se? Imam li jos dodatnih troskova?
Ne moras, ali imaj u telefonu taj mail sa potvrdom. Dovoljan je pasos. Kakvih troskova?!
Sent from my iPad using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zbuni me kolega![]()
Ja sam kupovao preko eqsy jeta i ryana, pa samo da provjerim kakva je procedura za ostale. Hvala!
Kad smo vec tu.. ja uzeh preko air serbia call centra karte, stigle na mail i to sve.. A na njima pise-
POTVRDA REZERVACIJE U OBAVEZI STE DA POTVRDITE SVOJU REZERVACIJU 48 SATI PRE POLETANJA.
Kako da je potvrdim? Da ih zovem ili?
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Ne znam je li pravo pitanje za ovu temu, ali da vas pitam, treba mi savjet
Dakle, planiram u oktobru-novembru da letim za Bilbao (Španija). Gledao sam letove, i izgleda da mi je najbolja varijanta Lufthanzom sa Dubrovnika za Minhen, i onda iz Minhena za Bilbao, samo to jedno presjedanje uz connection time od 55 minuta. Je li bolje rezervisati preko posrednika ili direktno kod Lufthanze?
Uz to, od kada su nam ukinuli Vize, treba mi samo pasoš i avio karta, neće me smarati sa 100 nekih pitanja đe idem, zašto idem, itd?![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks