Amin neka je
Eo ja imao neke Tigar gume (imale su ~4mm sare) i rekoh sebi bolje da prodam to i uzmem novo. Novo je novo pusti djavola. Prodam 2 gume 40e i dodam 40e i uzmem 2 nove gume sa montazom i balansiranjem. Vozicu ih dvije godine i opet sve u krug prodam i doplatim za nove.
Ako za dvije godine ne mogu odvojit 40e da uzmem dvije nove gume, vala necu ni vozit auto. AMIN.
A kako kad se nema i za cigare i za gume? A i valja se doplatit za Plink Plus paket...
I am so post-rock I shit sad birds.
kako se mercedes zakucao u golfa na stari.
tačno treba uvest polaganje za vožnju po kiši.
Ovo se potpuno slazem s tobom.
Isao sam danas oko boke, po najvecoj pljuscini, jutros oko 8 sati. Znate li koliko je careva (ili carica) naglo kocilo kad bi uletjelo u vodu ?
Pa nemoj da vozis brzo ako se bojis jezera ili ne poznajes put - mnogo vece sanse za izletanje sa puta pri ovakvim padavinama, jeste pri naglom kocenju nego pri motornom (ionako voda dosta uspori auto, samo oduzmi gas). Ali ne... Samo lezu naglo na kocnicu.
Usput, udes 2 u 1 kod Djenovica jutros, pa onda svi troje u zbunje - kod autobuske stanice.
Kako to ljudi bez mozga voze po kisi ? ??
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Problem je sto dio vozi u strahu, dio vidi guzvu i pokusava da se provuce i ugrabi svuda misleci da su pro vozaci, dok samo mali dio vozi po pravilima i sa strpljenjem. Kad sam se probudio i vidio ovu kisu, znao sam da ce ova tema da 'blista', na zalost.
But if you never try, you'll never know..
Nazalost tacno.
"Vozač Golfa (Ronola/Pezoa...) je iz NEUTVRĐENIH razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa vozilom koje je naišlo iz suprotnog smjera. Saobraćaj je bio u prekidu više od 2 sata."
Koliko smo puta ovakvu priču već čuli?
A činjenica je da vozač Golfa vozi po provali oblaka sa ćelavim gumama, krivim felmama od dizanja na trotoar, lošom reglažom auta, kočnicama gdje svaki točak drugačije koči i ko zna što još.
Da ima sreće da policija kada zaustavi auto sa ćelavim gumama da ga isključi iz saobraćaja i pošalje na vanredni tehnički. Jer sa ćelavim gumama po kiši nisi vozač. Nego ubica.
Nisu toliki problem celave gume kolko neprilagodjena voznja i nepaznja u voznji
Nekima je dzabe i kopachke da metnu
I ko ne bi obozavao vake vozace?
TAKUMI
Osiguranja ih sigurno ne obozavaju![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Svako june danas vozi...Kad su nesigurni u sebe zar im nije bolje ne izlazit iz kuce ili ako bas moraju fino platit taxi i svima lakse
ziva istina..ja sam dugo vozio na nikakve gume ali sam pazio i vodio racuna tako da nijesam imao nepozeljnih situacija...stavim sve 4 potpuno nove,malo se opustim i sjutradan raspalim jednog odpozadi....zurih i gledam ima li koga iz suprotnog pravca da ga mogu preteci kad odjednom covjek stade jer je jedan ispred njega poceo da skrece bez zmigavca...da sam vozio po ogranicenju i drzao odstojanje velike su sanse da ne bi doslo do toga tako da gume same nijesu mjerilo za sigurnu voznju ako je budala za volanom
Evo poginu jedan momak iz Nk na put Petrovac-Bar. Jbt zivot, dobar momak bio. Pelka, pocivaj u miru, brate.
Forever young, i want to be forever young
Bem ti zhivot sad chuh na fest prekinushe muziku, komshija tu bio...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Ko je momak? Na portale pise da je Baranin.
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Baranin Bojan Peličić (29) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se
desetak minuta prije ponoći dogodila u mjestu Kufin, na granici barske i
budvanske opštine. Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije Peličić je, u trenutku
nesreće bio u automobilu “ford fokus” nikšićkih registarskih oznaka. On se kretao iz pravca Petrovca ka Baru. U oštroj, nepreglednoj krivini, iz zasad
neutvrđenih razloga, sudario se sa džipom “BMW X6” podgoričkih registarskih
oznaka, koji se kretao iz suprotnog pravca. Iz policije nije saopšten identitet vozača džipa, ali je rečeno da on u nesreći nije
povrijeđen. Ni u jednom vozilu nije bilo saputnika. Sagovornik “Vijesti” je ispričao da su pripadnici budvanske Službe zaštite i
spasavanja iz smrskanog "forda" izvukli Peličića, koji je tada davao znake
života. "Ubrzo nakon što je Peličić izvučen iz automobila, on je, zbog teških povreda
koje je zadobio u čeonom udesu preminuo", kazao je sagovornik “Vijesti”.
Evo tekst sa Vijesti.
Greote momak mlad, prije nekoliko gledao sam test o tome kako for focus podnosi cheoni udar, prestravio sam se koliko je auto bio unishten u tom testu, tu sam reka ako ikad nabavim auto to sigurno nece biti ford focus
istrajan budi.
Ko zna odakle im ta dezinformacija. Momak je iz Nk, radio je ljetos na primorje. Krupan momak, bas ka odvaljen od stijene je bio. Pelka su ga zvali, zivio je blizu mene, tacno preko puta Londonskog paba. Radio je odje u Nk ka obezbjedjenje, cesto je u Base radio. Greota, dobar i duhovit momak bijase...
Forever young, i want to be forever young
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks